• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar elma sirkesinin yıpranmıs saclara faydası nedir nası kullanılır ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben banyodan once surup 2 saat bekletiyordum bakım yagımla beraber

annemde banyodan cıkarken son suyuna karıstırıyo

ama gercek elma sirkesi olması lazım hepsi aynı etkiyi vermiyo

ben banyodan çıkmadan önce suyla seyreltip saçıma sıkıyorum 5 dakika kadar bekletip duruluyorum.
parlaklaştırıp kepeği önlüyo da yıpranma ne tür bi yıpranma ki?

ben banyodan çıkmadan önce suyla seyreltip saçıma sıkıyorum 5 dakika kadar bekletip duruluyorum.
parlaklaştırıp kepeği önlüyo da yıpranma ne tür bi yıpranma ki?

Boyadan canım böle sert sert mat gözüküyo ama sadece ucları yanı üç dört parmak sacım baya uzun da.Tamam bekletımmı sacımda yada durulıymmı hangısı dha etkılı olur cnm o zaman hıc olmassa parlasın demın bı arkds maske tarıfı verdı cok ıyyıms onuda yapım vlla cok saolun.

canım saçların boya değilse elma sirkesini kullan yoksa serleştiriyo bir yerde okumuştum elma sirkesinin faydalı olabilmesi için saçın doğal olması gerkiyomuş benim saçım boya gerçekten sertleştiriyo saçı, boya varsa karanfilli suyu dene istersen

canım saçların boya değilse elma sirkesini kullan yoksa serleştiriyo bir yerde okumuştum elma sirkesinin faydalı olabilmesi için saçın doğal olması gerkiyomuş benim saçım boya gerçekten sertleştiriyo saçı, boya varsa karanfilli suyu dene istersen

aaaaaa öylemiii canım boyalıı ya cok boyalı hemdeee doğruysa yapmıyım tatlm ya

Elma sirkesiyle durulamak saçı artık maddelerden arındırır ve sağlıklı yapar. Ama bekletmeyin lütfen kafanızda. Elma sirkesi zayıf da olsa bir asit. Durulayıp dökünce birşey yapmaz ama bekletince zarar verebilir. Kolayı bir parça etin üzerine döktüğünüzde ete olanları bir izleyin. Kola da asit, elme sirkesi de

Elma sirkesiyle durulamak saçı artık maddelerden arındırır ve sağlıklı yapar. Ama bekletmeyin lütfen kafanızda. Elma sirkesi zayıf da olsa bir asit. Durulayıp dökünce birşey yapmaz ama bekletince zarar verebilir. Kolayı bir parça etin üzerine döktüğünüzde ete olanları bir izleyin. Kola da asit, elme sirkesi de

hımmm haklısın cnm ya tamam vazgectım sımdılık elma sırkesındenkarısık yaglardan bı bakım yaptım bkalım sonuc ne olacak tesekkr ederım :)

Back