- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Merhabalar çizgi var da 10 dk sonra çıkan sonuçlar doğru olmayabilir
Al-bi Miratech ve Bebetime dışında bi markaysa olabilir. Testi 1-2 gün sonra tekrarla. Dediğim markalar çok yanılıyor yanlış gösteriyor ondan öyle belirttim özellikle.
Aynen iki gün bekle ona göre de kan verirsin. Bu süreçte olumlu ya da olumsuz düşünmemeye çalış. Rahat ol. Pko olup kendiliğinden hamile kalan çok örnek var. Neden olmasın :)Yok farklo marka bir test.insallah oyledir.pko var ve tedavi gormuyorum bu bir mucize olur.yarin doktora gidicektim tedavi icin.kirmizilar gelmezse iki gun sonra tetkrar yaparim cikarsa kan testine giderim
hayırlı olsun canım benim insallah vardır... benim de bata 4 ve 2 gun kala aynı sekilde oldu suan bat 1 gun gecti bugun dr a gidecegim.. bakalım hayırlısı hakkımızdaYok farklo marka bir test.insallah oyledir.pko var ve tedavi gormuyorum bu bir mucize olur.yarin doktora gidicektim tedavi icin.kirmizilar gelmezse iki gun sonra tetkrar yaparim cikarsa kan testine giderim
Agzindan bal damliyor hadi insallahAynen iki gün bekle ona göre de kan verirsin. Bu süreçte olumlu ya da olumsuz düşünmemeye çalış. Rahat ol. Pko olup kendiliğinden hamile kalan çok örnek var. Neden olmasın :)
Insallah canim kimizde hamileyizdir insallahhayırlı olsun canım benim insallah vardır... benim de bata 4 ve 2 gun kala aynı sekilde oldu suan bat 1 gun gecti bugun dr a gidecegim.. bakalım hayırlısı hakkımızda
insallah canımInsallah canim kimizde hamileyizdir insallah
Merhaba;Insallah canim kimizde hamileyizdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?