G greennur Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 5 0 86 Ankara 1 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi greennur #1 Seni beklemek, bulutta gezinen yağmurun toprağa hasreti gibiydi. Ve kavuşmak öyle tarifsiz, Öyle güzel... Mutluluğumuza ortak olmanız dileği ile...
Seni beklemek, bulutta gezinen yağmurun toprağa hasreti gibiydi. Ve kavuşmak öyle tarifsiz, Öyle güzel... Mutluluğumuza ortak olmanız dileği ile...
Bellatrix Lestrange ❤Baturalpim Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2010 2.687 2.774 448 2 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi greennur #2 bence olmamış sevgiline yazdığın bi mektup gibi ikiniz ortak bir şeyler yazarsanız daha hoş olabilir
esyag kararsızz :( Kayıtlı Üye 2 Aralık 2009 295 79 118 İstanbul 15 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi greennur #3 bencede olmamış. zaten özel birşey yazılmasına anlam veremiyorm. sonuçta eşine yazdığın bir not değil bu. insanları davet ediyorsunuz :)
bencede olmamış. zaten özel birşey yazılmasına anlam veremiyorm. sonuçta eşine yazdığın bir not değil bu. insanları davet ediyorsunuz :)
C ceceee Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2013 6 0 16 27 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi greennur #4 greennur .!.: Seni beklemek, bulutta gezinen yağmurun toprağa hasreti gibiydi. Ve kavuşmak öyle tarifsiz, Öyle güzel... Mutluluğumuza ortak olmanız dileği ile... Genişletmek için tıkla... bence güzelll beklediğin zamanıda anlatmışsınnn olabilir yani bende söz arıyorummm
greennur .!.: Seni beklemek, bulutta gezinen yağmurun toprağa hasreti gibiydi. Ve kavuşmak öyle tarifsiz, Öyle güzel... Mutluluğumuza ortak olmanız dileği ile... Genişletmek için tıkla... bence güzelll beklediğin zamanıda anlatmışsınnn olabilir yani bende söz arıyorummm
niyall Nirvana Kayıtlı Üye 7 Aralık 2008 598 32 648 27 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi greennur #5 bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken şimdi aşkımıza yetecek bir ömür diliyoruz. sözünü kullanmak istiyorum bende düğün davetiyemiz için düğünüm 11 mayısta
bir zamanlar ömrümüze yetecek bir aşk ararken şimdi aşkımıza yetecek bir ömür diliyoruz. sözünü kullanmak istiyorum bende düğün davetiyemiz için düğünüm 11 mayısta
cho.luna Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2012 1.959 16 108 Konya 27 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi greennur #6 Ben beğendim aslında olabilir ama son kısım olmamış dileği ile kısmı