Kızlar düşünce gücüne inanırmısınız

biçok şeye düşünce gücüyle sahip oldum. zaten düşündüğümüzde de mantıklı birşey. insan olmayacak gözüyle baktığı bir iş için ne kadar çaba harcar ki. olumlu düşünmek güzeldir önemli olan bunu öğrenmek sırrını çözmek. sırrı nasıl çözülür derseniz anlatılmaz içinizde olan birşey gerçekten istediğiniz gün o sır çözülecektir.

bende neyi çok istersem genelde olmaz
bi ara eski erkek arkadaşımı çok istiyordum böyle ayrılmamak için allaha hep dualar ederdim ehhh çocukluktu tabi kaç yıl önce
sonra bigün yengem bana Allahtan çok kimseyi sevme ozaman o seni sevdiğinle sınar dedi
şimdi hayatımda olabilecek herşey için Allahım hayırlısı ile ver diyorum
hayırlı değil ise verme diye dua ediyorum
bide şu kitabı bende merak ettim okuyum bi ara bari

bende neyi çok istersem genelde olmaz
bi ara eski erkek arkadaşımı çok istiyordum böyle ayrılmamak için allaha hep dualar ederdim ehhh çocukluktu tabi kaç yıl önce
sonra bigün yengem bana Allahtan çok kimseyi sevme ozaman o seni sevdiğinle sınar dedi
şimdi hayatımda olabilecek herşey için Allahım hayırlısı ile ver diyorum
hayırlı değil ise verme diye dua ediyorum
bide şu kitabı bende merak ettim okuyum bi ara bari

zaten "bende neyi çok istersem genelde olmaz " düşüncesine sahipken iyi bir şeyler elde etmek mucize olur arkadaşlar "evrenden torpilim var" diye bir kitap var bu konunun en iyisi bence google a ayra town diye artırsanız bir web sitesi de var ve kitabın yazarı aykut oğut sesli bültenler de hazırlıyor an azından üye olup dinleyiniz derim

zaten "bende neyi çok istersem genelde olmaz " düşüncesine sahipken iyi bir şeyler elde etmek mucize olur arkadaşlar "evrenden torpilim var" diye bir kitap var bu konunun en iyisi bence google a ayra town diye artırsanız bir web sitesi de var ve kitabın yazarı aykut oğut sesli bültenler de hazırlıyor an azından üye olup dinleyiniz derim

nasıl yani canım
ama bu bahsettiğine işe başladığımda bakıcam evdeyken tatilin tadını çıkartmayı düşünüyorum
salı günü kesinlikle inceliycemmlaelaelaelaelae

offf bu sırrı cok kimse bilmesinnnnkaydirigubbakcemile3 ben kesinlikle ve kesinlikle inanıyorum düşünce gücü kesinlikle var o kadar cok tecrube ettim ki bunuu.. 100de100düşünce gücü,secret,cekim yasası...gibi kitapları çok okudum ve kesinlikle inanıyorum...

peki kızlar kendinizi olumlu düsünmeye nasıl konsantre ediyorsunuz? beyninize nasıl kabullendiriyorsunuz? cok merak ediyorum uygulayacagımda.

peki kızlar kendinizi olumlu düsünmeye nasıl konsantre ediyorsunuz? beyninize nasıl kabullendiriyorsunuz? cok merak ediyorum uygulayacagımda.

Olay bu zaten..

Düşünce gücüne ben de inanırım ama herzaman pozitif düşünmek mümkün olmuyor.

ben inanıyordum ama sonra kendini çok kaptırınca da olmuyor ya bütün gün olumlu düşündüm bi keresinde olacak olacak istediğim diye o gece baya korkuttular beni rüyamda ewet çekim gücü var ama bu inancınla ters düştümü olmuyor...

Dünyayı düşünceler yönetmiyormu zaten? Önce düşünüp sonra uyguluyoruz. Her düşünce bir frekans, bunu bilimde, tasavvufta kabul etmiş. ıstediğim herşeye düşünce gücüyle sahip oldum, sadece düşünce değil, bunun yanında yüreğini iyi şeylerle doldurmakta önemli.

başıma gelen iyi yada kötü ne varsa , veya olduysa kendi düşüncelerimle ve tabiiki allahın izniyle olduğuna inanıyorum ben istedim rabbimde verdia.s örnek vereyim ,1998 yılında boğaz köprüsünden tıklım tıklım bir otobüsün içinde anadolu yakasına dönerken, "birgün bende kendi arabamla bu köprüden geçicem" dedim ve 99'da ilk arabamı aldım hemde hiç hesapta olmayan bir imkanla "dileyin ben vereyim" diyor rabbim inşallah bütün dileklerimiz kabul olur.

inaniyorum ....hayat bu düsünceyle cok daha güzel denedim ve sonuc mükemmel...

inanıyorum inanmazmıyım. hayatım da yaşadığım olaylarda nasıl düşündüğüm hep etkili oluyor.
o yüzden olumlu düşünmeye ve kendimi ona göre yönlendirmeye çalışıyorum.
:lepi:

Evet inanıyorum kişi buna kendide inandımı insanlara ve evrene verdiği enerjide değişiyor herşey bu güçle yönleniyor..

Son bir yildir her turlu saglik, kadin-erkek iliskileri, dostluk vs. konularinda aldigim darbeler sonucunda kendime cok baska bir yol cizdim, olumlu dusunme gucunun cok faydasini gordum, halen goruyorumda hatta bazen sinirlerim mi alindi diye dusunur oldum "keskeler" yerine "iyiki lerin" farkina varmisim diyorum, en yakinlarim bile beni taniyamaz oldular,umarim sizler de benim maruz kaldigim psikolojik siddeti gormeden huzuru bulursunuz...ama herseyin basi elinizdekilere sukretmesini bilmek,unutmayin..:Saruboceq:

Bi kitapta okumustum:
"Düşler, geleceğin mayasıdır."
İnsanın düşündükleri eğer gerçekten kalpten ve en samimi duygularıylaysa, işte o zaman elde edemeyecekleri şey yoktur.
Yani, gerçekten yoktur.
Düşünce gücü.
Aslında herkesin sahip olduğu ama bazılarımızın maalesef kullanamadığı bişey.
Ve aslında daima varolmuş mükemmel bi şey :)

X