- 20 Ağustos 2019
- 3.126
- 7.305
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #8.381
Rabbim tamamına erdirsin. MAAŞALLAHAyy çok sevindim Hatice kardeşim için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim tamamına erdirsin. MAAŞALLAHAyy çok sevindim Hatice kardeşim için.
Canim elcine okudum özelde yazmıştım okudum diye 2 gün önce :)Elçin Arkadaşımız İçin okundu Bildirimi Yapmayanlar
Meral01
@Bademmm388
aypare ackerman
@Vavin
@ayseMsb
W whiteice67
gözünüz aydın olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahBenimki gerçekleşti 9 sene sonra hamileyim o kadar tedavi arasında hamile kalamayan ben şimdi rabbimin izniyle tedavisiz hamile kaldim
Teşekkür ederim allah razı olsun canımgözünüz aydın olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
sultan hanımcım, Teyzeniz Tülay Hanımı da listeye eklemiştik o da okudu mu Sibel için?sibel için okudum ALLAH kabul etsin.eni arkadaşar eklensin benim için sorun yok daha çabuk biter
okudu canım ALLAH KABUL ETSİNsultan hanımcım, Teyzeniz Tülay Hanımı da listeye eklemiştik o da okudu mu Sibel için?
TEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. begonvil1985
2. @Mrvyvz4832
3. S sibellcim
İsmim Sibel
Allahim sen Fettahsin hayirli kapilar acarsin Sibel kuluna da hayirli kapilar aç tez zamanda hayirli gönlüne gore bir kulunla hem dunya hem de ahiretleri için hayırlı olacak huzurlu mutlu bir evlilik ve hayırlı evlatlar nasip et hayırlı biriyle kalplerini ısındır dua eden arkadaslarimin da gonullerindeki dualarini kabul et. Amin
4. Meral01
5. Kara_gozlum
6. @Tospaagtd
7. @Bademmm388
8. aypare ackerman
9. Life light
10. Ocalh
11. @caramel_7
12. @Vavin
13. hersey_dua_ile
14. @ayseMsb
15. W whiteice67
16. Mavibirumut
17. Saksi_Degilim_Ben
18. @sadehayatt06
19. @Sabr-Sukur-Dua
20. Namaria
21. @Nana
22. @Gulcan2904
23. W whiteice67 (Teyzesi Tülay Hanım)
24. M -Misk-
Sibel için okudum Allah kabul etsin
Sibel arkadaşımızın dua'sı için 185 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 7 Temmuz Salı Saat: 23:59'a kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
rabbim saglikla kucağına almayi nasipTeşekkür ederim allah razı olsun canım
Aminn Canım allah razı olsun dualarimdasiniz burdaki bütün kardeşlerime o kadar içten dua ediyorum ki rabbim sabrımızın sonunu hayırlısıyla versinrabbim saglikla kucağına almayi nasip
etsin insallah duanda eksik etme bizleri insallah
aminn insallah canim seninle kader arkadasiyiz bende 8senelik evliyim bir düşük yaşadım ben sen yasadinmi bilmiyorum ama elim boş kolum bos rabbime sigindimAminn Canım allah razı olsun dualarimdasiniz burdaki bütün kardeşlerime o kadar içten dua ediyorum ki rabbim sabrımızın sonunu hayırlısıyla versin