Kızlar elimdeki son testim silik bir test daha

Aminn teste görmeye can veriyoruz görüncede iyimi diye korkuyoruz yarabbim hakeden anne gibi annelere yasatsın bu duyguyu çöpe atanlardan fazlamız var
Ayyyyy haberlerde görüyorum sinir oluyprum gercekden o isi yapiyosun hamile kaliosun madem bakamican adam gbi korun madem ya yada dogur cocuk esirgemeye bari ver be copeee atmak nedir ya neeee bazen derdim orda bi çöpte bebek gorsem alirim eve gelirim bakarım cicek gbi

Annelik çok zor allahım kimsenin kucağını boş bırakmadın 7 yıllık mucizem geldi . Allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu
Gözün aydin Allah sag salimkucagina almayi nasip etsin
7 yil dile kolay nasil bi sabir nasil bi bekleyis düşünemiyorum
Herhangi bir kür kullandin mi yada onerin varmi

Gözün aydin Allah sag salimkucagina almayi nasip etsin
7 yil dile kolay nasil bi sabir nasil bi bekleyis düşünemiyorum
Herhangi bir kür kullandin mi yada onerin varmi
Progestan iç bas donmesi mide bulantısı hariç birsey yapmıyor adete hazırlamakla birlikte gebelipe hazırlıyor her ilikiden sınra içtim 2 ay içinde hamile kaldım

Bende öle düşümdüm bir ara pskolojim bozuldu yürürken çöpleri dinliyordum markete falan gittimde allah islah etsin 7.5 yıldır hasrettetken haberler insanı yoruyır isyan ettim günde oldu allah affetsin beni en son çöpe atılan dünya güzeli kundakta bebeği duydumda allahım bana ver öle insanlara verme diye ağlayarak isyan ettim

Progestan iç bas donmesi mide bulantısı hariç birsey yapmıyor adete hazırlamakla birlikte gebelipe hazırlıyor her ilikiden sınra içtim 2 ay içinde hamile kaldım
Progestani doktor gerek görmediği haricinde.kullanilmasi sakıncalı benim kanda gebelik çıktı daha önce dusugum olduğu için doktora progestana başlasakmi diye sordum hayır keseyi gormeden baslayamayiz dedi ben tabi gizli progestan içmeye başladım meğer dış gebelikmis progestan içtiğim için düşük gerçekleşmedi iç kanama geçirdim tupum patladı amaliyat oldum kimse kafasına göre sakin icmesin şu zamanda her 10 kişiden 5 dış gebelik yaşıyor çok tehlikeli canım

Evet haklısın yanlış bilgi olmus oluyor benim sölediğim ama adet düzensizliği ve düşük yapan kadınlara kesin veriyor doktor bos kullanımda zararı yoktur

Amin allah razı olsun ALBİ DENİLEN testi kimse almasın 6 tane çöpte mürekkebi karısıp sacma sonuclar veriyor bir seferde elimdekinin hepsini yaptıö bu başka test albi degil
Bende gebeliğimi ilk albi ile öğrenmiştim ama :)

Eklentiler

• 49D8470C-3571-449A-AC3B-0EB9EE94798D.jpeg
    63,3 KB · Görüntüleme: 37
Haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…