- 26 Nisan 2019
- 4.540
- 6.762
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
-
- #6.881
hayır canım vermedi, ben ona özelden de mesaj atmıştım oysa ki...ne diyim keşke en azından okuyamayacağını söyleseydibegonvil1985 canım yüsra arkadaşımız bugün girmiş siteye herhangi Bi bilgi vermedi mi acaba
Aynen biz zaten her türlü okuruz dediğin gibi ama okuduysa falan sayı fazla olmasın diyeydi canımhayır canım vermedi, ben ona özelden de mesaj atmıştım oysa ki...ne diyim keşke en azından okuyamayacağını söyleseydi
Kuzum okudum. Nette sorun vardı giremedim bir türlü.Elçin Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Arzu arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Fatih Kardeşimiz için okundu bildirimi yapmayanlar
Mujito
Nihan Arkadaşımız için okundu bildirim yapmayanlar
Mujito
Kadriye Arkadaşımız için Okundu bildirimi yapmayanlar
M M_atruska
ayseMsb
V Vavin
Snigurucka
Mujito
mimiraculum
Yok canım okumamıştır , ilk bildirim yapmadığı arkadaş Elçin arkadaşımızdı. Elçin arkadaşımızın dua'sını 3 Nisan akşamında paylaşmıştım. yusra'nın önceki girişi saatini unuttum ama 3 Nisan sabahıydı. Yani Elçinin listesini onun son görülme zamanından sonra paylaşmıştım. listeyi görmediği için okumadığını tahmin ediyorumAynen biz zaten her türlü okuruz dediğin gibi ama okuduysa falan sayı fazla olmasın diyeydi canım
anladım canım doğru söylüyorsun o zaman liste bitince eksikleri tamamlarız inşallahYok canım okumamıştır , ilk bildirim yapmadığı arkadaş Elçin arkadaşımızdı. Elçin arkadaşımızın dua'sını 3 Nisan akşamında paylaşmıştım. yusra'nın önceki girişi saatini unuttum ama 3 Nisan sabahıydı. Yani Elçinin listesini onun son görülme zamanından sonra paylaşmıştım. listeyi görmediği için okumadığını tahmin ediyorum
Kadriye arkadasimiza okudum Allah kabul etsin insallahElçin Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
15yusra11
15yusra11
Mujito
Mujito
ayseMsb
V Vavin
Snigurucka
Mujito
mimiraculum
Kadriye arkadasimiza okudum Allah kabul etsin insallahElçin Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
15yusra11
15yusra11
Mujito
Mujito
ayseMsb
V Vavin
Snigurucka
Mujito
mimiraculum
inşallah canımCanım ben okudu bildirimi yapmadım okudum kadriye arkadasimiza
begonvil1985 allaha duasını kabul etsin ben inanıyorum allahım çok güzel evlatlar nasip edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?