Kızlar eşimin ailesiyle oğlum konusunda anlaşamıyorum

Evet haklısınız eşimi o konuda da uyarcam zaten. Ne zormuş insanlarla uğraşmak çocuk konusunda

Bu konumda eski konularıma bakın diye birşey yazmadım ki ben

Yok tamamen kısıtlamıyorum zaten sevsinler. Ama yeterki oğlumun sağlığını canını tehlikeye atmasınlar. Eşim destek olsa nolcak babasının yanında sesi çıkmıyor beni savunmuyor
Ben seni anlıyorum babasına bir şey diyememek normal fakat sen söyledikten sonra arkanda duracak mı o önemli. Sen onun sözünü al ve artık hakimiyetini kur çocuğunun üstünde

Aynen sana katılıyorum. Ben de görümceyim ama görümcelik taslayıp 11 aylık yeğenimi sıkboğaz etmem hiç, annesine saygı duyarım

Ben seni anlıyorum babasına bir şey diyememek normal fakat sen söyledikten sonra arkanda duracak mı o önemli. Sen onun sözünü al ve artık hakimiyetini kur çocuğunun üstünde
Eşimle baya tartıştım bu konuyu inşallah ben kendimi savununca arkamda durur eşim. Kayınbabam 2 yaşındaki oğluma ben arkamı dönünce soda içermeye kalkıyor asitli çok zararlı, baba yapma napıyosun diye kızıyorum, nasıl güvenim bu adama bıktım valla

Gerçekten bende anlamıyorum,torun doğunca noluyor bu insanlara. Tamam sevsinler ama kayınbabamın ki aşırı

Hatamı anladım kayınbabam uzat diye bağırsada bir daha uzatmam ilk ve sondu

Canım eşimle tatlı dille kaç kez oğlum konusunda aileni uyar diye konuştum tamam diyor haklısın diyor oraya gidince sesi çıkmıyor adamın. Ayda 1 görüştüğümüz halde böyle oluyor

Torun sevgisi çok başka diyorlar. Bırakın tüm gün dursun kucağında empati kurun ileride siz de aynı şekilde torununuzu gün boyu kucağınızda tutmak isteyebilirsiniz. Eşiniz de daha dikkatli davranacağını söylemiş endişelenmeyin...

Bu çocuk sana anne demicek seni unutcak hep bana gelcek diyor bana.

kime anne diyecekmiş? ona mı?

kuzum takmayın böyle kişileri allasen... sürekli dip dibe değilsiniz, ya beraber yaşayanlar ne yapsın?
bakın hem eşiniz de biliyor ailesinin nasıl bir kafa yapısında olduğunu..
evet çok yanlış tavırları var kayınbabanızın, ama bunların önüne ancak net bir tavırla geçebilirsiniz.
mesela, camdan çocuğu istediğinde; babacım içeriye girince vereyim bebeği benim de kollarım ağrımıştı zaten, şimdi böyle balkondan tehlikeli iş yapmayalım demelisiniz. uzatırsa duymazdan gelip içeri geçersiniz. içerde de uzatırsa açık açık ya çocuğu elimizden düşürürsek? biz bir olay olmadan önlemini alalım da, sonradan vah vah etmek fayda vermez falan gibi bir şeyler söyleyebilirsiniz.
eşiniz farkında herşeyin bu sizin en büyük artınız...

çocuk konusunda son söyleyeceğim şey, onun annesi sizsiniz. kararınız duruşunuz net olmalı. öyle el ayak titremeyecek ve nasıl olmasını davranılmasını istiyorsanız müdahale edeceksiniz. herkes sizden çekinecek.
valla isteyen deli gelin desin ben umursamıyorum açıkçası ve öyle davranıyorum. yollardan toplamadım ben çocuğumu...

Kp yüzünden değil önce eşinin sonra senin duruşun sebebiyle oluyor.
Eltin kahveyi mi beğenmedi mi bir dahakine senin kahveni içeriz de gül dalga geç
Olan olaylara anında müdahale edin
Hakkaten diğer türlüsü kendine zulüm
Ama öyle dizlerim titredi kalbim çarptı yapma lütfen kimin birbirinden ne farkı var
Niye onların eline bu gücü veriyorsun?
Anlamıyorlar mı zannediyorsun

onun bu çocuk sana anne demeyecek demesiyle mi çocuk anne demeyecek konuşsun kendi kendine duymamayi öğrenin hayatta ayrıca çocuğu kucağına almasını da problem etme keşke benim çocukları da biri alsa kucağımdan da iki dakika dinlensem.

Sinirlenmekten öteye geçin ve düşüncenizi eyleme dökün. Düşebilir deyip kapıdan geçmek zor olmamalı. Herkese karşı genel tavrınız olarak "hayır" demeyi öğrenin bence.

ailesi yaşadığı sürece çocuk yapmamak ,ya teyzeyle amcanın ölmeye niyeti yoksa :)

of bana afakanlar bastı konu sahibi kızım aklından zorun mu var boşan bu kocandan kurtul bütün aileden kayınbaban hakkında u8zaklaştırma kararı çıkarttır bas git o şehirden ayyyy senin aynı şeyleri tekrarlamanı okudum resmen yarım saattir acaba bir sonuca varacaak mı diye tek tek baktım yorumlarına.

Sanırım siz kayınvalidesiniz, bazı noktalarda beni çok yanlış anlamışsınız
30 yaşındayım, oğlum 8 yaşındadeolmakayınvalide olmaktan çok uzağım. Ama 4 görümcem, 4 eltim var. İki eltimle aynı aprtmandayız, diğerleri aynı mahallede. 9 senede eş ailesi müdahalesini dibine kadar yaşamışımdır herhalde ama panik panik değil hiçbir şekilde.yerinde müdahaleyle kavgasız çözülür her şey.

Ben sizin abarttığınızı düşünüyorum yine. Bacaklarının titremesi, boşanmayı düşünmeler, ayda 1 gidilen dede için 2. Çocuk düşğnmemeler çok abartı tepkiler. O sırada rahat olsanız, balkondan uzatmayacaksınız belki de çocuğu. Rahat bir şekilde içeride vereyim deseniz, sorun çözülecek. Bir daha olursa kavga etmeyi düşünüyorsunuz. Gerek yok.

Sözleriyle keyfinizi bozamadıklarını gördüklerinde, o sözler de bitecek. Ayda bir al dedesi sev demeyle, dedesinin bu çocuk bizi daha çok sevecek demesiyle bir şey değişmez. En kıymetli hep siz olacaksınız onun için. Diğer aile etrafının da torunlarını sevmeleri, çocuğun onları bilerek büyümesi zarar değil fayda getirir.

• ayda bir gidiyormussun adam tabi surekli sevmek kucaklamak istiycek torununu.bir ay uzun sure ozler tabi bir daha 30 gun sonra gorecek.yuksek olmayan bir yerden uzatmissin oda almis.ne kadar abartili sorun cikaran birisin.boyle fazla yasamassin diyim yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…