Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adamı çok boğdum hatalar yaptım bir daha asla konuşamayacağını düşünüp yazarsam da engeller direkt diye düşündüm.
aradan 3 hafta geçti ayrılığımızın 1 saat önce ona yazdım yarım saat sonra da direkt efendim cevabını verdi.
ne diyeceğimi bilmiyorum sizce açık kapı mı bıraktı!?
bana ulaşacağı her şeyi kapatmıştım o açık bırakmıştı.Sizi sevse 3 hafta konuşmadan duramaz.
Kendinizi böyle ezik duruma sokmayın.
normal efendim demiş anlam çıkarmaya çalışma.adamı çok boğdum hatalar yaptım bir daha asla konuşamayacağını düşünüp yazarsam da engeller direkt diye düşündüm.
aradan 3 hafta geçti ayrılığımızın 1 saat önce ona yazdım yarım saat sonra da direkt efendim cevabını verdi.
ne diyeceğimi bilmiyorum sizce açık kapı mı bıraktı!?
haklısınnormal efendim demiş anlam çıkarmaya çalışma.
Psikolojik yardım al bundan sonraki ilişkilerinde toksik hareketler yapıp kendinden uzaklaştırma.
hoff böyle komik cevaplar verecekseniz hiç vermeyin daha iyi.Tahminimce tek taş mı alsam baget mi alsam diye düşünmeye başlamıştır
bana ulaşacağı her şeyi kapatmıştım o açık bırakmıştı.
teşekkür ederim nazik bir şekilde cevap verdiğiniz için :)Merak etmeyin seven her şekilde ulaşıyor.
Bahaneler üretmeyin onun adına.
Kabullenin ve önünüze bakın.
30 dk içinde efendim dediği için açık kapı arıyorsunuz iyi ki 5 dk içinde cevap vermemiş. Bari açık açık özür dileyecekseniz dileyin adamdan.hoff böyle komik cevaplar verecekseniz hiç vermeyin daha iyi.
hiç mi hata yapmadınız!?
düzgün bir dile düşüncenizi belirtip ayrılabilirsiniz sayfadan.
hep laf sokma çabaları, hep küçümseyici cevaplar...
arıyorum çünkü sinirli olduğunda veya bıkıp istemediğinde cevap yerine susup konuşmuyor ve yazdıklarıma cevap vermiyor günlerce.30 dk içinde efendim dediği için açık kapı arıyorsunuz iyi ki 5 dk içinde cevap vermemiş. Bari açık açık özür dileyecekseniz dileyin adamdan.
çok özledim dayanamayacak hale gelmiştim ne var bunda?Valla sizinki sevgi değil takıntılık yüzsüzlük yapıp birde yazmışsınız niye kendinizi bu kadar degersizleştiriyorsunuz anlamış değilim
Iki tarafta seviyorsa gurur olmaz zaten. Yaz gitsin ne olacak en fazla konusmazçok özledim dayanamayacak hale gelmiştim ne var bunda?
herkes hata yapar onunkilerini söylemedim ama o da masum değil eminim farkındadır kendisi de.
özledim yazdım gurur, murur, değersizleşme umrumda değil.
hayat böyle şeylerle geçmez.
aynen öyle çok saçma şeyler sonra evlenince pişmanlıklar..Iki tarafta seviyorsa gurur olmaz zaten. Yaz gitsin ne olacak en fazla konusmaz
Kesinlikle bu kadar basit birsey icin terapi almak falan cidden anlamiyorum boyle yazanları. Bir ask meselesi bu masumcaaynen öyle çok saçma şeyler sonra evlenince pişmanlıklar..
bir şey yapmadım çok ilgilendim ilk aşkım çok sevdim sürekli yazıyordum o da bu yüzden soğudum dedi.Yaz kız özledim de yaz barışalım da yaz. Yazmayınca noluyor erkek şımaracaksa yine şımarıyor boşver içinde kalmasın. Ama ne yaptın sen bu çocuğa biraz anlat hele