Kızlar eşlerinize nasıl cilve yaparsınız?

Hani derler cilveli işveli..bende pek yok da cilve...Siz mesela neler yaparsınız?Eşinizin sizde 'şunu diyorsun ya bayılıyorum' ya da 'şunu yapıyorsun bayılıyorum' dediği şeyler var mı?2 aylık evliyim ve sizlerden biraz kopya çekeyim öğreneyim...Mesela bir problem olduğunda sakinleştirip istediğinizi yaptırma ya da kv görümce durumlarında nasıl çözümler bulduğunuzz...Tecrübelerden yararlanalım <3:KK200::KK19:
Erkeği azıcık övüceksin.ama beklenmedik zamanlarda.bu parfüm sana çok yakışıyo diyip yüz hizasında kokla onu mesela.giydiklerine yorum yap. Bunu giy bu sana yakışıyo falan. Önce kendine çek belli belirsiz yani.iç giyimini değiştir yavaş yavaş. Daha şuh şeyler giymeye başla. Biyerlere gittiğinizde gözünün ićine bakıp hafif tebessümle eve gidelim de. İş görür bence : )

ya bırak alışmasın..2 aylık evlisin. 2 yil sonra görürsün :KK51:işveyi cilveyi

Ayy sanki beni anlatınız bende bu konudan çok muzdaribim bekarken bende çok cilveli güler yüzlü herşeyden mutlu olan biriyim şimdi kendime gıcık oluyorum niye biz böyle olduk acaba siz sebebini bulabildinizmi
Ökuz koca canim bence bende oyle kahkahalarim havada ucusurdu bi evlendim evlendigim gun adam ben erkegim demeye basladi o gun bugundur her hareketim yanlis kotu asla canim cicim demez elimi bile tutmaz derdimi sormaz ne cilve yapacam bu adama:)) degerimi bilseydi

Valla ben sekiz senedir bi yolunu bulamadım herşeye kafamı takıyorum canım sıkılıyor bir hafta takmasam mutlu olsam diğer hafta mutlaka eski moduma dönüyorum kalıcı bir çözüm bulamadım henüz sizde herzaman mi sitreslisiniz yoksa aradami oluyor
HER zaman değil tabii ama çoğunlukla stresliyim ne yazık ki :(

Bu aslına içten gelen birşey
Belki bir söz
Belki bir gülüş
Belki bir bakış
Cilve kivirtmak değil bence
İçten gelir hareketler sözler bakışmalar cilvedir
Ama konuşurken hep biraz daha yumuşak tonda konusmak etkili olur

Tatlı dil bile yılanı deliğinden çıkarır derler

Bende bu durum işime geldiği zaman şekillenirdi birşey istiyorsam eşimden ya da söyleyeceksem hemen moda girerim. Sonrasında normal davranmaya devam ederim eşim psikolojimi de bozdun kendimi kullanılmış gibi hissediyorum der.:KK70:

Bi şey isticegimde yada yaptırmak istediğimde o tv izlerken gidip kucağına otururum derdimi söylerim yada isticegimi isterim
öperim sonrasinda ikna olmuştur tamamdır :KK48: bide yaz kış iç çamasirıyla yatarım gözü gonlu bayram eder :halay:

Back
X