Kızlar eşlerinize nasıl cilve yaparsınız?

Mesela bişey anlatırken bakışların seni istiyorum dercesine olabilir bi anda ateş alabiliyor adamlar bundan. Ya bu da okadar uzun bir konuki yok bak yok tayt yok o bu şu anlatılmaz ki bide bence erkekte önemli faktör. Eli kolu durmayan erkeklere bir bakış yada şakayla karışık çık üstüne öpmeye başla bu sefer sen benimsin kendini bana bırak falanlar   ama mizacında seksuellik veya işve cilve yoksa inan hiç zorlama

Son düzenleme:
Kizlar zafer akinci psikolog. Bir cok mantikli psikolojik taktikleti var. Youtubeda kenara koydum hepsini ilerde lazim olur diye. Cok eglenceli bir sekilde anlatiyor

aa bu konu sahibide banlandı.hangi konuya yorum yapsam konu sahibi banlanıyor bugun bdv'ye gireceğim tuttu

tamamen yetenek.ben yapsam yüzüme gözüme bulaşır
yetenek değil de karakter özelliği gibi bişey bence.. İnsanın doğasında oluyo bakışında, tavrında hal ve hareketlerinde.. Fazlası da zarar tabi yanlış anlaşılmalara davetiye direk Mesela ben evde yalnızken bile kendime cilve yaparken kendimi yakalıyorum bazen

evet doğuştan gelen bir özellik.arkadaş var..konuşuyor normal ama bildiğin cilveli cilveli.kendi kendine cilve ha

Ben beceremem ya. Ruhumda yok. Araba kullanırken bile atar gider yapan birinde cilve mi olur
Ha azıcık olsun isterdim tabi.
Kesinlikle Allah vergisi

Gelenek oldu gırgır. Burada cilve denince muhakkak biri gırgır tavsiye ediyor.
İhtiyaç yok ama deneyip neler olacak görmek lazım belki hakketen libido tavan yapıyodur yane :)))))) leopar desenli tayt bulayım da biizm evde halı yok ki yaw nereyi gırgırlıcam

Ben birşey istediğim zaman kocamı hep poh pohluyorum iyi ki seninle evlenmişim falan bugün çok karizmatiksin kocişim diyorum bide öpüyorum bol bol adamı akşama da hazırlamış oluyorum böylece istediğim şeyi hemen söylemiyorum azcık gönlünü hoş edip sonra söylüyorum hiç hayır dediğini görmedim 6 yıldır

Sevimli ve sempatik olunca daha cok ilgi cekiyor sanki. Buna cilve diyolar galiba. Yoksa ayiptir soylemesi bacagini uzatip sacinla oynamak "aaaooskummmm" falan demek cilve olmasa gerek.

aynı bennn :d :d
bide ne tatlı kokuyosun sen böyle dedin mi adamı yerlerden toplayabilirsin :))

Ayy sanki beni anlatınız bende bu konudan çok muzdaribim bekarken bende çok cilveli güler yüzlü herşeyden mutlu olan biriyim şimdi kendime gıcık oluyorum niye biz böyle olduk acaba siz sebebini bulabildinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…