Gebeliğe Hazırlık Kizlar ellerim titriyor bir bakim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testin fotografini ata bilirmisin?sende kac dakika sonra cikti?kan thlilimi yaptiricaksin?haber et banada.insallah guzel olur hersey
canım açıkçası çekmedim testi simdi de isyerindeyim ama aynı seninki gibi ertesi gun belirdi ve vardı yani silik olsa da görünüyordu.. evet canım ogleden sonra kan vermek istiyorum dr a soyleyecegim gidince kadın dogum zaten reglim gecti hamilelik suphem var diye.. mutlaka sonuctan haberdar ederim. ne olur dua edin
aslında ben testleri internetten almıstım laboquick o yuzden bunların hatalı olabilecegini bile dusunuyorum, sen ne dersin? kullanma klavuzu bile yazmıyordu tamam tek tek paketliydi ama ne bileyim guvenilir mi sence? dün aksam yaptım negatifti mesela gerci cok su içmiştim falan ama bilemiyorum...

Al-bi Miratech ve Bebetime dışında bi markaysa olabilir. Testi 1-2 gün sonra tekrarla. Dediğim markalar çok yanılıyor yanlış gösteriyor ondan öyle belirttim özellikle.
canım ben bu konularda yeniyim. bu ay ilk denememiz. internetten laboquick marka almıstım kaset test, sonradan farkettim kullanma talimatı vs yazmıyor uzerinde... sence bu testlere guvenebilir miyim? bata 4 ve 2 gun kala yaptım ertesi gun silik cızgı cıktı.. dun bat gunumdu (normalde son bir yıldır hic şaşmaz) aksam yaptım gerci su falan cok içmiştim negatif cıktı bir daha da bakmadım islerim vardı evde degildim.. bugun hala regl olmadım regl belirtim de yok...

Canim insallah ya iyi olur sonuclar bekliyorum.bilmiyorumki bende bir kere olsun boyle cikmadi onun icin umutluyum.gercek ismini soyle dua edicem sanada kendimede

Bende bi çok arkadaşım da laboquick'le öğrendik. Güvenilir bi marka. Bence yarın ilk idrarla tekrarla. Sağlıklı bi gebelikse baya koyu çıkar şimdiye

canım inşallah ben yanilirim ama pek olumlu düşünmüyorum. Adetin bugünse daha net çıkmalıydi. Ve hemen çıkmalıydi. Hayırlısını diliyorum ama çok umutlanma derim üzülüyoruz.

Al-bi Miratech ve Bebetime dışında bi markaysa olabilir. Testi 1-2 gün sonra tekrarla. Dediğim markalar çok yanılıyor yanlış gösteriyor ondan öyle belirttim özellikle.

al bi ve miratech denedim bende o ikisinde de sonradan 2.cizgi cikti sanirim simdi de regl olacam bekliyorum acikcasi.. bunu ogrendigim iyi oldu bir dahaki sefere almam onlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…