• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🔹🔷🔹TEFRİCİYE LİSTEMİZ🔹🔷🔹

1. @Umut_2019
2. begonvil1985 begonvil1985 :emir_bebek:
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718 :emir_bebek:
7. @H M:emir_bebek:
8. W whiteice67
9. ayseMsb ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee:emir_bebek:
11. @hasbeee:emir_bebek:
12. 2019 mutluluk 2019 mutluluk
13. Mandalinvitamin Mandalinvitamin
14. Elçin
15. V Vavin
16. yalutserkan yalutserkan
17. Snigurucka Snigurucka
18. B Bademmm388
19. Mujito Mujito
20. Kafiyesizsiir Kafiyesizsiir
21. N ndulaak
22. Ocalh Ocalh

23. 3 cicek annesi 3 cicek annesi :emir_bebek:
Allah im Pinar kuluna,
hayirli, sağlıklı, eli ayagi düzgün, akli fikri yerinde, insan sifatinda bi erkek evlat nasip eyle.

3 tane kizi var Allah im hayirlisiyla bu karnindaki bebegi erkek olsun insAllah Amin
Allah im evlat hasretiyle yananlara biran önce, evlat nasip eyle.
Kiz isteyenlere kiz, erkek evlat isteyenlere erkek evlat nasip et Ya Rabbim Amin

Duama amin diyen dua kardeslerimin de gonul muradini ver YaRabbim Amin

24. W whiteice67 (arkadaşı için)
25. caramel_7 caramel_7
26. kunfeyekun__ kunfeyekun__
27. @Modasever:emir_bebek:
28. mimiraculum mimiraculum

Kızlar 15yusra11 15yusra11 arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 24 Nisan Cuma Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Okudum Allah kabul etsin

🔹🔷🔹TEFRİCİYE LİSTEMİZ🔹🔷🔹

1. @Umut_2019
2. begonvil1985 begonvil1985 :emir_bebek:
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718 :emir_bebek:
8. W whiteice67
9. ayseMsb ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee:emir_bebek:
11. @hasbeee:emir_bebek:
14. Elçin
15. V Vavin
18. B Bademmm388
19. Mujito Mujito
21. N ndulaak
22. Ocalh Ocalh :emir_bebek:

Allah im Pinar kuluna,
hayirli, sağlıklı, eli ayagi düzgün, akli fikri yerinde, insan sifatinda bi erkek evlat nasip eyle.

3 tane kizi var Allah im hayirlisiyla bu karnindaki bebegi erkek olsun insAllah Amin
Kiz isteyenlere kiz, erkek evlat isteyenlere erkek evlat nasip et Ya Rabbim Amin

25. caramel_7 caramel_7
27. @Modasever:emir_bebek:

Kızlar 15yusra11 15yusra11 arkadaşımız geçen cuma’dan beri siteye giriş yapmadığı ve son 3 arkadaşımıza okundu bildirimi yapmadığı için yeni listeye eklemedim. Profil mesajlarında da abisinin hastalığı için duâ istemiş. Siteye tekrar giriş yaptığında ekleyeceğim, şimdilik onun sayısını bölüşelim, geldiğinde tekrar düşeriz. Duâ sahibi arkadaş 151, ve bizler 159 adet okuyacağız. 24 Nisan Cuma Saat 15’e kadar okundu bildirimi yaparsanız çok sevinirim.

Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.

🔹🔷🔹TEFRİCİYE LİSTEMİZ🔹🔷🔹

1. @Umut_2019
2. begonvil1985 begonvil1985
3. 5 528mucizemmm
4. H hadisse
5. M M_atruska
6. @Azraam1718
8. W whiteice67
9. ayseMsb ayseMsb
10. @Mmmmmerveeeee
11. @hasbeee
14. Elçin
15. V Vavin
18. B Bademmm388
19. Mujito Mujito
21. N ndulaak
22. Ocalh Ocalh

Allah im Pinar kuluna,

25. caramel_7 caramel_7
27. @Modasever

Pınar kardeşim için okudum Allah kabul etsin inşallah

begonvil1985 begonvil1985 pınar kardeşime okudum allah kabul etsin okurken çok akıcıydi
Sanırım muradın kabul olcak canım haberdar et bizi banada bol bol dua ett hamilesin duan kabul olur
InsAllah canim
Hayirlisiyla insAllah Rabbim kabul etsin
Hepimizin gonlune gore versin
Evet daha cok yeni hamileyim
Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kisa surede insAllah
Rabbim benim icin dua eden butun dua kardeslerimin gonul muradini versin kurban oldugum Rabbim

Back
X