Kızlar eşlerinize nasıl cilve yaparsınız?

Eğri ya da eğreti,ben böyle yazmayı tercih ediyorum. Doğrusunu yazmak isteseydim bende yazardım,gereksiz bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. :)
Canım bu kadar komplekse gerek yok ya, belki bilmiyorsundur düzeltirsin diye söyledim. Teşekkür etmen kafiydi.

Bana herkes cilvelisin diyordu bekarken.
Şu an öyle miyim bilmiyorum ama doğuştan geliyor bence.
Özel olarak yaptığım bir şey yoktu çünkü, içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyordum.

bekarken o kadar cilveliydim ki
şimdi bildiğin öküz oldum
odun gibiyim suratım da hep asıktır

hiç cilve yapamam kendime sinir oluyorum zaten bu konuda

eskiden tam bir dişiymişim , şimdi tam bir ağaç kütüğüyüm.

Benim eski sevgililerim hep fiziki özelliğimi beğeniyorlardı. Kilolu bir yapım var, boyumda kısa. Popom büyük, göğüs ölçümde büyüktür. Zayıflayacam derdim. Karşı çıkardılar. Sevgililerimden kilo konusunda sıkıntı çekmemiştim.
Bir sevgilim vardı , başkalarıyla sohbet ettiğimde sinirlenirdi. Çok cilveli konuşuyorsun derdi. Onun en yakın arkadaşına selam bile veremiyordum. Çok kıskanırdı o yüzden. Ahhh ahh ne güzelde kıskanırdı nerde o günler :KK61:

Cilveli olmak bana her zaman komik gelmiştir. Konuşma biçimi falan... Önemli olan seksi olmak. Onu da sen bileceksin, eşinin hassas noktaları neresi? Nelerden tahrik olur onları yap. Yatakta aktif ol :))

Kv konusunda da politik ol. Görünür de saygısızlık asla yapma kv’ye. Eşine tatlı tatlı rahatsızlıklarını belirt.

Cilveli olmak bana her zaman komik gelmiştir. Konuşma biçimi falan... Önemli olan seksi olmak. Onu da sen bileceksin, eşinin hassas noktaları neresi? Nelerden tahrik olur onları yap. Yatakta aktif ol :))

Kv konusunda da politik ol. Görünür de saygısızlık asla yapma kv’ye. Eşine tatlı tatlı rahatsızlıklarını belirt.
tatlı tatlıda anlatsa probleme çözüm olmaz.çünkü erkeklerde anne olayı çok farklı

Bence son zamanlarda gördüğüm en cilveli kadın Sen anlat karadeniz dizisindeki Asiye karakteri. Diziye sadece taktik almak icin izlemeye basladim :KK70:

+1
Cilveli bi kadin dedigi olacak diye elini masaya vurmaz mesela.
Dudak buzer, kocayi pohpohlar ve ufaktan yatak odasi cilvesi yapar gunduz vakti ustu kapali. Ses yukseltmez mesela, sesini yukseltma erkekle oz birseydir. Kadin sesini yukseltirse naz cilveden daha cok haydar aga olur. Bi programda gormustum zafer hoca anlatiyordu. Hemen ekliyorum burayaa.

cilve diyince benim aklıma neden banu alkan geliyor
0x0-banu-alkan-hakkinda-yakalama-karari-hapse-girebilir-1511429328256.webp

Ben anlamıyorum bu cilve işlerinden Bakımlı olmaya, güleryüzlü olmaya özen gösteriyorum. Evinde huzur bulsun koşa koşa gelsin istiyorum öyle de oluyor. Yemek masasına özeniyorum mesela. Cok anlamam davranış veya kıyafet olarak ama bende böyleyim napıyım Eşinizle anlaşma sevme şekliniz her çiftten farklı olur bence doğal olun

Back
X