- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Hayir canim ama onuda kullana bilirsin.arastira bilirsin hurmayi ben arasdirib oyle yeemisdim.bi yerde 7 hurmanin uzerine dua okuyub yemek lazim oldugunu yazmsdi.ama ben her yedigimde bismillah dedim ve Allahim bana anne olmayi nasip eyle dedim.bide ac karnina yiyordum aksamda olur sabahdaBan yemezsin galiba hurmayı ben duymadım ama hamile kaldığım ay bende yedim önce yemezdim. Denk geldi banada benimki sağlıklı olmadı inşaallah seninki sağlıklıdır o bitki meryem ana otu mu
Neydi peki otun adıHayir canim ama onuda kullana bilirsin.arastira bilirsin hurmayi ben arasdirib oyle yeemisdim.bi yerde 7 hurmanin uzerine dua okuyub yemek lazim oldugunu yazmsdi.ama ben her yedigimde bismillah dedim ve Allahim bana anne olmayi nasip eyle dedim.bide ac karnina yiyordum aksamda olur sabahda
Bende yerken şifa niyetine dedim hepHayir canim ama onuda kullana bilirsin.arastira bilirsin hurmayi ben arasdirib oyle yeemisdim.bi yerde 7 hurmanin uzerine dua okuyub yemek lazim oldugunu yazmsdi.ama ben her yedigimde bismillah dedim ve Allahim bana anne olmayi nasip eyle dedim.bide ac karnina yiyordum aksamda olur sabahda
Ismi Krasnaya şetka ama rusca yaziliyor yuzerine ismi.bilmiyorum Turkiyede varmi yokmuNeydi peki otun adı
Hım araştırayım biIsmi Krasnaya şetka ama rusca yaziliyor yuzerine ismi.bilmiyorum Turkiyede varmi yokmu
Google den baktım türkçesini bulamadım ama bir şey kökü gibi çok değişik radi nasıldıIsmi Krasnaya şetka ama rusca yaziliyor yuzerine ismi.bilmiyorum Turkiyede varmi yokmu
Tadimi?tadi cay gibi rengide kirmizi icen 10 kisiden 7 si hamile oyle soyleyim bana eski bir doktor yazmsdi bunu bir kac yil once o zaman bekardim pko icin yazmsdi icib faydasini gormusdum o yuzden aldim.resmini atarim oyle bakarsin eczanelere belki vardir.Google den baktım türkçesini bulamadım ama bir şey kökü gibi çok değişik radi nasıldı
Buralarda yoktur ama yinede atın belki bulurum ne gibi bir faydası oluyor adeti mi düzene sokuyorTadimi?tadi cay gibi rengide kirmizi icen 10 kisiden 7 si hamile oyle soyleyim bana eski bir doktor yazmsdi bunu bir kac yil once o zaman bekardim pko icin yazmsdi icib faydasini gormusdum o yuzden aldim.resmini atarim oyle bakarsin eczanelere belki vardir.
Bu bitkiyi cay gibide tuketen var demleyip ac karnina bide rakiyla bi recetesi var raki ve iki bitki karistiriyorsun karanlik odada sakliyorsun 15gun sonra cay kasigiyla suzup tuketiyorsun .oyle deneyen bir arkadasim var ben boyle yaptim bakalim onda nasil sonuc vericekGoogle den baktım türkçesini bulamadım ama bir şey kökü gibi çok değişik radi nasıldı
Evet kadin hastaliklari icin pko cikolota kisti tum kadin hastaliklarina iyi geliyor adetim erken geliyir .her gun 1 bardak tuketdimBuralarda yoktur ama yinede atın belki bulurum ne gibi bir faydası oluyor adeti mi düzene sokuyor
Rakı mi asla çocuk sahibi olalım diye günaha mi girelim . Çay gibi içmek varken rakıyla karışınca ne oluyor kiBu bitkiyi cay gibide tuketen var demleyip ac karnina bide rakiyla bi recetesi var raki ve iki bitki karistiriyorsun karanlik odada sakliyorsun 15gun sonra cay kasigiyla suzup tuketiyorsun .oyle deneyen bir arkadasim var ben boyle yaptim bakalim onda nasil sonuc vericek
Rakiyi hastalik icin tedavi niyetine icince gunah degil bence.nasil istersne oyle tuket ben inaniyorum bu bitkiyeRakı mi asla çocuk sahibi olalım diye günaha mi girelim . Çay gibi içmek varken rakıyla karışınca ne oluyor ki
Kan testi her zaman daha güvenlidir birazdan belli olur inşallah hayırlı bi çekişme sonuçlanır gönlünüze göreKızlar albi marka test kullandım dün ama test hakkında iyi yorumlar yapılmamış dün sabah işe gitmeden önce yapıp koymuştum kenara akşam baktığım da çift çizgi görünüyordu ve reglimin 17. Günündeydim bu kadar erken pozitif görünebilirmi diye düşünüyodum sevinmiştimde epey ama yorumları görünce üzüldüm kan verdim şimdi sonucunu bekliyorum.. var mı bu kadar erken pozitifi gören lütfen yardım edin pko var bende de 6 aydır deniyoruz dün çift çizgiyi gördüğümde dünyanın en mutlu insanıydım sanki..
6 cikmis ama haamile degilsin dediSenin sonucun çıkmadı mıHerSey_Guzel_Olucak
Düşük bi değer canım ama Türkiye de 5 üzeri hamile sayılıyor. İki gün sonraki artışı kontrol ediliyor. Orda nasıl sistem bilmiyorum6 cikmis ama haamile degilsin dedi
Ikigun sonra tekrar test yapicagim ama bana subheli gebelik var bile denmedi cok sinirliyimDüşük bi değer canım ama Türkiye de 5 üzeri hamile sayılıyor. İki gün sonraki artışı kontrol ediliyor. Orda nasıl sistem bilmiyorum
Ama yinede hayırlısı olsun hakkında. Üzülmemek elde değil ama ümidini kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?