- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Testin fotografini ata bilirmisin?sende kac dakika sonra cikti?kan thlilimi yaptiricaksin?haber et banada.insallah guzel olur herseyhayırlı olsun canım benim insallah vardır... benim de bata 4 ve 2 gun kala aynı sekilde oldu suan bat 1 gun gecti bugun dr a gidecegim.. bakalım hayırlısı hakkımızda
Evet yarin gidicem insallahMerhaba;
Çizgi var ama kahverengi akıntımda var diyosun bence hemen git bi kan tahlili yaptır doktorunla mutlaka görüş adete yakın kahverengi akıntı önemli olabilir ihmal etme
Insallah canim umutlanmak istemiyorum korkuyorumCanım hadi inşallah Allah gönlüne göre versin, sevindim senin için :)
İnşallah doğrudur ve hamilesindir.Yok farklo marka bir test.insallah oyledir.pko var ve tedavi gormuyorum bu bir mucize olur.yarin doktora gidicektim tedavi icin.kirmizilar gelmezse iki gun sonra tetkrar yaparim cikarsa kan testine giderim
canım açıkçası çekmedim testi simdi de isyerindeyimTestin fotografini ata bilirmisin?sende kac dakika sonra cikti?kan thlilimi yaptiricaksin?haber et banada.insallah guzel olur hersey
canım ben bu konularda yeniyim. bu ay ilk denememiz. internetten laboquick marka almıstım kaset test, sonradan farkettim kullanma talimatı vs yazmıyor uzerinde... sence bu testlere guvenebilir miyim? bata 4 ve 2 gun kala yaptım ertesi gun silik cızgı cıktı.. dun bat gunumdu (normalde son bir yıldır hic şaşmaz) aksam yaptım gerci su falan cok içmiştim negatif cıktı bir daha da bakmadım islerim vardı evde degildim.. bugun hala regl olmadım regl belirtim de yok...Al-bi Miratech ve Bebetime dışında bi markaysa olabilir. Testi 1-2 gün sonra tekrarla. Dediğim markalar çok yanılıyor yanlış gösteriyor ondan öyle belirttim özellikle.
Canim insallah ya iyi olur sonuclar bekliyorum.bilmiyorumki bende bir kere olsun boyle cikmadi onun icin umutluyum.gercek ismini soyle dua edicem sanada kendimedecanım açıkçası çekmedim testi simdi de isyerindeyimama aynı seninki gibi ertesi gun belirdi ve vardı yani silik olsa da görünüyordu.. evet canım ogleden sonra kan vermek istiyorum dr a soyleyecegim gidince kadın dogum zaten reglim gecti hamilelik suphem var diye.. mutlaka sonuctan haberdar ederim. ne olur dua edin
aslında ben testleri internetten almıstım laboquick o yuzden bunların hatalı olabilecegini bile dusunuyorum, sen ne dersin? kullanma klavuzu bile yazmıyordu tamam tek tek paketliydi ama ne bileyim guvenilir mi sence? dün aksam yaptım negatifti mesela gerci cok su içmiştim falan ama bilemiyorum...
Ismin yaziyormus zaten inan o kadar heyecanliyimki hic bir seyi gormuyor gozumCanim insallah ya iyi olur sonuclar bekliyorum.bilmiyorumki bende bir kere olsun boyle cikmadi onun icin umutluyum.gercek ismini soyle dua edicem sanada kendimede
canımm sana mesaj attım özelden :) sen de bana söyle dua edecegimIsmin yaziyormus zaten inan o kadar heyecanliyimki hic bir seyi gormuyor gozum
Bende bi çok arkadaşım da laboquick'le öğrendik. Güvenilir bi marka. Bence yarın ilk idrarla tekrarla. Sağlıklı bi gebelikse baya koyu çıkar şimdiyecanım ben bu konularda yeniyim. bu ay ilk denememiz. internetten laboquick marka almıstım kaset test, sonradan farkettim kullanma talimatı vs yazmıyor uzerinde... sence bu testlere guvenebilir miyim? bata 4 ve 2 gun kala yaptım ertesi gun silik cızgı cıktı.. dun bat gunumdu (normalde son bir yıldır hic şaşmaz) aksam yaptım gerci su falan cok içmiştim negatif cıktı bir daha da bakmadım islerim vardı evde degildim.. bugun hala regl olmadım regl belirtim de yok...
Teşekkürler canım cevap icinBende bi çok arkadaşım da laboquick'le öğrendik. Güvenilir bi marka. Bence yarın ilk idrarla tekrarla. Sağlıklı bi gebelikse baya koyu çıkar şimdiye
canım inşallah ben yanilirim ama pek olumlu düşünmüyorum. Adetin bugünse daha net çıkmalıydi. Ve hemen çıkmalıydi. Hayırlısını diliyorum ama çok umutlanma derim üzülüyoruz.Kizlar dun sabah idrar testi yaptim 1 saat sonra baktim hic bisey yok.sonra misafirliye gitdik gece gec geldik.yarin sabah cope atmak icin goturdugumde bunu gordum.boyle bir sey ola bilrmi?bir gun gecmis diye cika bilirmi?adet gunum bu gundu.1 haftadir kahverengi siyah akintim vardi ne az ne cok.bende pko var.bir mucize olmus ola bilrmi?sevinmeye korkuyorum
Al-bi Miratech ve Bebetime dışında bi markaysa olabilir. Testi 1-2 gün sonra tekrarla. Dediğim markalar çok yanılıyor yanlış gösteriyor ondan öyle belirttim özellikle.
Bencede alma. Yine de adet olmazsan başka bi markayla tekrarlarsın.al bi ve miratech denedim bende o ikisinde de sonradan 2.cizgi cikti sanirim simdi de regl olacam bekliyorum acikcasi.. bunu ogrendigim iyi oldu bir dahaki sefere almam onlardan
Bencede alma. Yine de adet olmazsan başka bi markayla tekrarlarsın.
Oylemi diyorsun hadi insallah.bir kac gun belkiyib oyle denerim kirmizlar gelemzse insallah
Oylemi diyorsun hadi insallah.bir kac gun belkiyib oyle denerim kirmizlar gelemzse insallah
Benim reglim bu gundu gelmedibenimde oyle oldu da suan tam regl olacak gibiyim hala gelmedi ama yakindir yani..
senin bat ne zaman?al bi ve miratech denedim bende o ikisinde de sonradan 2.cizgi cikti sanirim simdi de regl olacam bekliyorum acikcasi.. bunu ogrendigim iyi oldu bir dahaki sefere almam onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?