- 20 Aralık 2018
- 233
- 34
- 30
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #2.441
Niyetim hayırlı zamanda evlenmek sevdiğim adamın bana evlilik teklif etmesiadım Tuba niyetim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün salih ve saliha evlatlara sahip olabilmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyetim hayırlı zamanda evlenmek sevdiğim adamın bana evlilik teklif etmesiadım Tuba niyetim hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün salih ve saliha evlatlara sahip olabilmek
1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-) @zeynoc17 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
5- Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
6- kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
7- U umuut19
8- F Ftszynp
9- M Maviruya30
10- @Snigurucka
11- Synonyms
12- R rengerenkcicekler
13- Kutsal panter
14- @dvtb
15- S Selinseker95
Listeye katilmak isteyen arkadaslari ekledim fikrini degistiren varsa soylesin lutfen niyetinizi ve adinizi d yazarsaniz listeye eklenir .
Synonyms canim sen takip edeceksin de mi?
Okuyabildigim kadar okurum ben sizin için.kaç tane kaldığını söyleyin bana.yeni listeye başlamadan ne kadar okursam artıkKizlar merhaba 4444 salavati tefriciye cok zor bi dua ve ben ezbere bilmiyorum bebek ve is icin 2056 tane okuttum ama gerisi kaldi. Bana yardimci olabilecek birileri var mi icinizde acaba? Beb her gece 1267 kez inne rabbeke huvel hallkul alim cekiyorum ayrica fetih suresine de basliycam. 42 yasin ve meryem surelerini de yaptim. Benim 4 bebek kaybim var ve hala anne olamadim. Biri bana yardim etsin nolur Allah rizasi icin. Bu duanin yarim kalmasini istemiyorum ama tamamlayamiyorumda. Bende isteyen herkese dua ederim.
İsmim Büşra1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-) @zeynoc17 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
5- Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
6- kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
7- U umuut19
8- F Ftszynp
9- M Maviruya30
10- @Snigurucka
11- Synonyms
12- R rengerenkcicekler
13- Kutsal panter
14- @dvtb
15- S Selinseker95
Listeye katilmak isteyen arkadaslari ekledim fikrini degistiren varsa soylesin lutfen niyetinizi ve adinizi d yazarsaniz listeye eklenir .
Synonyms canim sen takip edeceksin de mi?
kalabalık bir listemiz var şimdilik eğer yetiştirebilirsek 4 günde bir kişi bitebilir diye düşünüyorum.Ben katılırım. Bir kişiyi kaç günde bitireceğiz? Adım zeynep. Duam: sağlıklı sıhhatli şekilde gebeliğimi tamamlayıp kızımı sağlıkla ayıpsız kusursuz kucağıma almak.
Okuyabildigim kadar okurum ben sizin için.kaç tane kaldığını söyleyin bana.yeni listeye başlamadan ne kadar okursam artık
Benim Doğuma 2 ay kadar var da o yüzden sordum. Bütün arkadaşları tamamlamak isterim.Synonyms ben devam ediyorum canım
Katılıyorum bende.V Vavin Shokella juliet55 @zeynoc17 kardelen_08 Kutsal panter hanımlar sizin katılma durumunuz nedir?
Bem 2 ay sonra Doğum yapacağım yani 2 çocuğum olacak ve çalışıyorum Doğumdan sonra katılamayabilirim. O yüzden sizi anlatım tabii ki. Ama yanlış anlamazsanız herkesten dua almak güzel bir şeydir. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. hele de hamile ve emziren annelerden dua almak çok daha kıymetlidir. Tabii ki yine de siz bilirsiniz. Grubun kurucuları sizseniz düzeninizi bozmak istemem.Synonyms bu listeyi bırakmayı tabiki düşünmüyoruz götürebildimiz yere kadar götürcez yalnız biz bebek için okuyoruz sadece diğer konularda gelen arkadaşları geçmiştede dahil etmedik kızlar bilginiz olsun canım sen takip etmek istemiyosan bende dewam edebilirim kesin okuycak olanlar kendi sırası geçince çıkmak isteyecekler bahane üretecek arkadaşlar baştan girmesin sonrasında sıkıntı oluyo çnkü bunu belirtelim baştan ona göre devam edelim ki bu topik devam etsin teşekkürler arkadaşlar
Ben de 500 tane okurum canım. Okuyunca yazarım yine sana.Kizlar merhaba 4444 salavati tefriciye cok zor bi dua ve ben ezbere bilmiyorum bebek ve is icin 2056 tane okuttum ama gerisi kaldi. Bana yardimci olabilecek birileri var mi icinizde acaba? Beb her gece 1267 kez inne rabbeke huvel hallkul alim cekiyorum ayrica fetih suresine de basliycam. 42 yasin ve meryem surelerini de yaptim. Benim 4 bebek kaybim var ve hala anne olamadim. Biri bana yardim etsin nolur Allah rizasi icin. Bu duanin yarim kalmasini istemiyorum ama tamamlayamiyorumda. Bende isteyen herkese dua ederim.
Ben okurum canımV Vavin Shokella juliet55 @zeynoc17 kardelen_08 Kutsal panter hanımlar sizin katılma durumunuz nedir?
Biliyorum ben canim ama arkadaşın duası yarım kalmış ya yeni liste olusturulana kadar okuyayım onun için diye dedim.eğer listeye dahil olacaksa hep beraber okuruz daha iyi olur tabi.canım listede kişi sayısına göre bölüşülüyor kişi başına düşen sayıya göre okunur. yetiştiremeyen işi olan olursa da fırsatı olanlar devralır ondan da. el birliği ile bitiririz dualarımızı diye düşünüyorum.
Synonyms bu listeyi bırakmayı tabiki düşünmüyoruz götürebildimiz yere kadar götürcez yalnız biz bebek için okuyoruz sadece diğer konularda gelen arkadaşları geçmiştede dahil etmedik kızlar bilginiz olsun canım sen takip etmek istemiyosan bende dewam edebilirim kesin okuycak olanlar kendi sırası geçince çıkmak isteyecekler bahane üretecek arkadaşlar baştan girmesin sonrasında sıkıntı oluyo çnkü bunu belirtelim baştan ona göre devam edelim ki bu topik devam etsin teşekkürler arkadaşlar
300 okudum ben senin canimKizlar merhaba 4444 salavati tefriciye cok zor bi dua ve ben ezbere bilmiyorum bebek ve is icin 2056 tane okuttum ama gerisi kaldi. Bana yardimci olabilecek birileri var mi icinizde acaba? Beb her gece 1267 kez inne rabbeke huvel hallkul alim cekiyorum ayrica fetih suresine de basliycam. 42 yasin ve meryem surelerini de yaptim. Benim 4 bebek kaybim var ve hala anne olamadim. Biri bana yardim etsin nolur Allah rizasi icin. Bu duanin yarim kalmasini istemiyorum ama tamamlayamiyorumda. Bende isteyen herkese dua ederim.
2388 tane kaldi. Hayirli-salih evlat ve adliye isimin olmasi icin okutturdum bu sekilde duaya devam edebilirsiniz. Cok tesekkur ederim. Allah bi kere razi olsun sizden.Okuyabildigim kadar okurum ben sizin için.kaç tane kaldığını söyleyin bana.yeni listeye başlamadan ne kadar okursam artık