Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu ismi bir türlü beğenemedim.zaten ecir mükafat demekse o zaman ecir konulsun ecrin ne yahu.bide kulağada hiç hoş gelmiyor zaten..kusura bakmayın içimden geçeni yazdım
canım b ende o ismi çok beğendim ama eşim istemedi bak ben aden diye bi isim daha buldum anlamı cennet bahçesi bu seferde ademle karıştırırlar kaydirigubbakcemile5 diyolar:)))
bu ismi bir türlü beğenemedim.zaten ecir mükafat demekse o zaman ecir konulsun ecrin ne yahu.bide kulağada hiç hoş gelmiyor zaten..kusura bakmayın içimden geçeni yazdım
Kesinlikle katılıyorum. Ben de bu isimi bir türlü sevemeyenlerdenim. Telaffuzunu zor buluyorum ve kulağa da pek hoş gelmediği fikrindeyim. Onun dışında anlamıda bilindiği gibi değil zaten.. Daha güzel bir isim bulabileceğinizden eminim. Ama tabii ki herkes kendi karar verir koymakta veya koymamaktaa.s
kızlar bu yorumlar beni çok soğuttu bu isimden başka isim araştrması yapıyım eşimi ikan etmey çalışıyım aslında benimde pek içime sinmedi söylenişi zor .bilmyorum çok kararsızım
bu isim konusu ne kadar zormuş yaaaa...ecrin ismini bende tavsiye etmiyorum. benim kızımın ayris olcak bizde yanına isim bulamıyoruz... ayris beril almila iclal ceren bunları düşünebilirsiniz..ben bunları düşnüüyomda:))
kızlar bu yorumlar beni çok soğuttu bu isimden başka isim araştrması yapıyım eşimi ikan etmey çalışıyım aslında benimde pek içime sinmedi söylenişi zor .bilmyorum çok kararsızım
canım yorumları kafana takma ama soguman iyi olmuş:) çünkü ben sadece arkadaşlarımdan 2-3 tane ecrin bebek biliyorum. o kadar çok var ki. isim sitelerinde en çok tıklanan isim. çocugun büyüyene kadar ayşe fatma gibi sıradan bir isim olacak. benim önerim: sare, efza, ceren, ayşe mira, eltaf. bu arada aden ismi söylenmiş. cennet bahçesi manasında. cennet bahçesi aden degil adn'dir. söyleyeyim istedim. adı ne olursa olsun, inşallah çoook saglıklı ve mutlu olsun.zemuszemus
canım ya ben biraz önce nette okudum peygamber efendimiz çocuklarınıza peygamber isimlerinden koyun çünkü allah huzuruna herkesi baba adı ve kendi ismiyle çağıracaktır kimse onun huzuruna kötü manası olan isimle çıkmaz istemez demiş sadece bi fikir peygamber efendimiz bu ismi çok severmiş ZEYNEP belki klasik diyecen ama çok kibar ve anlamlı geliyor bana düşünebilirsin belki
canım ya ben biraz önce nette okudum peygamber efendimiz çocuklarınıza peygamber isimlerinden koyun çünkü allah huzuruna herkesi baba adı ve kendi ismiyle çağıracaktır kimse onun huzuruna kötü manası olan isimle çıkmaz istemez demiş sadece bi fikir peygamber efendimiz bu ismi çok severmiş ZEYNEP belki klasik diyecen ama çok kibar ve anlamlı geliyor bana düşünebilirsin belki
canım bnde bu ismi çok seviyorum ama kuzenim yıllardır bu ismi sayıklıyor çokda samimiyz şimdi bnde diyemyorum ki ben bu ismi koayacğım diye aslında çok beğenyorum çok güzel anlamlı ve kulağa hoş geliyor .ama yıllardır hayali beraber büyüdk kardeş gbyiz ama ona diyemedim bile ben bu ismi koymask istyorum diye