- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Gelisme yarin sabah testi tekrar edicem insallah vardir.cikarsa hemen kan vermeye gidicem cunki lekelenme sekilinde akintim var korkuyorum.Bi gelişme var mı
Ay hadi inşaşşah yaaaGelisme yarin sabah testi tekrar edicem insallah vardir.cikarsa hemen kan vermeye gidicem cunki lekelenme sekilinde akintim var korkuyorum.
Insallah Rabbim bu mubarek ayda isteyen her kese nasib etsin.Ay hadi inşaşşah yaaa
Ay hadi insallah.esim o kadar cok istiyorki anlatamam.mucize olur resmen.cunki pko var bende henuz iyilesemedim.resmen mucizem olur.insallah bakalim yarini ople cekiyorumMerakla bende güzel haberi bekliyorum :))
Hamileyim diyene sarılasım geliyo :))
Cok tesekkurler Allah gonlunuze gore versin lekelenme beni korkutuyor 1 haftadir varBenim günüm geçmesine rağmen idrar testinde 2.cizgi 15 dk sonra çıkmıştı aradan 2 gün geçti yaptım daha netti ve tam 9 gün geçmişti günüm doktora gittim 5 haftalikti tekrar yaptım idrar o zaman net 2.cizgi çıkmıştı yani ben kanda öğrendikten sonra idrarda geç çıkıyormuş bazılarının inşallah sende de öyledir
Rabbim kucağını koldursun
Lekelenme bende de oluyor 2 gebelikte de oluyor 3 gün sürüyorCok tesekkurler Allah gonlunuze gore versin lekelenme beni korkutuyor 1 haftadir var
Bende bir haftadir suruyor o yuzden tedirginimLekelenme bende de oluyor 2 gebelikte de oluyor 3 gün sürüyor
Lekelenme nasıl bende de olmuştu. Adetten önce gelen koyu kahve oluyor yerleşmeyse açık sütlü kahve ve sanki akıntıyla karışık geliyormuş gibi bi de iç çamaşırına geçmiyor da silince geliyor o kadar az oluyorGelisme yarin sabah testi tekrar edicem insallah vardir.cikarsa hemen kan vermeye gidicem cunki lekelenme sekilinde akintim var korkuyorum.
Bende bir gun pembe oldu silince ama sonra koyu o az degil ara ara geliyorLekelenme nasıl bende de olmuştu. Adetten önce gelen koyu kahve oluyor yerleşmeyse açık sütlü kahve ve sanki akıntıyla karışık geliyormuş gibi bi de iç çamaşırına geçmiyor da silince geliyor o kadar az oluyor
Sen
senin bat ne zaman?
Cok tesekkurler Allah gonlunuze gore versin lekelenme beni korkutuyor 1 haftadir var
Al-bi Miratech ve Bebetime dışında bi markaysa olabilir. Testi 1-2 gün sonra tekrarla. Dediğim markalar çok yanılıyor yanlış gösteriyor ondan öyle belirttim özellikle.
Başka bi markayla tekrarla istersen. Madem gecikme de olmuş. Bişey yoksa da aklından çıkarır adeti beklersin.Miratech oyle mi ya ben adetten 4 gün once erken gebelik yaptim miratech cikmadi asiri uzuldum ama adetim de gecikti var biseler gibi de gelio yanlis mi acaba
Ondan değil Miratech kötü bi marka. Kullanmamaya çalış bi daha.Günaydın canım bende adetime 4 gün kala miratech test yaptim aninda 2. Cizgi cikti belirgin bir sekilde sonra gittim kan testi yaptirdim negatif cikti dun tekrar idrar testi yaptim o da negatif cikti simdi bekliyorum adet tarihi gecsin oyle yaparim 2. Cizgi gebelik haricinde bir durumda cikiyomu acaba kistle falanmi alakasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?