kızlar eşleriniz size yardım ediyormu?

flowersgarden

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
130
1
Selam
Sevgili hamişler, birşey merak ettim. Eşleriniz size ev işleri gibi konuşarda yardım ediyormu?
Bazen çatalyacak gibi oluyorum ve kendimi çok yalnız hissediyorum. Bazen benim eşim söylemeden hiç bir şey yapmıyor ve bu beni çok üzüyor:KK43:((
Sizde durum nasıl? yalnızmıyım yoksa???

yardım edıyo sagolsun
sende guzel guzel konus yarım iste canım
daha durumu pek kavrayamamıstır belkı
bızımkı dondurulmus embıryo
tedavıyle oldu yanı
bıraz kıymetlı bebek :ecrin_bebek:

canim erkeklere ne kadar ben soylemeden yap desen de genelde yapmazlar. o yuzden her seferinde soyleyeceksin malesef.

Benim esim su su yapilacak falan dedigimde ben yaparim diyor sagolsun. yapiyor da. ama iyice agirlastim. O bilir ben kendi isimi kendim gorurum, yardim istiyorsam cidden durum vahimdir. o bana yaptirmak istemez ben ona.

Eşim ben söylemeden her işi yapıyor sağolsun. Allah ondan razı olsun. Ama sadece hamilelik dönemimde olduğum için değil, herzaman yardım ediyor. Yeryüzüne allah tek numune göndermiş,
onuda ben almışım:KK66: Allah Nazarlardan saklasınnnn..

isteyince yapıyor
ama bende iyiyim bulantım kusman derdim sıkıntım yok her işimi yapabiliyorum
tabi ilerde ağırlasınca ona kalacak
şimdilik aşerdiklerimi alsın yeter kaydirigubbakcemile3 onun işi daha zor

bizimde tek problem elektrik süpürgesi yap demede ne yaparsan yap sırf süpürge yapmamak için nerdeyse hergün temizlikci çağrıacak o derece de.diğer herşeyi yapar saolsun

benim eşim ne istesem yapar istirahatli olduğu için evde akşama kadar temizliği falan yapar....

ama yemek işinepek karışmıyor artık ben yapıyorum....

ama ben kendi işimi görecek kadar iyi olduğm için pekte ihtiyaç duymuyorum ama zor durumda kalınca eminim elinden geleni yapacaktır......:asigim:

benim eşimde sağolsun yardım eder ama tabiki söyleyerek erkeklerin genetiğinde var bu malesef eğilemem kalkamam yatmakta felan hep yardım eder hem düşük tehlikesini atlattım hemde aşağıda taşıyorum bebişimi rabbim meleklerimizi korusun inşallahopuyorumnanaktan

CANIM benımkıde yardım edıyo bana saolsunnn canım benım yaaa hasta oldugum zaman da özellikle bulaşık yıkadıgını bılıyorumm.sımdı bıde hamıleyım ılerleyen aylarda neler yapacak bılmıyorumm

ben hamileyken (sadece hamile diye değil,her zaman aynı durum bizde:nazar:)ayaklarımı ovalardı:kedi:,sırtımı,ayaklarımı yıkardı:kedi:,ayakkabı giydirirdi,ütü,yer silme,bulaşık,toz silme,yemek yapar,hiç hayır demez:nazar:(onun kendi işleri olsa da)herşey bırakır öncelik bendeopuyorumnanaktan ve çocuklarda,ben de aynı şey yapıyorum:kedi:,ama onun hakkını ödeyememŞeniz,ben emzirirdim ona verirdim o gaz çıkarır:asigim:,oynar,sırf ben rahat uyim:nazar:,iyiki varsın canım..:asigim:

Allah razı olsun benim eşimde elinden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyor.zaten eskisi gibi pekde birşey yapamıyorum

benim eşim ben kalkmadan yapar sağolsun.allah onu başımdan eksik etmesin.o konuda çok şanslıyım.yemekten ev işine kadar her şeyi yapar.

benim eşimden de allah razı olsun. çoğu zaman ben soylemeden gerekli gordugu işi yapar. ya da ben soylerim, hiç itiraz etmeden yapar. bazen üşenir ama sırf ben yapmıyım diye kıyamaz yorgun da olsa yardımcı olur. :1hug: ama yapmayan çok insan var çevremde. ben şanslı görüyorum kendimi. hayat müşterek, kadın-erkek eşit diyoruz ama malesef çoğu ailede oyle olmuyor. :umursamaz:

Sağolsun herşekilde yardım ediyor benim kocişim.Hamile kalmadan öncede yardım ederdi.Şimdi de değişmedi yani...

ev işlerine kesinlikle karışmaz ama agır işleri yapar getır goture yardım edıyor en ıyı olanı kızımın yukunu bırazda olsa alıyor yemek yemesıne falan yardım edıyor gezdırıyor falan bunlarada razıyım ben evhanımıyım yatıyorum evde o sabahım 7sınde gıdıyor aksam 8de gelıyor sıcakta perısan bır sekılde gelıyor eve bırde ış yapmasını bekleyemem elınden gelenı yapıyor tombişim sagolsunopuyorumnanaktan

ay kızlar ne şanslısınız valla:umursamaz:
benim kocama ben iş yaptırana kadar dilimde tüy bitiyo:umursamaz:
hadi canım nolur, hadi lütfen, resmen yalvarıyorum herife
ya evin neresi pis,her yer temiz der yapmak istemez
ama benim gördüğüm tozları hiç göremez nedense:bbo:
1 haftadır temizlik yapalım diyorum bakalım bu akşam yapıcak inşallah

ilk 4 ay çok zor bir hamilelik geçirdim
o süre zarfında eşimden allah razı olsun çok yardımcı oldu bana
gerek önüme yemeğimi getirdi koydu yemek derken ekmek arası peynir zeytin
domates :)))) oda benle birlikte oturup aynılarını yedi
yemek beklemedi hiç benden
sürekli evi süpürdü,,,bu kadarı bile yetti de arttı banaa
artık iyiyim her işimi kendim görüyorum..

Henüz hamileliğimin başındayım ama gördüğüm kadarıyla şöyle; benimki pazara gidince yükün fazlasını taşır, bir de akşamları oflaya poflaya dondurma getiriyor, ekmeği filan da alır. Ben de zaten beklemiyorum çok şey, doktora + iş yapıyor bir de ev işi mi yaptıracam ayol :)
Doktora yapmasa yine bu kadar yapardı gerçi. Geçen gün kustum filan güldü ya moralim bozuldu :KK43: Sanırım bir iletişim kopukluğumuz var. Tavsiyeniz olursa memnun olurum.

benim eşim toz almaya bayılır bişileri temizlemek hoşuna gidiyor :) özellikle kitaplıgı temizlemeye bayılıyor ve cok guzel temizliyor.:)
ama işten yorgun gelirse direk yatıp tv seyrediyor yada pc basına geciyor zaten bu durumdada iş istemek yazık ama
sağolsun bütün agır işlerimde annem olsun eşim olsun el sürdürmüyorlar
yinede ne olursa olsun erkekler bişileri bizim gibi toparlamayı bilmiyor söyleye söyleye yaptıracaksın.
birde yatılı okulda okuyan erkekler sanırım daha derli toplu oluyor
cunku evde erkekleri anneler sımartıp iş yaptırmıyor :)

ben ev hanımıyım, ilk zamanlarımda yardımcı oluyordu ya da temizlikçi tutardı, bana bi iş yaptırmazdı. şimdi iş değiştirdi,bırakın temizliği, yüzünü bile göremiyorum çoğu zaman, pazar günleri bile çalışıyo. başkasının yaptığı tamizliğide beğenmediğim için şu anda yorgunluktan ölüyorum, zira sabahtan beri temizlik yapıyorum

X