kızlar eşleriniz size yardım ediyormu?

benim eşimde ilk hamileliğimde çok yardımcı olmuştu ama bu ikinci hamileliğim çok mide bulantılarım oldu düşük tehlikemde vardı ama onun umurumda bile olmadı yine her işimi kendim yaptım birde 7 yaşındaki kızım sağolsun çok yardımcı oluyor:emir_bebek:

genelde ben söylüyorum ama o da hemen yapıor sağolsun kocacım bazen sölemeden yapıo yada ben uzanmışsam ütüsünü falan yapıo öle anlaşıp gidioruz :)

çok çok şükür eşim bu konuda çok anlayışlı..
çalışan birisi olunca evdeki işler tek başıma ağır geliyor..hamilelikten öncede eşim her işe yardım ederdi..hatta çoğu zaman tek başına yapardı..
hiç iş ayrımıda yapmaz gerektiğinde yemek bile yapar..
hamile olunca şimdi bana hiçbişey yaptırmıyo saolsun herşeyi o yapıyor vallahi hakkını yiyemem..çamaşırlarımı bile katlayıp dolaba yerleştiriyor..
eşimi çokkkk seviyomm

benim eşimde her konuda yardımcı oluyo ama söylicem illaki aklı fikri futbol tv başında olmasına sinir oluyorum bizimle ilgilensin istiyorum :)) ama yinede her konuda yardımcı oluyo

çok şükür gene kızlar bazen duyuyorumda ne anlayışsız kocalar var yazık kadın karnı burnunda doğumuna bişey kalmamış hala ağır işleri karısına yaptırıo kadın hem ev işi hem tarla işi ile uğraşıo çook şükür gene kocacım her şeyde elim ayağım oluo ister söleyip ister sölemeyip ya hiç yapmasa :?

kocamın dünyada en çok istediği şey bi kız bebek sahibi olmaktı o da olucak inşallah bu yüzden üstümüze titriyo. ben söylemeden temizliği bile yapar, bana ev süpürtmez nazar değmesin kocama. ama hamile kalmadan öncede öyleydi evlendiğimiz günden bu yana ev işlerinde yardım eder bana.

zaten hamilleik öncesi yapan koca hamielikte dahada karısının üstüne düşüo bence benim kocacımda öle çünkü sanırım artık çocuk olduktansonrada ev işlerine yardım ederler nasıl başlarsa öle gidio çünkü :))))

çok şükür gene kızlar bazen duyuyorumda ne anlayışsız kocalar var yazık kadın karnı burnunda doğumuna bişey kalmamış hala ağır işleri karısına yaptırıo kadın hem ev işi hem tarla işi ile uğraşıo çook şükür gene kocacım her şeyde elim ayağım oluo ister söleyip ister sölemeyip ya hiç yapmasa :?

kesinlikle şükürler olsun.

yatıp kalkıp kocamın kıymetini biliorum vallla gözümüzün önünde ne örnekler var Allah bozmasın kimsenin arasını eşiyle kem gözlerden saklasın :nazar:

benim eşimde yardım ediyor hatta temizliği son bir aydır o yapıyor ben ağırlaştığım için fazla ayakta duramıyorum.ben yönlendiriyorum eşimde yapıyor sağolsun

benimki kesinlikle etmiyor kavga bile ediyoruz bunun yüzünden, tek hamile senmisin diyor :sinifsinif:

8aylık gebeyim ilk aydan beri elim ayagım oldu allah ondan razı olsun mükkemmel bi eşşşş hamilelikten öncede soframı kaldırırdı benle temizlik yapardı herzaman uyumlusüper bi eşe sahibim şükürler olsun

Bana gündüzleri esim gelene dek annem bakıyor
esim salata yapıyor yemeği ısıtıyor önüme getiriyor evi spuruyor siliyor bulaşık yikiyo çamaşır katliyo bazen sacımı tariyo
ama ben tuple gebe kaldım normal
olsaydı sanmam desteklerdi ama abartmazdi

Canım yalnız değilsin. Meyve yıkar mısın dedim bir kere tabi hemen kalkmadı br 15 dk. sonra gitti mutfağa "Daha 2 saaat önce meyveler önüme kesilip getiriliyodu (işyerinde), şu halime bak" diye söylene söylene getirdi. Alışveriş poşetini taşımayayım dedim abartıyomuşum iki kiloluk şeymiş vs..

benımkı sagolsun herseyı yapıyor kaldırmıyor benı. dusuk rıskım war 1 ay daha ıstırahat edıceksın dedı doktor elınde olsa hıc kaldırmıcak benı kızıyo ayakta dolandıgımı gorunce. bı yemek yapıp gerı yatıyorum kalanını hep o yapıyo napsın :KK43:(

Ben esime sunu yaparmisin dedigimde hic itiraz etmio tamam diyor hemen. ama o yapana kadar okadar zaman geciyorki bazen dayanamayip kendi isimi kendim goruyorum. camasirlari asar. banyo ve tuvaleti temizler genelde.bunada sukur şutarafagitti

X