- 19 Kasım 2016
- 5.413
- 4.088
- 173
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Ayyyyy haberlerde görüyorum sinir oluyprum gercekden o isi yapiyosun hamile kaliosun madem bakamican adam gbi korun madem ya yada dogur cocuk esirgemeye bari ver be copeee atmak nedir ya neeee bazen derdim orda bi çöpte bebek gorsem alirim eve gelirim bakarım cicek gbiAminnteste görmeye can veriyoruz görüncede iyimi diye korkuyoruz yarabbim hakeden anne gibi annelere yasatsın bu duyguyu çöpe atanlardan fazlamız var
Allahım razı olsun sizlerede olsunSağlıkla gelsin
Hayırlı Olsun gözünüz aydın
İnşaAllah canım dua et bizedeAllahım razı olsun sizlerede olsun
Allah razı olsunmaşallah canım rabbim sağlıkla hayırla büyütsün güzün aydın olsun
Ne mutlu canim insalllah saglijki bir gebelik geçirirsinİç iç bacım eşim ak ciğer hastası sipermleri yok neredeyse inan progestan desteği ve rabbim satesinde oldu
Allahım razı olsun bu yıl hepimizin anne olma duasıylaSağlıkla gelsin
Hayırlı Olsun gözünüz aydın
Aminnnn allahım razı olsunAllah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Gözün aydin Allah sag salimkucagina almayi nasip etsinAnnelik çok zor allahım kimsenin kucağını boş bırakmadın 7 yıllık mucizem geldi . Allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu
Progestan içGözün aydin Allah sag salimkucagina almayi nasip etsin
7 yil dile kolay nasil bi sabir nasil bi bekleyis düşünemiyorum
Herhangi bir kür kullandin mi yada onerin varmi
Etmem mi her namazda ediceğimİnşaAllah canım dua et bizede
Bende öle düşümdüm bir ara pskolojim bozuldu yürürken çöpleri dinliyordum markete falan gittimde allah islah etsin 7.5 yıldır hasrettetken haberler insanı yoruyırAyyyyy haberlerde görüyorum sinir oluyprum gercekden o isi yapiyosun hamile kaliosun madem bakamican adam gbi korun madem ya yada dogur cocuk esirgemeye bari ver be copeee atmak nedir ya neeee bazen derdim orda bi çöpte bebek gorsem alirim eve gelirim bakarım cicek gbi
Progestani doktor gerek görmediği haricinde.kullanilmasi sakıncalı benim kanda gebelik çıktı daha önce dusugum olduğu için doktora progestana başlasakmi diye sordum hayır keseyi gormeden baslayamayiz dedi ben tabi gizli progestan içmeye başladım meğer dış gebelikmis progestan içtiğim için düşük gerçekleşmedi iç kanama geçirdim tupum patladı amaliyat oldum kimse kafasına göre sakin icmesin şu zamanda her 10 kişiden 5 dış gebelik yaşıyor çok tehlikeli canımProgestan içbas donmesi mide bulantısı hariç birsey yapmıyor adete hazırlamakla birlikte gebelipe hazırlıyor her ilikiden sınra içtim 2 ay içinde hamile kaldım
Evet haklısın yanlış bilgi olmus oluyor benim sölediğim ama adet düzensizliği ve düşük yapan kadınlara kesin veriyor doktor bos kullanımda zararı yokturProgestani doktor gerek görmediği haricinde.kullanilmasi sakıncalı benim kanda gebelik çıktı daha önce dusugum olduğu için doktora progestana başlasakmi diye sordum hayır keseyi gormeden baslayamayiz dedi ben tabi gizli progestan içmeye başladım meğer dış gebelikmis progestan içtiğim için düşük gerçekleşmedi iç kanama geçirdim tupum patladı amaliyat oldum kimse kafasına göre sakin icmesin şu zamanda her 10 kişiden 5 dış gebelik yaşıyor çok tehlikeli canım
Bende gebeliğimi ilk albi ile öğrenmiştim ama :)Amin allah razı olsun ALBİ DENİLEN testi kimse almasın 6 tane çöpte mürekkebi karısıp sacma sonuclar veriyor bir seferde elimdekinin hepsini yaptıö bu başka test albi degil
Haklısın canımProgestani doktor gerek görmediği haricinde.kullanilmasi sakıncalı benim kanda gebelik çıktı daha önce dusugum olduğu için doktora progestana başlasakmi diye sordum hayır keseyi gormeden baslayamayiz dedi ben tabi gizli progestan içmeye başladım meğer dış gebelikmis progestan içtiğim için düşük gerçekleşmedi iç kanama geçirdim tupum patladı amaliyat oldum kimse kafasına göre sakin icmesin şu zamanda her 10 kişiden 5 dış gebelik yaşıyor çok tehlikeli canım
Benim öle hiç çıkmadı mürekkepleri karıstı valla elimde kalanları dizdim hepsini aynu anda yaptım anya konya olduBende gebeliğimi ilk albi ile öğrenmiştim ama :)
Sen de bi test yap atsana bizim topiğe gözümüz gönlümüz açılsınbende buasamalardayim cok korkuyorum
İnşllah saglikli gebeliklerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?