Kızlar duada buluşalım (4444 tefriciye )

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-) @zeynoc17 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
5- Stardust07 Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
6- kardelen_08 kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
7- U umuut19
8- F Ftszynp
9- M Maviruya30
10- @Snigurucka
11- Synonyms Synonyms
12- R rengerenkcicekler
13- Kutsal panter Kutsal panter
14- @dvtb
15- S Selinseker95

Listeye katilmak isteyen arkadaslari ekledim fikrini degistiren varsa soylesin lutfen niyetinizi ve adinizi d yazarsaniz listeye eklenir .
Synonyms Synonyms canim sen takip edeceksin de mi?

Adım pınar. Duam : Tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlat sahibi olmak.

Kizlar merhaba 4444 salavati tefriciye cok zor bi dua ve ben ezbere bilmiyorum bebek ve is icin 2056 tane okuttum ama gerisi kaldi. Bana yardimci olabilecek birileri var mi icinizde acaba? Beb her gece 1267 kez inne rabbeke huvel hallkul alim cekiyorum ayrica fetih suresine de basliycam. 42 yasin ve meryem surelerini de yaptim. Benim 4 bebek kaybim var ve hala anne olamadim. Biri bana yardim etsin nolur Allah rizasi icin. Bu duanin yarim kalmasini istemiyorum ama tamamlayamiyorumda. Bende isteyen herkese dua ederim.
Okuyabildigim kadar okurum ben sizin için.kaç tane kaldığını söyleyin bana.yeni listeye başlamadan ne kadar okursam artık

1- @Vavin (evlat sahibi olmak için)
2- @Shokella (evlat sahibi olmak için)(Aslıhan)
3- juliet55 juliet55 (evlat sahibi olmak için ) (Gizem)
4-) @zeynoc17 (Busra)( hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat sahibi olmak)
5- Stardust07 Stardust07 (evlat sahibi olmak icin)
6- kardelen_08 kardelen_08 (evlat sahibi olmak)
7- U umuut19
8- F Ftszynp
9- M Maviruya30
10- @Snigurucka
11- Synonyms Synonyms
12- R rengerenkcicekler
13- Kutsal panter Kutsal panter
14- @dvtb
15- S Selinseker95

Listeye katilmak isteyen arkadaslari ekledim fikrini degistiren varsa soylesin lutfen niyetinizi ve adinizi d yazarsaniz listeye eklenir .
Synonyms Synonyms canim sen takip edeceksin de mi?
İsmim Büşra
Hayırlı sağlıklı bir evlat sahibi olmak

Ben katılırım. Bir kişiyi kaç günde bitireceğiz? Adım zeynep. Duam: sağlıklı sıhhatli şekilde gebeliğimi tamamlayıp kızımı sağlıkla ayıpsız kusursuz kucağıma almak.
kalabalık bir listemiz var şimdilik eğer yetiştirebilirsek 4 günde bir kişi bitebilir diye düşünüyorum.

Okuyabildigim kadar okurum ben sizin için.kaç tane kaldığını söyleyin bana.yeni listeye başlamadan ne kadar okursam artık

canım listede kişi sayısına göre bölüşülüyor kişi başına düşen sayıya göre okunur. yetiştiremeyen işi olan olursa da fırsatı olanlar devralır ondan da. el birliği ile bitiririz dualarımızı diye düşünüyorum.

Synonyms Synonyms bu listeyi bırakmayı tabiki düşünmüyoruz götürebildimiz yere kadar götürcez yalnız biz bebek için okuyoruz sadece diğer konularda gelen arkadaşları geçmiştede dahil etmedik kızlar bilginiz olsun canım sen takip etmek istemiyosan bende dewam edebilirim kesin okuycak olanlar kendi sırası geçince çıkmak isteyecekler bahane üretecek arkadaşlar baştan girmesin sonrasında sıkıntı oluyo çnkü bunu belirtelim baştan ona göre devam edelim ki bu topik devam etsin teşekkürler arkadaşlar ❤️❤️

Synonyms Synonyms bu listeyi bırakmayı tabiki düşünmüyoruz götürebildimiz yere kadar götürcez yalnız biz bebek için okuyoruz sadece diğer konularda gelen arkadaşları geçmiştede dahil etmedik kızlar bilginiz olsun canım sen takip etmek istemiyosan bende dewam edebilirim kesin okuycak olanlar kendi sırası geçince çıkmak isteyecekler bahane üretecek arkadaşlar baştan girmesin sonrasında sıkıntı oluyo çnkü bunu belirtelim baştan ona göre devam edelim ki bu topik devam etsin teşekkürler arkadaşlar ❤️❤️
Bem 2 ay sonra Doğum yapacağım yani 2 çocuğum olacak ve çalışıyorum Doğumdan sonra katılamayabilirim. O yüzden sizi anlatım tabii ki. Ama yanlış anlamazsanız herkesten dua almak güzel bir şeydir. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz. hele de hamile ve emziren annelerden dua almak çok daha kıymetlidir. Tabii ki yine de siz bilirsiniz. Grubun kurucuları sizseniz düzeninizi bozmak istemem.

Kizlar merhaba 4444 salavati tefriciye cok zor bi dua ve ben ezbere bilmiyorum bebek ve is icin 2056 tane okuttum ama gerisi kaldi. Bana yardimci olabilecek birileri var mi icinizde acaba? Beb her gece 1267 kez inne rabbeke huvel hallkul alim cekiyorum ayrica fetih suresine de basliycam. 42 yasin ve meryem surelerini de yaptim. Benim 4 bebek kaybim var ve hala anne olamadim. Biri bana yardim etsin nolur Allah rizasi icin. Bu duanin yarim kalmasini istemiyorum ama tamamlayamiyorumda. Bende isteyen herkese dua ederim.
Ben de 500 tane okurum canım. Okuyunca yazarım yine sana.

canım listede kişi sayısına göre bölüşülüyor kişi başına düşen sayıya göre okunur. yetiştiremeyen işi olan olursa da fırsatı olanlar devralır ondan da. el birliği ile bitiririz dualarımızı diye düşünüyorum.
Biliyorum ben canim ama arkadaşın duası yarım kalmış ya yeni liste olusturulana kadar okuyayım onun için diye dedim.eğer listeye dahil olacaksa hep beraber okuruz daha iyi olur tabi.

Günaydın canim. Devam edemeyenler olunca size de danisayim baslamadan dedim. Sen takip edebilirsin daha tecrübelisin burada. Bizim icin daha iyi olacaktır senin takip etmen.

300 okudum ben senin canim

2388 tane kaldi. Hayirli-salih evlat ve adliye isimin olmasi icin okutturdum bu sekilde duaya devam edebilirsiniz. Cok tesekkur ederim. Allah bi kere razi olsun sizden.

X