- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #6.921
M
Modasever
Tuba arkadaşımızın duası için okudum rabbim sağlıklı erkek evlat nasip etsin inşallah
begonvil1985
bilgine canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. @Umut_2019
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718
7. @H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13.Mandalinvitamin
14. Elçin
15. V Vavin
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21. N ndulaak
22.Ocalh
23.3 cicek annesi
24. W whiteice67 (arkadaşı için)
25.caramel_7
26. @dilhun80
27. M Modasever
İsmim Tuba;
Allah’ım Tuba kuluna hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün bir erkek evlat ver inşaAllah
BU sebepten onu eksik görenlere fırsat verme, sen ol dersen olur ya Rabbim karnındaki bebeği erkek olsun inşaAllah aminn.
Allah’ ım evlat sahibi olmak isteyenlere evlat nasip eyle.
Kız isteyenlere kız, erkek isteyenlere erkek nasip eyle inşaAllah amin.
Duama amin diyen arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle ya Rabbim aminnn
28.mimiraculum
Kızlar15yusra11 arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 2 Mayıs Cumartesi Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Arkadaşıma okudum allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. @Umut_2019
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718
7. @H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13.Mandalinvitamin
14. Elçin
15. V Vavin
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21. N ndulaak
22.Ocalh
23.3 cicek annesi
25.caramel_7
26. @dilhun80
27. M Modasever
İsmim Tuba;
Allah’ım Tuba kuluna hayırlı, sağlıklı, eli yüzü düzgün bir erkek evlat ver inşaAllah
BU sebepten onu eksik görenlere fırsat verme, sen ol dersen olur ya Rabbim karnındaki bebeği erkek olsun inşaAllah aminn.
Allah’ ım evlat sahibi olmak isteyenlere evlat nasip eyle.
Kız isteyenlere kız, erkek isteyenlere erkek nasip eyle inşaAllah amin.
Duama amin diyen arkadaşlarımın da dualarını kabul eyle ya Rabbim aminnn![]()
28.mimiraculum
Kızlar15yusra11 arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 2 Mayıs Cumartesi Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Hilal arkadaşıma okudum Allah kabul etsin canımTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. @Umut_2019
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718
7. @H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13.Mandalinvitamin
14. Elçin
15. V Vavin
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21. N ndulaak
22.Ocalh
23.3 cicek annesi
25.caramel_7
26. @dilhun80
27. M Modasever
28.mimiraculum
İsmim Hilal. Allahım anneme babama ablama kardeşime kızıma ve eşime sağlık sıhhat bol şifalar ver. Onların yokluklarını gösterme bize çekemeyeceğimiz yük yükleme Allahım. Bizlere Firdevs cennetini nasip eyle, Bize namaz aşkı ver namazlarımı eksiksiz kılmayı hiç bırakmamayı eşime ve bana nasip et. Bizlere iyi birer anne baba olmayı çocuğumuzu dini yönden eğitebilme gücünü kuvvetini ver. Allah’ım ilmimi artır, gönlümde yatanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle Rabbim. Hayırlısıysa hayırlı sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı annesine babasına itaatkar Hz. Yusuf yüzlü güzel huylu sağlıklı bir Salih erkek evlat ver. Kimsenin kucağını boş bırakma duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle ülkemizi tüm müslüman alemini virüsten koru bir an önce bu belayı def et Rabbim. Amiin amiin amin. Allah cümlemizden razı olsun
Kızlar15yusra11 arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 4 Mayıs Pazartesi Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.
Allah razı olsun Pınarım
Amin cnm helal olsn sen de helal et hayırlı ramazanlarHilal arkadaşıma okudum Allah kabul etsin canım
Kızlar hepiniz hakkınızı helal edin beraber dualarımızı ettik rabbim inşaallah şükrünü yapmayı da nasip eder Allaha emanet olun hayırlı ramazanlar canlar
Hilal kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. @Umut_2019
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718
7. @H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13.Mandalinvitamin
14. Elçin
15. V Vavin
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21. N ndulaak
22.Ocalh
23.3 cicek annesi
25.caramel_7
26. @dilhun80
27. M Modasever
28.mimiraculum
İsmim Hilal. Allahım anneme babama ablama kardeşime kızıma ve eşime sağlık sıhhat bol şifalar ver. Onların yokluklarını gösterme bize çekemeyeceğimiz yük yükleme Allahım. Bizlere Firdevs cennetini nasip eyle, Bize namaz aşkı ver namazlarımı eksiksiz kılmayı hiç bırakmamayı eşime ve bana nasip et. Bizlere iyi birer anne baba olmayı çocuğumuzu dini yönden eğitebilme gücünü kuvvetini ver. Allah’ım ilmimi artır, gönlümde yatanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle Rabbim. Hayırlısıysa hayırlı sağlıklı sıhhatli vatana millete hayırlı annesine babasına itaatkar Hz. Yusuf yüzlü güzel huylu sağlıklı bir Salih erkek evlat ver. Kimsenin kucağını boş bırakma duama amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul eyle ülkemizi tüm müslüman alemini virüsten koru bir an önce bu belayı def et Rabbim. Amiin amiin amin. Allah cümlemizden razı olsun![]()
Kızlar15yusra11 arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 4 Mayıs Pazartesi Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.
canım bana uyar herşey varsa tavsiyeniz değerlendirelim,ben bu aralar 1000 adet Salavat-ı Tüncina ( Münciye ) 'nin okuma usülünü araştırıyorum, her türlü dilek için 1000 adet okunurmuş. Sizlerinde aklında olsun, hep beraber düşünelim. Liste bittikten sonra eksik olan arkadaşları tamamlarız sonrada kararlaştırırız yeni liste içinKızlar yeni listede aynı duaya devam mı edeceğiz tabi liste devam edecekse yoksa başka dua mı bakalmbegonvil1985
Evet güzel bir dua ama baya uzun okunur mu grupta bilemedm cnm bana uyar her türlü ama önce kalanları tamamlarız doğru diyosuncanım bana uyar herşey varsa tavsiyeniz değerlendirelim,ben bu aralar 1000 adet Salavat-ı Tüncina ( Münciye ) 'nin okuma usülünü araştırıyorum, her türlü dilek için 1000 adet okunurmuş. Sizlerinde aklında olsun, hep beraber düşünelim. Liste bittikten sonra eksik olan arkadaşları tamamlarız sonrada kararlaştırırız yeni liste için![]()