Kızlar eşimin ailesiyle oğlum konusunda anlaşamıyorum

Benim kp de oyle. Cocugu cok sık bogaz eder ki benim oglum cok yabancilardi. Kucagimdan inmezdi. Surekli alir kucagimdan aglatirdi. Altini pislettiginde bile vermezdi sonra degistir diye. Emzirirken zirt pirt iceri girerdi. Hatta birkere cok emziriyorsun bile demisti. Biz suan cok mesafeliyiz cok sukur. Sabirlar dilerim.

Merhaba malesef ayni durumu suan bende yasiyorum esimin ailesiyle kustum yani bir kisi ile ondan dolayi gitmicem bundan sonra ama esim bayramda cocugu goturecek birinci gun ve aksam getirecek benim ailemin yanina ben de sizin gibi pinpiriklendim basta ama sonra ilimli pozitif dusunuyorum cunku bu coxuk bu tip seyleri bilneli dedeyi babanneyi bayrami ben neden ziyan edeyimkii ben gonderecem yani sende gonder bence o gunu kendine ayir ailenle vakit gecir zaten zaman nasi geciyo anlamassin esine de de suzsmn getir diye fazla buyutmemeliyiz bence

Sen bırsey dedıgınde kavga mı cıkıyor hemen
Esın neden pasıf bu kadar

Kp de manyak normal degıl

Sen bırsey dedıgınde kavga mı cıkıyor hemen
Esın neden pasıf bu kadar

Kp de manyak normal degıl
Evet kayınbabam anında kavga çıkaran bir insan. Hiçbir sorun yokken bile baktı ortalık sakin yumuşak, hemen bana laf sokuyo beni kızdırıyor yüzüm düşüyor adam o zaman mutlu oluyor resmen,eşim çok pısırık

Bunlar hep esının yuzunden ya
Bellı kı normal bı kp yok
Adamla durmadan kavga mı edeceksın, hıc hos olmaz. Sende frenlıyorsun kendını ve bu frenleme senı yıpratıyor
Sorunu esının cozmesınlazım kanımca

Eşim dengeyi pek kuramıyor işte pek fazla uyarmıyor babasını çünkü korkuyor babasından ve baba hakkı napim diyor babama öf bile diyemem diyor bıktım valla, yani benim kul hakkım gözyaşlarım nolcak peki

bence sorun sende
sen kafayı takmışsın K. babaya yaptığı her hareket sana batıyo
çocuğu yüksek kat gırısınden mı kucağına almak ıstedı
küçük bu yerse yaşadıkları yer bahcelı ,balkonun yüksek olduğunu tahmın etmıyorum ama adı balkon olunca büyütmüşsün bırak sakın ol seni tanımıyorum ama bana biraz enteresan gelıyosun dıger konundan yorum yapmıstım

Sana şunu söyliyeyim..Eşin melek gibi bir adammış kıymetini bil..Ben bunları yapacak olsam olay çok farklı yerlere giderdi bizde kesin..Çok pimipirikli çok detaycı bir insansınız..Bu kadar korumaya almayın yahu..Allahın gücüne gider sizin elinizdeyken düşer bebek nereye uğradığınızı şaşar kalırsınız.. Kendinize gelin sağlıklı bir birey olarak görmedim ben sizi psikolojik yardım alın

Balkondan neden veriyorsunuz çocuğu
Şimdi geliyorum baba deyip eve geçip niye vermediniz

Sizde tuhafsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…