- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #9.281
Benide ekler misin canım muhursuzpusula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski niyetine mi okudun canım. Sıraya göre sırası gelen niyet edip namazını kılacak sonra bizen düşen sayıyı okuyacağızCanım ben dün niyetine girdim ve gece başladım
Yok canım yeni niyetlendim 35 tane okumuştum.Ayrıca namazı mı var?Varsa da ben bilmiyorum.Eğet bu şekilde okunuyorsa ona da uyarım.Fakat sıramız geldiğinde regli olursak ve o gün okumak için müsait olamazsak sorun yaşanmasın.Tüp bebeğe başlayacağım ve cuma muayanem var.Süreç nasıl ilerliyor bilmediğimden olur da okuyamazsam dün başladım.500 tane okuyayım diye...Eski niyetine mi okudun canım. Sıraya göre sırası gelen niyet edip namazını kılacak sonra bizen düşen sayıyı okuyacağız
Canım arkadaş görünce anlatır büyük ihtimal ama bende yardımcı olayım. Aslında önceki sayfalarda da vardır onlarada göz atabilirsin. Sayı 4444 tane biz atıyorum 22 kişi olursak her gün sırası gelen arkadaşa 202 tane okuyacağız. Okurken regl olsan da önemi yok. Sırası gelen namazını kılıp niyetini buraya yazar arkadaşımız paylaşınca bizde okumaya başlarız. sen kendine niyet edip okumak istediysen oku onu canım. Umarım muayenen güzel geçerYok canım yeni niyetlendim 35 tane okumuştum.Ayrıca namazı mı var?Varsa da ben bilmiyorum.Eğet bu şekilde okunuyorsa ona da uyarım.Fakat sıramız geldiğinde regli olursak ve o gün okumak için müsait olamazsak sorun yaşanmasın.Tüp bebeğe başlayacağım ve cuma muayanem var.Süreç nasıl ilerliyor bilmediğimden olur da okuyamazsam dün başladım.500 tane okuyayım diye...
Canım ben de katılırımEkledim seni de canım Sayımız tamamlanınca hemen başlayacağız inşallah
Canım sırası gelen kişi önce namazını kılıyor ardından onun niyetine tefriciyeye başlıyoruz. Bir günde tamamlıyoruz sonra ertesi gün sıradaki kişi için yapıyoruz. Ama sırası gelen kişi regl olursa sıradaki arkadaşa geçeriz. Regl bittiğinde de yine o kişiye dönüyoruz. Yani sıra kaybolmuyorYok canım yeni niyetlendim 35 tane okumuştum.Ayrıca namazı mı var?Varsa da ben bilmiyorum.Eğet bu şekilde okunuyorsa ona da uyarım.Fakat sıramız geldiğinde regli olursak ve o gün okumak için müsait olamazsak sorun yaşanmasın.Tüp bebeğe başlayacağım ve cuma muayanem var.Süreç nasıl ilerliyor bilmediğimden olur da okuyamazsam dün başladım.500 tane okuyayım diye...
Teşekkür ederim.Regliyken okunduğunu biliyorum ama o güne kadar başlayamazam sıram geldiğinde regli olurda namaz kılamazsam bir sorun olur mu o konuda pek bilgim yok.Canım arkadaş görünce anlatır büyük ihtimal ama bende yardımcı olayım. Aslında önceki sayfalarda da vardır onlarada göz atabilirsin. Sayı 4444 tane biz atıyorum 22 kişi olursak her gün sırası gelen arkadaşa 202 tane okuyacağız. Okurken regl olsan da önemi yok. Sırası gelen namazını kılıp niyetini buraya yazar arkadaşımız paylaşınca bizde okumaya başlarız. sen kendine niyet edip okumak istediysen oku onu canım. Umarım muayenen güzel geçer
Yok canım sorun olmaz eğer denk gelirse sıradaki arkadaşa geçeriz, reglin bittiğinde tekrar sana dönerizTeşekkür ederim.Regliyken okunduğunu biliyorum ama o güne kadar başlayamazam sıram geldiğinde regli olurda namaz kılamazsam bir sorun olur mu o konuda pek bilgim yok.
Canım kusura bakmayın benimde biraz kafam karıştığı için ve yanlış anlaşılmaması için tekrar sormak istiyorum.Bu duayı hepimiz hergün 2 rekat namaz kılıp duasını ve niyetini yaptıktan sonra 190 tane okuyacağız.(kendisi için okuyan 264 tane okuyacak )Hergün bir kişi için 4444 tane Tefriciye okunmuş olacak değil mi?Ayrıca her gün ayrı bir kişi için aynı şeyler yapılacak ise,regli olduğumda ben o kişi için namaz kılmadan niyet edip mi okuyacağım?Ya o gün herkes okuyamaz ise nasıl tamamlanır.Açıkcası bu şekilde olacak ise ben hergün okumayabilirim.Sen beni listeden çıkar canım,kimsenin hakkını girmeyeyim.merhaba birşey sormak istiyorum her gun bizimde öncesinde niyet ederek namazmı kılmamız gerekiyor yoksa sadece o gün niyetlendiğimiz arkadaşımızmı? mesela bugun ayşe arkadaşımda biz normal tesbih çeker gibi ona niyetlenip okuyabiliyoruz değilmi? kafam karıştı kusuruma bakmayın
Hangi arkadaş adına okuyacaksak o arkadaş niyet ederek namazını kılacak bana haber verecek ve sonrasında onun duasına başlayacağızmerhaba birşey sormak istiyorum her gun bizimde öncesinde niyet ederek namazmı kılmamız gerekiyor yoksa sadece o gün niyetlendiğimiz arkadaşımızmı? mesela bugun ayşe arkadaşımda biz normal tesbih çeker gibi ona niyetlenip okuyabiliyoruz değilmi? kafam karıştı kusuruma bakmayın
Hayır canım namazı sadece sırası gelen duası okunan arkadaş yapacak herkes değil. O namazını kılıp haber verdiğinde duasına başlayacağız. Salat-ı tefriciyeyi reglkende okuyabiliyoruz zatenCanım kusura bakmayın benimde biraz kafam karıştığı için ve yanlış anlaşılmaması için tekrar sormak istiyorum.Bu duayı hepimiz hergün 2 rekat namaz kılıp duasını ve niyetini yaptıktan sonra 190 tane okuyacağız.(kendisi için okuyan 264 tane okuyacak )Hergün bir kişi için 4444 tane Tefriciye okunmuş olacak değil mi?Ayrıca her gün ayrı bir kişi için aynı şeyler yapılacak ise,regli olduğumda ben o kişi için namaz kılmadan niyet edip mi okuyacağım?Ya o gün herkes okuyamaz ise nasıl tamamlanır.Açıkcası bu şekilde olacak ise ben hergün okumayabilirim.Sen beni listeden çıkar canım,kimsenin hakkını girmeyeyim.
Arkadaşlar bu tefriciye niyetini sadece "SIRASI GELEN" arkadaş yapacak.tefriciyye niyet nasıl yapılır.
ilk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır.Namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır.
Tamam canım şu namaz konusu kafama çok takılmıştı.O zaman beni listeden çıkarmazsın.Birde birşey rica edeceğim sırası gelen ne kadar erken haber verirse hepimiz için o kadar iyi olur.Hayır canım namazı sadece sırası gelen duası okunan arkadaş yapacak herkes değil. O namazını kılıp haber verdiğinde duasına başlayacağız. Salat-ı tefriciyeyi reglkende okuyabiliyoruz zaten
Sırası geldikçe haberdar edicem sorucam zaten canım İnşallah Allah'ın izniyle herkesin duasını yapacağız ve inşallah Rabbim herkesin dualarını kabul eylesinTamam canım şu namaz konusu kafama çok takılmıştı.O zaman beni listeden çıkarmazsın.Birde birşey rica edeceğim sırası gelen ne kadar erken haber verirse hepimiz için o kadar iyi olur.
Canım bunu istersen ana gönderiye belirgin bir şekilde yazarsın daha güzel olur biran önce başlayalım baya sabırsızlandım :)Arkadaşlar bu tefriciye niyetini sadece "SIRASI GELEN" arkadaş yapacak.
Maalesef değiştiremiyorum canımCanım bunu istersen ana gönderiye belirgin bir şekilde yazarsın daha güzel olur biran önce başlayalım baya sabırsızlandım :)