15 haftalık bebek baya büyük bir bebekmiş, ben doktoruna sor derim, kii ben öyle yaptım da tekrar hamile kaldım, bence rahmini biraz daha dinlenmeye al, 5-6. aydan sonra düşün bebeği, aksi halde gebeliğin zor geçebilir, sürekli stres altında olursun ağrı yaşarsan, acaba bişey mi olacak korkusu yaşarsın sürekli, bence kendini psikolojik olarak ta hazır hissettiğn an, doktoruna da danışarak, bebeği düşün derim ben.. Allah yardımcın olsun..
canım öncelikle geçmiş olsun çok üzüldüm Allah bidaha yaşatmasın bu da sonuçta Rabbimin takdiri değil mi?Allah bidaha aynı acı ile karşılaştırmasın mayıs ayında kürtaj olmuşsun şu an eylül ayındayız baya bi zaman geçmiş bence korunma devam et çalışmalarına bi bakmışsın tekrar hamile kalmışsın çok şükür hamile kalabiliyosun bi de böyle düşün ya hiç kalamasaydın herşeyde vardır bi hayır sıkma canını aynı şey başıma glirmi demişsin bunu Allahtan başka kimse bilemez canım çoğu arkadaşımızın düşük yaşadıktan sonra sağlıklı bi hamilelik geçirdiğini duyuyoruz inşallah sende sağlıklı bi gebelik geçirirsin bu sefer.Allah yardımcın olsun kardeşim
Geçmişolsun canim.. Bence mayisdan bu yana baya bir zaman geçmiş..ha zaten korunmasanda hemen gelmiyorkji bu yaramzalar..ebnce daha beklemene gerek yokderim.. Hakkinda hayilrisi.. Inştez zamanda bu kez sağlikli bir gebelik geçrip bebeğini kucağina alirisin canimm. Amin..
canım öncelikle geçmiş olsun benim bebegimde karnımda öldü ve düşük yaptım sonra kürtaj benim bebegim yaklaşık 15 haftalıktı bende çok psikolojik sorun yaşadım ama çocuk isteyişim sona ermemişti yaklaşık 3 ay sonra kızıma hamile kaldım ve saglıkla kızımı dünyaya getirdim inşallah sende yakında bebegini alırsın kucagına annelik inanki çok güzel bir duygu allah herkese nasip etsin ve evlat acısı yaşatmasın
canım ben 3 dusuk yasadıım ama yımıyacam alanda mevlam verende dua etmekten baska caremız yok dunya ımtıhan dunyası mevlam bıdaha yasatmasın ıns sahlıcakla kucagımıza alcaz bebıslerımızı hadi şimdi kımtutar bızııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?