Gebeliğe Hazırlık Kizlar ellerim titriyor bir bakim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de adetten 2 gün önce 4 saat sonra silik çizgi belirmişti. adetim 3 gün geçene kadar negatifti... bugün 3 farklı markada pozitif çıktı. Kan verdim inş sonuç olumlu olur hepimize

Kizlarrr bu gun doktora gidicektim son kez test yapmak istedim ve silik bir cizgi cikti ama aninda cikti beklemeden inanmiyorum inanmiyorum.bir qram uykum gelmedi uyuyamadim.saat 9 da kan testine gidicem insallah olur insallah cok heyecanliyim cokkkk anlaatamam

Allahh çok heycanlandım
Daha başında demekki
Nereye verdin kanı da akşama çıkcak hastanelerde bi saate çıkıyo ya
Hadi inşallah hayırlısıyla çıksın

Ben Azerbaycanda yasiyorum burda boyle canim.bende pko var kendi yontemlerimi uyguladim bu ay hamileyimdir insallah olursam tavsiyelerim olucak
Ha tamam o zaman bende burda sandım. Ne gibi yöntemler şimdi söyleyin çift çizgi çıkmış sonuçta şu anda sağlıklı mi diye bekliyorsun. Hamilelik olmasa çift çizgi çıkmazdı

Ha tamam o zaman bende burda sandım. Ne gibi yöntemler şimdi söyleyin çift çizgi çıkmış sonuçta şu anda sağlıklı mi diye bekliyorsun. Hamilelik olmasa çift çizgi çıkmazdı
Canim bendede pko var hic tedavi olmadim 6 ayda tedaviden once kendim denem istedim.bu gun tedavi icin gidicektim zaten . Ama ben bitkisel cozumlere cok inaniyorum bir yerde okumusdum hurma yemek hamileligi kolaylasdirir diye bende evde zaten hurma vardi denk geldi.ve 15 gun gunde 10 adet hurmaa yemisdim adet bitdigi gunden itibaren bide bi bitki var pko icin ismini soylesem ban olurmuyum bilmiyorum 20 gun onu icmisdim.ve son olarak Hz Ibrahim duasi topiigi var burda oraya katilmsdim dua ediyorduk bir birimize . kan sonucunu ogrenmeden inanamiyorum.insallah hamileyimdir.sende hurmayi dene bence.

Ban yemezsin galiba hurmayı ben duymadım ama hamile kaldığım ay bende yedim önce yemezdim. Denk geldi banada benimki sağlıklı olmadı inşaallah seninki sağlıklıdır o bitki meryem ana otu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…