-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.461
Allah razi olsun cnm bekliyorum dualarini insallahBen de 500 tane okurum canım. Okuyunca yazarım yine sana.
Bi watsap grubu kurulsa daha iyi olmaz mi?1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- @juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-) @zeynoc17 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
5- @Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
6- @kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
7- @umuut19
8- F Ftszynp
9- @brkycn
10- @Snigurucka
11-Synonyms
12- R rengerenkcicekler
13-Kutsal panter
14-dvtb
15- @Selinseker95
Listeye katilmak isteyen arkadaslari ekledim fikrini degistiren varsa soylesin lutfen niyetinizi ve adinizi d yazarsaniz listeye eklenir .
Synonyms canim sen takip edeceksin de mi?
Kuzucum olur tabiki sıkıntı yok başlayalım şu duası eksik olan bi arkadaş var D Dilek1934 sensin demi canım ? Ne kdar tefriciyen kaldığını bana söyler misin ?günaydın hanımlar, iyi haftalar olsun.
Shokella canım sen devral forumu yarın başlayalım okumaya. ne dersin?
Canım çok özür dilerim kusura bakma foruma seni dahil edemiycez sadece bebek niyetiyle okuyoruz hamilelerin sağlıkla kucağına alması gebe kalamayanların gebe kalması umuduyla sen evlilik için yazmışsn dolaysıyla olmuyo teşkkürler ..Niyetim hayırlı zamanda evlenmek sevdiğim adamın bana evlilik teklif etmesi
Benim için olur da arkadaşlara engel olmak istemiyorum.Kuzucum olur tabiki sıkıntı yok başlayalım şu duası eksik olan bi arkadaş var D Dilek1934 sensin demi canım ? Ne kdar tefriciyen kaldığını bana söyler misin ?Synonyms listenin son şekli bu değil mi katılmak isteyen başka kimse yok sadece bi arkadaş evlilik niyetiyle katılıyodu onu çok özür dilereyerek dahil edemiycez çnkü en başından beri bebek için okuyorduk kusura bakma.. birde F Ftszynp siz hamilesiniz heralde ve evladınızı sağlıklı şekilde kucağınıza almayı istiyorsunuz iki aya allahın izniyle bir tur bitirebiliriz sizin katılmanızda bi mahsur olmaz ikinci okumada çıkarsınız sizde olmaz mı ?
Şimdilik bu kadar. dahil olmak isteyen başka kimseler var mı bilmiyorum. bir kutsal panterden cvp gelmedi geri kalan herkesi not aldım. listenin son hali böyle;Kuzucum olur tabiki sıkıntı yok başlayalım şu duası eksik olan bi arkadaş var D Dilek1934 sensin demi canım ? Ne kdar tefriciyen kaldığını bana söyler misin ?Synonyms listenin son şekli bu değil mi katılmak isteyen başka kimse yok sadece bi arkadaş evlilik niyetiyle katılıyodu onu çok özür dilereyerek dahil edemiycez çnkü en başından beri bebek için okuyorduk kusura bakma.. birde F Ftszynp siz hamilesiniz heralde ve evladınızı sağlıklı şekilde kucağınıza almayı istiyorsunuz iki aya allahın izniyle bir tur bitirebiliriz sizin katılmanızda bi mahsur olmaz ikinci okumada çıkarsınız sizde olmaz mı ?
tamam canım hakkını helal etŞimdilik bu kadar. dahil olmak isteyen başka kimseler var mı bilmiyorum. bir kutsal panterden cvp gelmedi geri kalan herkesi not aldım. listenin son hali böyle;
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
7- @umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
8- @Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
9- @brkycn (Evlat sahibi olmak için)(Büşra)
10- @Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
11- @Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
12- @rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
13- @Kutsal panter
14- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
sayı belli mi yoksa herkes okuyabildiği kadar mı alıyorŞimdilik bu kadar. dahil olmak isteyen başka kimseler var mı bilmiyorum. bir kutsal panterden cvp gelmedi geri kalan herkesi not aldım. listenin son hali böyle;
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
7- @umuut19 (Evlat sahibi olmak için) (Pınar)
8- @Ftszynp (Evladını kucağına almak için)(Zeynep)
9- @brkycn (Evlat sahibi olmak için)(Büşra)
10- @Snigurucka (Evlat sahibi olmak için)
11- @Synonyms (Evladını kucağına almak için)(Sinem)
12- @rengerenkcicekler (Evlat sahibi olmak için)(Meliha)
13- @Kutsal panter
14- @dvtb (Evlat sahibi olmak için)(Tuba)
Allah razi olsun dualarini kabul etsin insallah300 okudum ben senin canim
Merhaba 1588 tane kaldi ben salavati tefriciyeyi ezbere bilmiyorum ama mesela bugun sen 100 tane oku derseniz okurum yani size yardim edebilirim beni de gruba katin ama beni zorlamayacak derecede olmasini rica ediyorum. Ben ekstra dualslar da okuyorum. Enbiya sureis meryem suresi falan. Tefriciyeyi ezberleyemedigim icin cok zorlaniyorum. Watsap grubu kuralimml.Kuzucum olur tabiki sıkıntı yok başlayalım şu duası eksik olan bi arkadaş var D Dilek1934 sensin demi canım ? Ne kdar tefriciyen kaldığını bana söyler misin ?Synonyms listenin son şekli bu değil mi katılmak isteyen başka kimse yok sadece bi arkadaş evlilik niyetiyle katılıyodu onu çok özür dilereyerek dahil edemiycez çnkü en başından beri bebek için okuyorduk kusura bakma.. birde F Ftszynp siz hamilesiniz heralde ve evladınızı sağlıklı şekilde kucağınıza almayı istiyorsunuz iki aya allahın izniyle bir tur bitirebiliriz sizin katılmanızda bi mahsur olmaz ikinci okumada çıkarsınız sizde olmaz mı ?
300 okudum ben senin canim
Bebek ve adliye isim icin dua istiyorum duaya boyle baslamistimBen de 500 tane okurum canım. Okuyunca yazarım yine sana.
Tatlım şöyle yapalım bizim okumalarımızda var ve biz bu duayı en 300 okuyoruz kişi sayımıza göre değişiyor çünkü arzu mazeretliymiş yarın sabaha kadar kızlar da isterse seninkini kişi sayısına böleyim okuyalım az kalmış zaten eğer sende istersen tefriciyen bitmiş olur bizim zincirimizede katılmak istersen kişi başına düşeni okumakla yükümlüsün okuyabilirsen dahil edelim karar senin kesinlikle zorlamıyorum whatsaap grubuda şu şekilde özel olması hasebiyle katılmak istemeyen arkadaşlarımız olacaktır burdan devam edelim olur mu bu forum devam etsin istiyoruz çünkü faydasına gören çok arkadaşımızda oldu çok şükür .. V Vavin arzucum namazını kılınca haber werirsinMerhaba 1588 tane kaldi ben salavati tefriciyeyi ezbere bilmiyorum ama mesela bugun sen 100 tane oku derseniz okurum yani size yardim edebilirim beni de gruba katin ama beni zorlamayacak derecede olmasini rica ediyorum. Ben ekstra dualslar da okuyorum. Enbiya sureis meryem suresi falan. Tefriciyeyi ezberleyemedigim icin cok zorlaniyorum. Watsap grubu kuralimml.
Canım biz başka dua grubunda öyle denedik olmadı o hak geçiyo bunu daha adaletli bulduk böyle devam ediyoruzarkadaşlar aslında herkes aldığını toplam sayıdan düşerek yazsa daha kolay olur sanki diğer dua gruplarında öyle oluyor 500 tane de ben alıyorum kızlar
Canım toplam sayıyı kişi başına bölüp dağıtıyoruz duruma göre süre weriyoruz herkes o sürede okuyup bilgi veriyor sonra diğer arkadaşa geçiyoruzsayı belli mi yoksa herkes okuyabildiği kadar mı alıyor
Kuzu sıra başındaki arkadaşımız mazeretli yarın namazını kılıp haber werecek bize yarın liste güncellemesi yapcaz inşallah başlamış oluruz ama bi arkadşın duası warmış ona okuyalım müminin mümine duası önmli biliyosunkaçar tane okuyoruz belirleyip okumaya başlayalım