- 18 Mart 2020
- 228
- 117
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mery mutlu
-
Amin allah razı olsun ALBİ DENİLEN testi kimse almasın 6 tane çöpte mürekkebi karısıp sacma sonuclar veriyor bir seferde elimdekinin hepsini yaptıö bu başka test albi degilAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Darısı sizlere benimde daim olması duasıyla inş düşük yapmamTebrikler
bende buasamalardayim cok korkuyorumDarısı sizlere benimde daim olması duasıyla inş düşük yapmamdua edin lütfen
Amin ecmain sizkerede tez elden versin allahımAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Belirtilerim çok farklı öncelikle bacak ağrım oldu hala devam ediyor kılcal damarlarım catladı. Ufak bas agrısı ve burun kanaması az bir şekilde test yaptım negatifti sonra gögüs uclarım karardı nokta nokta sivilce gibi seyler cıktı bir kaybolup bir cıkan gögüs arısı şiddedli değildi ve sonra meme ucu cevresi koyu oldu yine test negatif cıktı kan verdim 2.00 cıktı sobra 0.5 çıktı az kanamam oldu peceteye silindimde akıntı gibi pembe ertesi günü beneklenme ine içi kadar 3 günü bir günlük ped kan geldi bitti ve benim adrtimle alakası yoktu olma zamanımıda 5 gün gectinde gelmisti kanama yine yaptım test silik çıktı 2 ve tekrarladım silik ama gittikce koyulasan testlerim oldu .. ins sizede umut olur ve gercekten negatif testler sininirimi bozdada hamile oldumu hissetmistim ben hep var dedimSüreç nasıl ilerledi, belirtileriniz nelerdi?
Neee guzel bir duadir buAnnelik çok zor allahım kimsenin kucağını boş bırakmadın 7 yıllık mucizem geldi . Allahım herkeze yaşatsın bu duyguyu
Amin bacım bir not daha yazcam gebelige dair umudum yoktu eşim çok hasta ve kısır dencek kadar zedeli allah diyin ötesini ona bırakınNeee guzel bir duadir burabbim senide sag salim.kucagina almayi nasip etsin yavrunu canim
Neler yaptiniz hamile.kalmak.icin bu ay klomene basladim bende 2 yumurtadan teki catlamisBelirtilerim çok farklı öncelikle bacak ağrım oldu hala devam ediyor kılcal damarlarım catladı. Ufak bas agrısı ve burun kanaması az bir şekilde test yaptım negatifti sonra gögüs uclarım karardı nokta nokta sivilce gibi seyler cıktı bir kaybolup bir cıkan gögüs arısı şiddedli değildi ve sonra meme ucu cevresi koyu oldu yine test negatif cıktı kan verdim 2.00 cıktı sobra 0.5 çıktı az kanamam oldu peceteye silindimde akıntı gibi pembe ertesi günü beneklenme ine içi kadar 3 günü bir günlük ped kan geldi bitti ve benim adrtimle alakası yoktu olma zamanımıda 5 gün gectinde gelmisti kanama yine yaptım test silik çıktı 2 ve tekrarladım silik ama gittikce koyulasan testlerim oldu .. ins sizede umut olur ve gercekten negatif testler sininirimi bozdada hamile oldumu hissetmistim ben hep var dedimvicudunuzu tanıyın bu arada vajinam karardı her zerreni iyi tanırım ilk defa dün gece midem azcık bulandı geçti azda baş dönmesi bulantıyla falan anlamadım yani ALLAHIM İSTEYEN HERKEZE NASİP EYLESİN NOT= TAKLASIK 31 TEST YAPTIM HAMİLE OLDUNUZA İNANIYORSANIZ UMUTSUZ OLMAYIN
Rabbim yeterki ol desin sag salim alirsiniz insalllah yavrunuzu kucaginizaaaaaa allahim bu yollarda kimseyi oyalamasin hayirlisini sagliklisini versin mevlamAmin bacım bir not daha yazcam gebelige dair umudum yoktu eşim çok hasta ve kısır dencek kadar zedeli allah diyin ötesini ona bırakın
Allahım kucapımıza salih kullarından sağlıklı evlatlar versinbende buasamalardayim cok korkuyorum
İnşllah saglikli gebeliklerimiz olur
Progestan içtim sansa dedim allah nasip ederse kısır bile olsa olur dedim . EttiNeler yaptiniz hamile.kalmak.icin bu ay klomene basladim bende 2 yumurtadan teki catlamis
Aaaa gecen doktorum vermisti 10 gun ic dedi her aksam 8 bucukta iciyorum alarim kurdum 4 gunum bgunProgestan içtim sansa dedim allah nasip ederse kısır bile olsa olur dedim . Ettiprogestan adeti düzeltmekle rahmi gebeliğe hazırlıyor etrafımda olmayıpta progestanla kalan 7 kisi var akrabalarım ölesine denedim oldu
AminnRabbim yeterki ol desin sag salim alirsiniz insalllah yavrunuzu kucaginizaaaaaa allahim bu yollarda kimseyi oyalamasin hayirlisini sagliklisini versin mevlam
İç iç bacım eşim ak ciğer hastası sipermleri yok neredeyse inan progestan desteği ve rabbim satesinde olduAaaa gecen doktorum vermisti 10 gun ic dedi her aksam 8 bucukta iciyorum alarim kurdum 4 gunum bgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?