- 30 Haziran 2022
- 1.526
- 3.606
- 29
- Konu Sahibi genc1kadin
Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu yazdığına göre yapmak istiyorsun demekki? Yap tatlım o zamanBiz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Gelinliginizin altina pacali don mu giydiniz yoksa?Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Hayır düğünümde regli olmuştum külot giydim. Önceden cinsellik vardı zatenGelinliginizin altina pacali don mu giydiniz yoksa?
Önceden cinsellik varsa neden hala utanıyosun ?Hayır düğünümde regli olmuştum külot giydim. Önceden cinsellik vardı zaten
Cinsellikten utanmıyorum. Jartiyer giyinip beklemek tuhaf geliyor.Önceden cinsellik varsa neden hala utanıyosun ?
Jartiyer giyio neyi beklicen ki ? Jartiyeri giyince işe başlarsınCinsellikten utanmıyorum. Jartiyer giyinip beklemek tuhaf geliyor.
Giyme o zaman MahmutcumCinsellikten utanmıyorum. Jartiyer giyinip beklemek tuhaf geliyor.
Gereksiz yorumlarda bulunmayın. Yorumunuz ahlak kurallarına aykırı. Gerçekten fikir vermek isteyen arkadaşlarımla muhabbet etmek için yazdım. Muhattabım sizler değilsiniz.Giyme o zaman Mahmutcum
Şart değil
Kendim için giyiyorum arada eşim de faydalanıyor. Deneyimleri merak etmenizin sebebini merak ettim.Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
[QUOTE="Nau Nau, post: 72464647, member: 972746"]
Jartiyer giyio neyi beklicen ki ? Jartiyeri giyince işe başlarsın 🤣
[/QUOTE]
Gereksiz yorumlarda bulunmayın. Gerçekten fikir vermek isteyen arkadaşlarımla muhabbet etmek için yazdım. İnsanlarla alay etmeniz hoş değil.
Hayır düğünümde regli olmuştum külot giydim. Önceden cinsellik vardı zaten
Jartiyer giyip beklemek çıplak şekilde penetre olmaktan inan daha normal
Hani çıplak şekilde penetre olup bundan zevk almak daha içgüdüsel(tabi normal olan bu)
Nedense bende mahmut vibe’ı aldım
Yani eşinizin hoşuna gidiyor mu yoksa çok ilgilenmiyor mu? Şahsen benim eşim iç çamaşırlarımla pek ilgilenmiyor ondan dolayı sordumKendim için giyiyorum arada eşim de faydalanıyor. Deneyimleri merak etmenizin sebebini merak ettim.
Yorumunuza anlam vermedim. Beğenmediyseniz cevap vermeyin. Tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz.Jartiyer giyip beklemek çıplak şekilde penetre olmaktan inan daha normal
Hani çıplak şekilde penetre olup bundan zevk almak daha içgüdüsel(tabi normal olan bu)
Nedense bende mahmut vibe’ı aldım
Yorumunuza anlam vermedim. Beğenmediyseniz cevap vermeyin. Tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsunuz.
Saçma şekilde yorum yapanları ve alay edenleri şikayet ediyorum. Muhattabım değiller bilginize..Biz 2 aylık evliyiz. Hiç böle eşim için giyinmedim açıkcası. Ve utanıyorum böyle şeyler giymeye? Siz yapıyor musunuz? Deneyimlerinizi merak ediyorumm
Peki HalduncumGereksiz yorumlarda bulunmayın. Yorumunuz ahlak kurallarına aykırı. Gerçekten fikir vermek isteyen arkadaşlarımla muhabbet etmek için yazdım. Muhattabım sizler değilsiniz.
Ne sandınızetrafimdakiler soyledi deyince ben de ne sandim.
Eşlerimiz ayrı olduğu için bilemeyiz, hepimizin eşi tek kişi olsaydı hoşuna gidip gitmediği konusunda fikir verebilirdik.Yani eşinizin hoşuna gidiyor mu yoksa çok ilgilenmiyor mu? Şahsen benim eşim iç çamaşırlarımla pek ilgilenmiyor ondan dolayı sordum