- Konu Sahibi zeynepmerveg
Kızlar demın bıyerde elma sırkesını okudum yıpranmıs saclar ıcın nasıl kullanılıyo bu he nası yapcam bıle solermı bana lutfen :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben banyodan çıkmadan önce suyla seyreltip saçıma sıkıyorum 5 dakika kadar bekletip duruluyorum.
parlaklaştırıp kepeği önlüyo da yıpranma ne tür bi yıpranma ki?
Yıpranmayı tedavide bir etkisi var mı bilmiyorum ama durulama suyuna katılan elma sirkesi saçı parlatıyor canım :)
ben banyodan once surup 2 saat bekletiyordum bakım yagımla beraber
annemde banyodan cıkarken son suyuna karıstırıyo
ama gercek elma sirkesi olması lazım hepsi aynı etkiyi vermiyo
bephanten ampulde var bnde onla bekletımmı snce canım ay cok mutlu oldum umutlandım brden
bekletebilrsin heralde canım... bepanthene ampulu hiç kullanmadım ama bakım yagıyla gayet iyi gidiyodu onlada olur neden olmasın
canım saçların boya değilse elma sirkesini kullan yoksa serleştiriyo bir yerde okumuştum elma sirkesinin faydalı olabilmesi için saçın doğal olması gerkiyomuş benim saçım boya gerçekten sertleştiriyo saçı, boya varsa karanfilli suyu dene istersen
Elma sirkesiyle durulamak saçı artık maddelerden arındırır ve sağlıklı yapar. Ama bekletmeyin lütfen kafanızda. Elma sirkesi zayıf da olsa bir asit. Durulayıp dökünce birşey yapmaz ama bekletince zarar verebilir. Kolayı bir parça etin üzerine döktüğünüzde ete olanları bir izleyin. Kola da asit, elme sirkesi de