kızlar eşleriniz size yardım ediyormu?

Benim eşim bir melek.Hamile kalmadan önce de yardım ederdi zaten şimdi de ediyor.Biz haftalık temizliği beraber yaparız.O evi süpürür,yerleri siler ben de kalanını yaparım.Gerektiğinde balkon yıkar, evi toplamama yardım eder.Yani biz birbirimizin eli kolu olmuş durumdayız.Anlamadığı tek iş mutfak işleri.Ondan da anlamsın artık.

şuanda işlerimi kendim yapabiliyorum çok şükür.ama ortalığı süpürürken karnım kasılıyor,onuda o yapıyor.ama herzaman olmasada genelde söylemem lazım:1rolleyes:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ah benim zavallı kocam okadar yoğun çalısıoki asker benim eşim sürekli dağda operasyonda günlerce sırtlarında cantaları ellerinde silahları km lerce yok yürüyüp dağda bayırda terörist arıyorlar rabbim öncelikle bu vatan için bişeyler yapan herkesi korusun :Saruboceq::Saruboceq:konuya gelince bütün bu yorgunuluguna rağmen evlendiğimiz günden itibaren bir gün olsun beni yormamıs kırmamıştır herşeyimi yapar he işime koşar saolsun hamile kaldığımda da bu değişmedi hatta arttı zavallım vakit bulamıo eve 10 güde bir okadar yorgun gelioki ama buna rağmen hiç bana kıyamıo allahım hepimizi hayırlı insalarla karsılaştırsın zalimleri islah etsin olanları nazarlardan korusun allah kocalarımızı başımızdan eksin etmesin :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::Saruboceq:

Benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı, ilkinde bende o da pek bilemedik durumun ciddiyetini. gezdim tozdum, artık bilemicem neden oldu.
Şimdi ikimizde çok dikkatliyiz. Eşim ağır hiç birşey taşıtmıyo sağolsun. Geçen çamaşır yıkıcam dedim, almış kirli sepetini makinanın yanına koymuş. Haftada bir yardımcımda geliyo zaten, o konuda da çok şanslıyım. Ama benden hevesli yazık, ilk gebeliğimde gitmiş zıbın takım almış gelmiş. Şimdi iple çekiyo alışveriş gününü :)

benim eşim yardım eder evlendiğimizen beri sağolsun ama ben demeden yapsın istiyordum bir ara ve ona dmeiştim ki demeden yapsan ya aşkım ya görüyorsun kirli sepeti dolu bulaşık var illa demek gerekmıyo fln o da canım sen bana söyle ben bakmıyorum ki etrafa iş var mı diye bana söyle severek yaparım dedi sonra b ende şlunu şunu yapar mısın diye söylemeye başladım daha sonrada o farkedip yapmaya başladı alışaları zmaan oluyor evlenene kadar ay oğlandır yapmasın ay mana delikanlı adamdır gezsin tozsun diye yetiştirildikleri için o eğitimi vermek hatun kişiye düşüyo hgalbuki kızlar öylemi küçüklükten itibaren yarın evlenınce şunu yapamazsın bunu öğren şunu öğren tozu al kapıyı sil öyle yanii :)

hamile kalmadan önce arada yardim ederdi sofrayi kurmaya toplamaya falan
ama artik ne desem yapio,onu yalniz birakip türkiye ye gittim geldigimde evim tertemizdi, gecen yilda gitmistim ama gelince bir hafta temizlik yapmistim..bu sene iki canliyim diye herseye yardim ediyo,bulasik makinesini bosaltiyo, yemegini hazirliyo,camasirlari asiyo topluyo....süpürge yapiyo hatta hali bile yikattim

X