- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #7.901
Fatoş arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah begonvil1985
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. begonvil1985 185
2. @dilhun80 - 185
3. Umut_2019 185
4. M M_atruska 185
5. ayseMsb 185
6. Mrvyvz4832 185
7. caramel_7 - 185
8. Ocalh - 185
9. V Vavin 185
10. Mandalinvitamin - 185
11. mimiraculum - 185
12. Mucizemm222 - 185
13. T Tanemruyasu - 185
14. yalutserkan - 185
15. B Bademmm388 -185
16. kzmkzm -189
Merve
Estağfirullah estağfirullah estağfirullah... İlahi yarabbi okuyacağımız bu tefriciyeyi Merve arkadaşımızın hayırlı sağlıklı evlat niyetine okuyoruz sen kabul eyle. Dinine devletine milletine ailesine büyük hizmetler yapacak çok hayırlı çok sağlıklı, güler yüzlü tatlı sözlü, azimli, çalışkan haramlara helallere dikkat eden büyüklerine saygılı küçüklerine sevgi dolu müslümanlara önder, lider olacak hayırlı evlatları hayırlı ve tez vakitte nasip eyle amin
17. S sibellcim - 185
18. N Nana - 185
19. humanbeings - 185
20. Nzlnaz 185
21. Kara_gozlum 185
22. W whiteice67 185
23. Meral01 185
24.@Tospaagtd - 185
Merve arkadaşımızın dua'sı için 185 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 14 Haziran Pazar Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
merve benim zaten kendi duam olduğu için herhalde bildirim yapmayacağım diye düşündüm yoksa çoktan okudumNazlı Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Mucizemm222
Merve Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
ayseMsb
Mrvyvz4832
caramel_7
Ocalh
mimiraculum
Mucizemm222
kzmkzm
Kara_gozlum
Meral01
merve benim zaten kendi duam olduğu için herhalde bildirim yapmayacağım diye düşündüm yoksa çoktan okudum
Canım okumuş ama bildirim yapmamış sanırım kendi olduğu içinKuzum ben sana özelden de yazdım ya :) namazını kıldıktan sonra 1 tane bile okusan tefriciyeni başlatırsın, ama dua sahibi olarak toplamda 189 adet okumalısın diye olsun canım, okursun, okuyamazsan da bizlere söyle seve seve destek oluruz
Canım okumuş ama bildirim yapmamış sanırım kendi olduğu için
Cano yardim edebilirmisin75 okudum devam ediyirum tabi musaitsenNazlı Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Mucizemm222
Merve Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
ayseMsb
Mrvyvz4832
caramel_7
Ocalh
mimiraculum
Mucizemm222
kzmkzm
Kara_gozlum
Meral01
tabiki canım, kalanı ben okuurum diğer dua gruplarım bitti, rahatça okurum. Sen müsait olduğun da NAile arkadaşımıza başla olur mu .Cano yardim edebilirmisin75 okudum devam ediyirum tabi musaitsen
Allah razi olsun canim benimtabiki canım, kalanı ben okuurum diğer dua gruplarım bitti, rahatça okurum. Sen müsait olduğun da NAile arkadaşımıza başla olur mu .