- 26 Nisan 2019
- 4.540
- 6.762
- 158
- 39
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #6.781

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum okudum Rabbım kabul etsin inşallahElçin Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Tülay Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Arzu arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
15yusra11
Fatih Kardeşimiz için okundu bildirimi yapmayanlar
Umut_2019
M M_atruska
ayseMsb
2019 mutluluk
Elçin
V Vavin
Mujito
M Modasever
Allah Kabul etsin canımKuzum okudum Rabbım kabul etsin inşallah
nihan için okudum Rabbim duasını kabul eylesinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. @Umut_2019![]()
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718
7. @H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10.merve
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Elçin
15. V Vavin
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21. N ndulaak
22.Ocalh
23.3 cicek annesi
24. W whiteice67 (arkadaşı için)
25.caramel_7
ismim Nihan;
Allah' ım çalıştığım yerde kısa sürede adapte olmamı ve mutlu olmamı nasip eyle. Yakın zamanda gonlume göre dualarimda ettiğim gibi özellikleri olan hayırlı biriyle evlenip yuvami kurmami annelik duygusunu yaşamamı nasip et. Allah'm Hayırda ve şer de kolaylıklar nasip eyle. Benim ve dua arkadaşlarımın tez zamanda yüzünü güldür dualarını kabul eyle Yarabbim AMİN
26.kunfeyekun__
27. M Modasever
28.mimiraculum
Kızlar15yusra11 arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 28 Nisan SALI Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Maşallah kuzum, hemencik bitirdin, Allah Kabul etsin inşallahnihan için okudum Rabbim duasını kabul eylesin
Arkadaşıma okudum allah kabul etsinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. @Umut_2019
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718
7. @H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10.merve
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Elçin
15. V Vavin
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21. N ndulaak
22.Ocalh
23.3 cicek annesi
25.caramel_7
ismim Nihan;
Allah' ım çalıştığım yerde kısa sürede adapte olmamı ve mutlu olmamı nasip eyle. Yakın zamanda gonlume göre dualarimda ettiğim gibi özellikleri olan hayırlı biriyle evlenip yuvami kurmami annelik duygusunu yaşamamı nasip et. Allah'm Hayırda ve şer de kolaylıklar nasip eyle. Benim ve dua arkadaşlarımın tez zamanda yüzünü güldür dualarını kabul eyle Yarabbim AMİN
26.kunfeyekun__
![]()
27. M Modasever
28.mimiraculum
Kızlar15yusra11 arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 28 Nisan SALI Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Maşallah kızlar,Arkadaşıma okudum allah kabul etsin
ikindi namazımı kıldım okudum canımMaşallah kuzum, hemencik bitirdin, Allah Kabul etsin inşallah
Allah kabul etsin canım, ben tam sana mesaj göndermiştim, senden okudum diye mesaj gelince çok şaşırdımikindi namazımı kıldım okudum canım
sayfada paylaşım yapmıştın canım ordan gördüm mesajından önce :==)Allah kabul etsin canım, ben tam sana mesaj göndermiştim, senden okudum diye mesaj gelince çok şaşırdım![]()
Amin canım benim hepimizin inşallahMaşallah kızlar,caramel_7 canım bak daha listeyi paylaşalı ne kadar zaman oldu hemen duA'n ilerlemeye başladı. inşallah kabulü de böyle hızlı olur
Okudum Allah kabul etsin.TEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. @Umut_2019
2.begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718
7. @H M
8. W whiteice67
9.ayseMsb
10.merve
11.hasbeee
12.2019 mutluluk
13. @Deryaa123
14. Elçin
15. V Vavin
16.yalutserkan
17.Snigurucka
18. B Bademmm388
19.Mujito
20. @Feslegen
21. N ndulaak
22.Ocalh
23.3 cicek annesi
25.caramel_7
ismim Nihan;
26.kunfeyekun__
27. M Modasever
28.mimiraculum