Herkese güzel akşamlar. Ben sıkıntımı paylaşıyorum şuan sizinle. Bundan 4 ay önce sınıf arkadaşım olan Bi insan beni ilk gördüğü andan beri aşık olduğunu ancak benim o dönemde hayatında başkası olduğu için yaklaşamadığını söyleyerek birsürü taktik yöntemlerle kalbime girdi. Söylediği sözlerin yeminlerin Hatti hesabı yok. Ve ben çok zor şeyler yaşamış çok zor dönemlerden geçmiş bir insanım. Yaralarıma iyi gelir umuduyla hayatıma aldım herşey rüya gibiydi ruh eşi gibiydik ancak 1 ay önce Bi soğukluk ilgisizlik umursamazlık hissettim. Bende sitem ettim ters cevap aldım sinirlendim ilişkiyi bitirdim hiç karşı gelmedi kabul etti ertesi gün aradım yüz yüze konuştuk ben seni silemem ki gibi sözler söyledi. Ama ilgisizlik devam etti gerekçe olarak ailevi sorunlarım var dedi anlatmasını benle paylaşmasını istedim yanaşmadı bende sitemlerime devam ettim başta böyle olmadığını elde edince değiştiğini söyledim Bi kaç ağır söz de etmiştim küfür yok tabiki. Ertesi gün 11 kez aradım cevap vermedi mesaj attım cevap vermedi. Bende tüm sosyal ortamlardan sildim. O şifrelerini değiştirdi. 8 gün hiç konuşmadık ben gene dayanamadım mesajlar attım cevap vermedi bende bitirdim ancak onu kaybetmek istemiyorum Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım bana tecrübe ve düşüncelerinizi söylermisiniz açıkcası içim çok mutsuz sevgi konusundan ne hissettiğimi bilmiyorum ama şuan cevap vermemiş beni hırslandırmıyor sanırım. Pişman olmasını istiyorum Nasıl davranmalıyım sizce