- 19 Eylül 2018
- 479
- 1.025
- 113
bu bence tahrikten çok acıma hissi uyandırıyor. sanki eşim anam kadın anam diye beni yerden kaldırıp sarılacakmış gibi geliyorYerleri gırgırla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu bence tahrikten çok acıma hissi uyandırıyor. sanki eşim anam kadın anam diye beni yerden kaldırıp sarılacakmış gibi geliyorYerleri gırgırla![]()
Canım bu kadar komplekse gerek yok ya, belki bilmiyorsundur düzeltirsin diye söyledim. Teşekkür etmen kafiydi.Eğri ya da eğreti,ben böyle yazmayı tercih ediyorum. Doğrusunu yazmak isteseydim bende yazardım,gereksiz bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. :)
banada öyle geliyor.popo mu sağa sola gidiyor adam o şekildemi tahrik oluyor acababu bence tahrikten çok acıma hissi uyandırıyor. sanki eşim anam kadın anam diye beni yerden kaldırıp sarılacakmış gibi geliyor
Kompleks yapmıyorum ki,sanırım yanlış anladınız.Canım bu kadar komplekse gerek yok ya, belki bilmiyorsundur düzeltirsin diye söyledim. Teşekkür etmen kafiydi.
tatlı tatlıda anlatsa probleme çözüm olmaz.çünkü erkeklerde anne olayı çok farklıCilveli olmak bana her zaman komik gelmiştir. Konuşma biçimi falan... Önemli olan seksi olmak. Onu da sen bileceksin, eşinin hassas noktaları neresi? Nelerden tahrik olur onları yap. Yatakta aktif ol :))
Kv konusunda da politik ol. Görünür de saygısızlık asla yapma kv’ye. Eşine tatlı tatlı rahatsızlıklarını belirt.
Leoparlı tayt'da şartYerleri gırgırla![]()
Ya ama siz bişeyin geyigini döndürüyosunuz biz kacırdık diye anlamıyoruz :)Leoparlı tayt'da şart![]()
Eski bir konu vardı, kk üyelerinden bir kadın yazmıştı.Ya ama siz bişeyin geyigini döndürüyosunuz biz kacırdık diye anlamıyoruz :)
Owwww gözümde canlandı kırklı yaslarda 50 beden bi hanımEski bir konu vardı, kk üyelerinden bir kadın yazmıştı.
Eşinin önünde evi gırgırlıyormuş. Leopart tayt giyiyormus ve girgirlarken totosu falan ortaya çıkıyormuş![]()
Bence son zamanlarda gördüğüm en cilveli kadın Sen anlat karadeniz dizisindeki Asiye karakteri. Diziye sadece taktik almak icin izlemeye basladim![]()
Eski bir konu vardı, kk üyelerinden bir kadın yazmıştı.
Eşinin önünde evi gırgırlıyormuş. Leopart tayt giyiyormus ve girgirlarken totosu falan ortaya çıkıyormuş![]()
yine mi gırgırYerleri gırgırla![]()