- Emoji Skoru
- 1.546
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
![Mune](/data/avatars/s/11/11473.jpg?1681331027)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Klomen+iğne+jel kullanan var mı kızlar ne durumdasınız?? Durumlarımızı heyecanımızı paylaşalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klomen ve iğne etkili diyorlar canım neden sende tutmadıBen jel olmadan klomen çatlatma iğnesi 2ay kullandım .bir sonuç alamadım .bu ay aşılama denedim henüz sonucu bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah bu ay gönlüne göre olur3 kez klomen igne kullandim tutmadi simdi asilama yaptiriyorum gonalf kullanıyorum sonuc hayirlisi
Rahim filmi çektirdin mi canım??İki ay klomen iğne üçüncü ay gonal f aşılama yaptım.tutmadı
Evet klomene başladığım ilk ay hormon testimi ve rahim filmimi çektirdim herşey temizRahim filmi çektirdin mi canım??
Klomenden sonra iğneden sonra filan agrıların oldu mu?
Evet klomen ovitrelle ve gonal f hepsinde bana aşırı bel ağrısı yaptıRahim filmi çektirdin mi canım??
Klomenden sonra iğneden sonra filan agrıların oldu mu?
Ben hala beklemedeyimEvet klomen ovitrelle ve gonal f hepsinde bana aşırı bel ağrısı yaptı
Benim iğne vurulalı 12 gün geçti canım..batım cumartesi ama umudum yok bu ay canım bilmiyorum içimden bi ses adet olcam diyobende bu ay klomen catlama ignesi yaptirdim gecen ayda klomen kullandim igne olmamistim bu ay klomen catlama ignesi ve 2 yumurtamda catlamis beklemedeyim ignenin 10. günü bugun hala kasiigimda agri oluyor arada belimede 2 gundur arada agri giriyor hepsini igneye yorumluyorum canim sende agrilar neler kac gunun var benim bat 5 agustos
Bide jel verdi mi sana canımbende bu ay klomen catlama ignesi yaptirdim gecen ayda klomen kullandim igne olmamistim bu ay klomen catlama ignesi ve 2 yumurtamda catlamis beklemedeyim ignenin 10. günü bugun hala kasiigimda agri oluyor arada belimede 2 gundur arada agri giriyor hepsini igneye yorumluyorum canim sende agrilar neler kac gunun var benim bat 5 agustos
canim agrilarin kac gun surdu sag kasigimda hala biraz agri var bacagima.iniyor hatta iki gundurde biraz belimde agri olup geciyor jel kullanmadim ben hep dupaston veriyorlar bana 10. gunumdu benimdeBenim iğne vurulalı 12 gün geçti canım..batım cumartesi ama umudum yok bu ay canım bilmiyorum içimden bi ses adet olcam diyo
Agrılarım klomen kullanırken de oldu iğne vurulunca da olmuştu kasık agrısı böyle adet olur gibi..belim de agrıyodu
Ama şuan agrılarım yok
Senin nasıl canım
Kaç gün sürdüğünü bilmiyorum canım ama baya sürdü hep adet olcakmısım gibi agrıdı sag da agrıdı sol da..iyi bişey mi bilmiyorum bide beklemek çok sıkıcıcanim agrilarin kac gun surdu sag kasigimda hala biraz agri var bacagima.iniyor hatta iki gundurde biraz belimde agri olup geciyor jel kullanmadim ben hep dupaston veriyorlar bana 10. gunumdu benimde
Demekki henüz zamanı var canım :/Allah hayırlısını versin. Bende 22 temmuzda 5. İlaç iğne deneyimi yaşadım. Ekim ayından itibaren. Rahim filmi de çekildim hormonlar a da bakıldı herşey normal ama olmayınca olmuyor. Rabbim hayr etsin.