- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #9.341
muhursuzpusula okudum canım Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de katılabilir miyim ?
Ben de katılmak isterim
nasıl derseniz öyle olsun ben ne derseniz varımMerhaba kızlar,
Listemizde bir arkadaşımız çıktı, birinizi onun yerine alabilirim. Diğerinizi de eğer diğer arkadaşlarımız içinde uygunsa alabilirim sayımız azalır bir sonraki kişiye geçince. Sadece bugün benim duam yapıldı, benim için hiç problem değil.
Tamamdır seni ekledim canımnasıl derseniz öyle olsun ben ne derseniz varım
Okudum cnm Allah kabul etsinmuhursuzpusula için bildirim yapmayanlar;
@Saadetim33
G gunesliguzelgunler
K Kirazxyz
Meral01
britneyyyyy
R rana20
wplure
@Tospaagtd
E Ebruazra
Bildirim yapmayan arkadaşlar okuyamadıysa erken saatlerde burdan paylaşsın ki,eksik kalanları okuyalımmuhursuzpusula için bildirim yapmayanlar;
@Saadetim33
G gunesliguzelgunler
K Kirazxyz
Meral01
britneyyyyy
R rana20
wplure
@Tospaagtd
E Ebruazra
Biraz bekleyelim canım bugün. Ona göre haber gelmezse müsait olan arkadaşlarla tamamlarız inşallahBildirim yapmayan arkadaşlar okuyamadıysa erken saatlerde burdan paylaşsın ki,eksik kalanları okuyalım
Okudum Allah kabul etsin inşallah canımmuhursuzpusula için bildirim yapmayanlar;
@Saadetim33
G gunesliguzelgunler
K Kirazxyz
britneyyyyy
R rana20
@Tospaagtd
E Ebruazra
Arkadaşlar saat 21.00 olmak üzere. Tamamlayamıyorsanızda mutlaka haber verin müsait olan arkadaşlarla tamamlayalım
Canım çıkan arkadaşım yerine okuyacak mıyızmuhursuzpusula için bildirim yapmayanlar;
@Saadetim33
G gunesliguzelgunler
K Kirazxyz
britneyyyyy
R rana20
@Tospaagtd
E Ebruazra
Arkadaşlar saat 21.00 olmak üzere. Tamamlayamıyorsanızda mutlaka haber verin müsait olan arkadaşlarla tamamlayalım
Okudum canım rabbim kabul etsin inşallahmuhursuzpusula için bildirim yapmayanlar;
@Saadetim33
G gunesliguzelgunler
K Kirazxyz
britneyyyyy
R rana20
@Tospaagtd
E Ebruazra
Yeni katılmak isteyen arkadaşlar vardı canım bi tanesini onun yerine ekledim. Başka bir arkadaş daha vardı sadece benim için duaya katılamamış olacaktı benim içinde sıkıntı olmayacağı için onuda ekleyeyim diye düşündüm kişi başına düşen sayı azalmış olacakCanım çıkan arkadaşım yerine okuyacak mıyız
Tamam canımYeni katılmak isteyen arkadaşlar vardı canım bi tanesini onun yerine ekledim. Başka bir arkadaş daha vardı sadece benim için duaya katılamamış olacaktı benim içinde sıkıntı olmayacağı için onuda ekleyeyim diye düşündüm kişi başına düşen sayı azalmış olacak