Gebeliğe Hazırlık Kizlar ellerim titriyor bir bakim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Kizlar dun sabah idrar testi yaptim 1 saat sonra baktim hic bisey yok.sonra misafirliye gitdik gece gec geldik.yarin sabah cope atmak icin goturdugumde bunu gordum.boyle bir sey ola bilrmi?bir gun gecmis diye cika bilirmi?adet gunum bu gundu.1 haftadir kahverengi siyah akintim vardi ne az ne cok.bende pko var.bir mucize olmus ola bilrmi?sevinmeye korkuyorum

Yok farklo marka bir test.insallah oyledir.pko var ve tedavi gormuyorum bu bir mucize olur.yarin doktora gidicektim tedavi icin.kirmizilar gelmezse iki gun sonra tetkrar yaparim cikarsa kan testine giderim

Yok farklo marka bir test.insallah oyledir.pko var ve tedavi gormuyorum bu bir mucize olur.yarin doktora gidicektim tedavi icin.kirmizilar gelmezse iki gun sonra tetkrar yaparim cikarsa kan testine giderim
Aynen iki gün bekle ona göre de kan verirsin. Bu süreçte olumlu ya da olumsuz düşünmemeye çalış. Rahat ol. Pko olup kendiliğinden hamile kalan çok örnek var. Neden olmasın :)

hayırlı olsun canım benim insallah vardır... benim de bata 4 ve 2 gun kala aynı sekilde oldu suan bat 1 gun gecti bugun dr a gidecegim.. bakalım hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…