- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.063
- 558
izlicem ama oda müsait değil
yetenek değil de karakter özelliği gibi bişey bence.. İnsanın doğasında oluyo bakışında, tavrında hal ve hareketlerinde.. Fazlası da zarar tabi yanlış anlaşılmalara davetiye direktamamen yetenek.ben yapsam yüzüme gözüme bulaşır
evet doğuştan gelen bir özellik.arkadaş var..konuşuyor normal ama bildiğin cilveli cilveli.kendi kendine cilve hayetenek değil de karakter özelliği gibi bişey bence.. İnsanın doğasında oluyo bakışında, tavrında hal ve hareketlerinde.. Fazlası da zarar tabi yanlış anlaşılmalara davetiye direkMesela ben evde yalnızken bile kendime cilve yaparken kendimi yakalıyorum bazen
Gelenek oldu gırgır. Burada cilve denince muhakkak biri gırgır tavsiye ediyor.yine mi gırgır
İhtiyaç yok ama deneyip neler olacak görmek lazım belki hakketen libido tavan yapıyodur yane :)))))) leopar desenli tayt bulayım da biizm evde halı yok ki yaw nereyi gırgırlıcamGelenek oldu gırgır. Burada cilve denince muhakkak biri gırgır tavsiye ediyor.
Halısız ev gırgırsız kadına benzerİhtiyaç yok ama deneyip neler olacak görmek lazım belki hakketen libido tavan yapıyodur yane :)))))) leopar desenli tayt bulayım da biizm evde halı yok ki yaw nereyi gırgırlıcam
izlicem ama oda müsait değil
Gırgır bence cilve simgesi olsun:))yine mi gırgır
Oldu bileGırgır bence cilve simgesi olsun:))
Taytla taytlaYerleri gırgırla
aynı bennn :d :dBen birşey istediğim zaman kocamı hep poh pohluyorum iyi ki seninle evlenmişim falan bugün çok karizmatiksin kocişim diyorum bide öpüyorum bol bol adamı akşama da hazırlamış oluyorum böyleceistediğim şeyi hemen söylemiyorum azcık gönlünü hoş edip sonra söylüyorum hiç hayır dediğini görmedim 6 yıldır
Ayy sanki beni anlatınız bende bu konudan çok muzdaribim bekarken bende çok cilveli güler yüzlü herşeyden mutlu olan biriyim şimdi kendime gıcık oluyorum niye biz böyle olduk acaba siz sebebini bulabildinizmibekarken o kadar cilveliydim ki
şimdi bildiğin öküz oldum
odun gibiyim suratım da hep asıktır
hiç cilve yapamam kendime sinir oluyorum zaten bu konuda
eskiden tam bir dişiymişim , şimdi tam bir ağaç kütüğüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?