Kızlar eşlerinize nasıl cilve yaparsınız?

Ayy sanki beni anlatınız bende bu konudan çok muzdaribim bekarken bende çok cilveli güler yüzlü herşeyden mutlu olan biriyim şimdi kendime gıcık oluyorum niye biz böyle olduk acaba siz sebebini bulabildinizmi
O zaman dert tasa yoktu bence
kendi param cebimde idi
istediğim zamanda istediğim yere gidiyordum
istediğim herseyı alabiliyordum

iş dısında tüm boş vakit benimdi
hatta eşimle 5 sene evvel tanıstıgımızda bana sen neden herseye gülüyorsun derdi
şimdi öyle somurtıgum ki
ayda yılda bir gülünce ben bile kendime sasırıyorum

bence hayatın zorlasmasının etkısı var
şimdi iş ev arasında hep bir kosturmacam var
bedenım de beynim de yorgun

benım bundan:)

Ayy sanki beni anlatınız bende bu konudan çok muzdaribim bekarken bende çok cilveli güler yüzlü herşeyden mutlu olan biriyim şimdi kendime gıcık oluyorum niye biz böyle olduk acaba siz sebebini bulabildinizmi
ben de aynıyım
ve sanıyorum ki sebebini buldum
eşimmle yaşadığım sıkıntılar
onun eleştirel yapısı
iş güç maddi sıkıntılar
kızımın yaşadığı sağlık problemi beni çok etkiledi
içim yaşlandı resmen
artık istesem de beceremiyorum bir kadın gibi davranmayı ruhsuz mutsuz asabi dümdüz bi kadınım artık :(

O zaman dert tasa yoktu bence
kendi param cebimde idi
istediğim zamanda istediğim yere gidiyordum
istediğim herseyı alabiliyordum

iş dısında tüm boş vakit benimdi
hatta eşimle 5 sene evvel tanıstıgımızda bana sen neden herseye gülüyorsun derdi
şimdi öyle somurtıgum ki
ayda yılda bir gülünce ben bile kendime sasırıyorum

bence hayatın zorlasmasının etkısı var
şimdi iş ev arasında hep bir kosturmacam var
bedenım de beynim de yorgun

benım bundan:)
Bende aynı dediğiniz gibiyim evden işe işten eve hayatım geçiyor bide borç oduyoruz eşimin ailesiylede ne kadar uğraşsakta anlaşamıyoruz çoğu zaman bide üstüne maasimida eşim yonetiyoristedigim gibi paramı harcayamiyorum benimde içimi bu sorunlar geçirdi herhalde yoksa cıvıl cıvıldim asik yüzlü insanlara şaşırıyorum önceden nasıl gulmeden durabiliyorlar diye sanırım evliliği kaldıramadığı biz insallah zamanla duzeliriz

ben de aynıyım
ve sanıyorum ki sebebini buldum
eşimmle yaşadığım sıkıntılar
onun eleştirel yapısı
iş güç maddi sıkıntılar
kızımın yaşadığı sağlık problemi beni çok etkiledi
içim yaşlandı resmen
artık istesem de beceremiyorum bir kadın gibi davranmayı ruhsuz mutsuz asabi dümdüz bi kadınım artık :KK43:
Bende böyleyim maalesef:(

Bende aynı dediğiniz gibiyim evden işe işten eve hayatım geçiyor bide borç oduyoruz eşimin ailesiylede ne kadar uğraşsakta anlaşamıyoruz çoğu zaman bide üstüne maasimida eşim yonetiyoristedigim gibi paramı harcayamiyorum benimde içimi bu sorunlar geçirdi herhalde yoksa cıvıl cıvıldim asik yüzlü insanlara şaşırıyorum önceden nasıl gulmeden durabiliyorlar diye sanırım evliliği kaldıramadığı biz insallah zamanla duzeliriz
evliliğin kaldıramadığı demeyelim :)
o biraz ağır oluyor

ben de cıvıl cıvıldım ama hayat da çok zorlastı artık
insanlar çok kötüleşti
hergün kötü haberlere uyanıyoruz
benı bunlar da çok etkılıyor

o biraz ağır oluyor

insanlar çok kötüleşti
Klavye yazdığımı değiştirmiş canım evliliği kaldiramadik biz galiba yazacaktım yanlış olmuş:)

o biraz ağır oluyor

insanlar çok kötüleşti
evet çok haklısınız
eskiden yani bekarken çok dertsiz tasasızmışım
hatta her gün her gün bir olay bi sıkıntı ben yaşamasam da etrafımda duyuyorum o zaman diyorum ki acaba ben mi bekarken çok umursamazdım da görmezdim yoksa dünya gerçekten kötüleşti mi?
o yüzden eski benden eser kalmadı
eskiden kız arkadaşlarım bana sorardı nasıl beceriyorsun böyle olmayı
şimdi ben milletten akıl alıyorum :(

evet çok haklısınız
hatta her gün her gün bir olay bi sıkıntı ben yaşamasam da etrafımda duyuyorum o zaman diyorum ki acaba ben mi bekarken çok umursamazdım da görmezdim yoksa dünya gerçekten kötüleşti mi?
şimdi ben milletten akıl alıyorum :KK43:
Ay tek ben böyle oldum sanıyordum aynı düşünceleri paylaşıyorum sizinle annemle ablam biseye canları sıkılınca çok saçma gelirdi bana hicbirseyi dert etmezdim millet bana imreniyordu ne kadar mutlu diye şimdi ben mutlu insanlara imreniyorum

evet çok haklısınız
şimdi ben milletten akıl alıyorum :KK43:
aynen
tüm arkadaslarım beni arardı
takıldıkları seyler cok sacma gelırdı
salla gitsin falan derdim :D

Şimdi kafamda hep bir düşünce
şimdi işten cıkacagım mesela pazara gideceğim bu saatten sonra
benım esim de evde cok destektır bana ama ona ragmen ben uzerımde cok yük hissediyorum
calısmasam belkı bu kadar olmazdı

bekarken işim ev arası 2 kilometre idi
şimdi 100 km :)

çok kızıyorum kendime
eşimle mutluyum derdim ne diyorum ama ev işi de deli ediyor beni
şimdi bir de bebek olacak kısmetse daha nasıl olacagım bilmiyorum :)

Ay tek ben böyle oldum sanıyordum aynı düşünceleri paylaşıyorum sizinle annemle ablam biseye canları sıkılınca çok saçma gelirdi bana hicbirseyi dert etmezdim millet bana imreniyordu ne kadar mutlu diye şimdi ben mutlu insanlara imreniyorum
keşke eski hallerimize dönebilsek ya
çok özlüyorum o zamanlarımı
hem daha mutluymuşum hem de sanırım ben mutlu olduğum için sevdiklerimle daha huzurluymuşum

aynen
tüm arkadaslarım beni arardı
takıldıkları seyler cok sacma gelırdı
salla gitsin falan derdim :KK70:

Şimdi kafamda hep bir düşünce
şimdi işten cıkacagım mesela pazara gideceğim bu saatten sonra
benım esim de evde cok destektır bana ama ona ragmen ben uzerımde cok yük hissediyorum
calısmasam belkı bu kadar olmazdı

bekarken işim ev arası 2 kilometre idi
şimdi 100 km :)

çok kızıyorum kendime
eşimle mutluyum derdim ne diyorum ama ev işi de deli ediyor beni
şimdi bir de bebek olacak kısmetse daha nasıl olacagım bilmiyorum :)
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
ben de öyleyim eşim çok umursamaz bi adam değildir ev işi konusunda çok daraldığımda yardım eder
ya da bırak yapma der
ama işte öyle olmuyor
inanın sabah eşimden önce kalkıyor olmak bile son bikaç haftadır strese sokuyor ve canımı sıkıyor benim bu ne ya demeye başladım hep aynı hep aynı bıktım sabah kalk çay koy kızını uyandır onu bir telaş hazırla onun erken ergenlik bunalımlarıyla başet gece zaten uyuyama
kendi kendime mi büyütüyorum diyorum bazen
ama bunlar hep yaşadığım şeylerin birikimleri işte
zamanında yaşadığım sorunlar, maddi problemler (hala daha yaşıyorum), stresler şimdi ufacık şeylerde pırtlayıveriyor
o yüzden ne kadar özensem de eskisi gibicilveli umursamaz mutlu olamıyorum

Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
ben de öyleyim eşim çok umursamaz bi adam değildir ev işi konusunda çok daraldığımda yardım eder
ya da bırak yapma der
ama işte öyle olmuyor
inanın sabah eşimden önce kalkıyor olmak bile son bikaç haftadır strese sokuyor ve canımı sıkıyor benim bu ne ya demeye başladım hep aynı hep aynı bıktım sabah kalk çay koy kızını uyandır onu bir telaş hazırla onun erken ergenlik bunalımlarıyla başet gece zaten uyuyama
kendi kendime mi büyütüyorum diyorum bazen
ama bunlar hep yaşadığım şeylerin birikimleri işte
zamanında yaşadığım sorunlar, maddi problemler (hala daha yaşıyorum), stresler şimdi ufacık şeylerde pırtlayıveriyor
o yüzden ne kadar özensem de eskisi gibicilveli umursamaz mutlu olamıyorum
maddi dorun artık ülkede gelir düzeyi çok uç olan insanlar dısında herkes yasıyor
eşek gibi çalışıp ufak bir harcama yaparken bile düşünmek zorunda olmak da can sıkıyor.

ben de eşimden önce çıkıp eşimden geç giriyorum eve :D
Adamin iş sdaatleri öyle ama benden once evde oldugunda canım sıkılıyor ne alaka ise:D

maddi dorun artık ülkede gelir düzeyi çok uç olan insanlar dısında herkes yasıyor
eşek gibi çalışıp ufak bir harcama yaparken bile düşünmek zorunda olmak da can sıkıyor.

ben de eşimden önce çıkıp eşimden geç giriyorum eve :KK70:
Adamin iş sdaatleri öyle ama benden once evde oldugunda canım sıkılıyor ne alaka ise:KK70:
ya ben en son neye taktım biliyor musunuz
sabah ondan önce uyanıyorum ya yüzümğ yıkıyorum içmem gereken ilaçları içiyorum işte yüzümü nemlendiriyorum falan uyandıktan biyarım saat sonra tekrar yatak odasına girip üstümü giyiniyorum ben üstümü giyinirken eşim horladığı zaman odadan nasıl kaçacağımı şaşırıyorum
o ses bana öyyleeeee itici geliyor ki sanki anama babama küfrediyor o anda
o da neden ben çoktaaannnn kalktım hazırlanıyorum sen daha da uyuyorsun siniri :D:D:D

ya ben en son neye taktım biliyor musunuz
sabah ondan önce uyanıyorum ya yüzümğ yıkıyorum içmem gereken ilaçları içiyorum işte yüzümü nemlendiriyorum falan uyandıktan biyarım saat sonra tekrar yatak odasına girip üstümü giyiniyorum ben üstümü giyinirken eşim horladığı zaman odadan nasıl kaçacağımı şaşırıyorum
o ses bana öyyleeeee itici geliyor ki sanki anama babama küfrediyor o anda
o da neden ben çoktaaannnn kalktım hazırlanıyorum sen daha da uyuyorsun siniri :KK70::KK70::KK70:
evet işte seni çok iyi anlıyorum
ben de sabah 50 km yol yapıp işe gelıyorum
yarım saat falan gecıyor aradan
kocam anca cıkıyor evden 09,30 da falan
şimdi ben işteyim mesela o eve varmak üzeredir benım daha 50 km yolum var eve gitmek için sonra da pazara gideceğiz:)

kadınların işi zor hakikaten
gecen burda bir üye yazmıstı
evde geceleri eşine dans ediyormus
aksam 5 den sonra birşey yemıyormus
o üyeyi bulursam etiketleyeyim aşağılarda :)

evet işte seni çok iyi anlıyorum
ben de sabah 50 km yol yapıp işe gelıyorum
yarım saat falan gecıyor aradan
kocam anca cıkıyor evden 09,30 da falan
şimdi ben işteyim mesela o eve varmak üzeredir benım daha 50 km yolum var eve gitmek için sonra da pazara gideceğiz:)

kadınların işi zor hakikaten
gecen burda bir üye yazmıstı
evde geceleri eşine dans ediyormus
aksam 5 den sonra birşey yemıyormus
o üyeyi bulursam etiketleyeyim aşağılarda :)
vay canını nasıl beceriyormuş
nasıl enerjisi kalıyormuş ki acaba

Back
X