Kızlar evim yerleşti

allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin insallah canım. salon ve yatak oda takımız aynı :D ama cok cabuk toz belli ediyorlar valla yndın..:D

allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin insallah canım. salon ve yatak oda takımız aynı :D ama cok cabuk toz belli ediyorlar valla yndın..:D

askım royal sales diye bi firma var onun cam beziyle silince 1 hafta toz tutmuyo tavsiye ederim:) ama dediğin gibi düşünmeden aldım aklıma gelseydi hayatta almazdı bu renk:)

bütün evin çok zevkli döşenmiş ama benim renklerden dolayı en çok beğendiğim oturma odası oldu..eşinin yerde yatmasıda bana hiç yabancı gelmedi benim koltuklarımında kolçak kısımları olmadığı için o bakımdan tv izlerken pek rahat olmuyor ayrıcada yeni olduğu için bizde bir süre yerde takıldık:)))) güle güle oturun çok hoş eviniz var allah mutluluğunuzu daim etsin..benim kızkardeşimde 9 kasımda evleniyor:(((

güle güle oturun

ancak salon çok göz yorucu ama bu benim fikrim..koltuklar, perde, halı çok fazla desen var ve çok sadelikten uzak..ama lütfen bu benim fikrim..

güle güle oturun, hep kahkaha atin insallah, mutlu ve huzurlu olun
çok güzel olmus ev
bende en çok esiniz için yazidigniz yoruma güldüm :)

Back
X