- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #1.041
Salihacım tanıyamadım ismini değiştirmişsin Yeni biri geldi ben farketmedim herhalde diyordumGecemiz mübarek olsun,Supurgesizcadiii35 ablacım 2 kişi kalmış okumayan biz yeni listeye geçsek onlar tamamlasa.
Ben daha alışamadım arada başkası sanıyorum :))Salihacım tanıyamadım ismini değiştirmişsin Yeni biri geldi ben farketmedim herhalde diyordumS267 songülcüm sen namazını kıl yarın sabah listeyi paylaşalım diğer arkadaşlar bitirince yazarlar
Alışırız alışırız güzel bir isim bulmuşsunBen daha alışamadım arada başkası sanıyorum :))
Teşekkür ederim ❤❤Alışırız alışırız güzel bir isim bulmuşsun
Canım sıradaki arkadaşın payında yoksun onu okumana gerek yok ben ve nergismor vardı senin sona kaldığın ikimizinkini okuduysan bitti payına düşenler şimdiden Allah razı olsun canım inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim canım aminnn inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhatli doğmasını nasip eder
Rabbim ummadığın en kısa zamanda anda tedavisiz nasip etsin canım Hakkımızda hayırlısı olsunTamam canım bitti o zaman benim okumam gereken bu arada ilk aşılamam tutmadı bugün mens oldum günümdende baya önce geldi hayırlısı değilmiş
Ağzına sağlık canım saolasın Hayırlısı canım benim Rabbim günü zamanını bekletiyor sen tevekkül et dua et en hayırlısı ne zamansa o zaman versin sıkıntısız olsun inşallahTamam canım bitti o zaman benim okumam gereken bu arada ilk aşılamam tutmadı bugün mens oldum günümdende baya önce geldi hayırlısı değilmiş
200 tane kaldı yani ben okurum Hanife meben 204 tane okuyabilcegimi söylemiştim bu hafta biraz yoğun demistim
Teşekkür ederim canım benimmmm ❤❤❤200 tane kaldı yani ben okurum Hanife meRakika
Ne demek gülümm❤❤❤Teşekkür ederim canım benimmmm ❤❤❤
Okuruz tabiki canım ama eşine keçiboynuzu kürü içir bir yandan benim eşiminde düşüktü hemde baya doktor tutma ihtimali çok düşük dedi biz 1 ay boyunca hiç ara vermeden uyguladık o ay hamile kaldım denemekte fayda var derimKızlar Bu arada benim eşimde sperm hareket hızı yavaşmış biraz. ondan kaynaklı olmuyo bana tefriciye okurken eşime şifa için dua edermisiniz