- 8 Mart 2023
- 1.213
- 93
-
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Ben tam anlamadımDün oldu olay kredi kartımın son kullanma tarihi dolmuştu adresim güncellenecekti özelden mesaj geldi kargonuz iade edildi diye kod vardı bende kredi kartımı eve gönderiyolsr sandım kodu girdim kredi kartımdan para çektiler bugünde savcılığa gittim dilekçe verdim para provizyonda gözüküyo dolandırıldığımamı yanayım eşimin bana kötü davranmasına mı o da haklı tabi para gitti sonuçta ama ben zaten çok kötüyüm biraz destek olmasını bekledim
Kartın süresi dolduysa çekmeyebilir yenisi gelene kadar.Dün oldu olay kredi kartımın son kullanma tarihi dolmuştu adresim güncellenecekti özelden mesaj geldi kargonuz iade edildi diye kod vardı bende kredi kartımı eve gönderiyolsr sandım kodu girdim kredi kartımdan para çektiler bugünde savcılığa gittim dilekçe verdim para provizyonda gözüküyo dolandırıldığımamı yanayım eşimin bana kötü davranmasına mı o da haklı tabi para gitti sonuçta ama ben zaten çok kötüyüm biraz destek olmasını bekledim
Zaten kartta provizyonda gördüm miktarı hemen bankayı aradım kartı kapattırdı m itiraz dilekçesi gönderdim bankaya. Sonra da savcılığa gidip dilekçe verdim inşallah geri alabilirim paramı eşim de çok sinirlendi kızıyo banaBen tam anlamadım
Adres uygulamadan güncellenir kod gelse uygulamaya girersiniz
Adres güncel değilse nasıl kart gönderiyorlar sandınız biraz olayı anlatır mısınız kodu nereye girdiniz + provizyon demek daha çekilmedi demek bankayı arayıp iptal edin
Daha hemen bitmemişti ama kartı kapattırdım para provizyondaykenKartın süresi dolduysa çekmeyebilir yenisi gelene kadar.
15binKaç tl
Bankayla konuşun az para değil.Daha hemen bitmemişti ama kartı kapattırdım para provizyondayken
Bankayla konuştum şubeye gittim sadece beklicem posta gelecekmişBankayla konuşun az para değil.
Ya her kargom geleceği zaman bana da böyle bir mesaj geliyor. Ve ben numaramı yeni değiştirdim nerden nasıl ulaşıp görüyorlar bilmiyorum ama kargo söyleyen insanları tuzağa düşürmeye çalışıyorlar. Çok üzüldüm geçmiş olsun çıkacağı varmış o paranın daDün oldu olay kredi kartımın son kullanma tarihi dolmuştu adresim güncellenecekti özelden mesaj geldi kargonuz iade edildi diye kod vardı bende kredi kartımı eve gönderiyolsr sandım kodu girdim kredi kartımdan para çektiler bugünde savcılığa gittim dilekçe verdim para provizyonda gözüküyo dolandırıldığımamı yanayım eşimin bana kötü davranmasına mı o da haklı tabi para gitti sonuçta ama ben zaten çok kötüyüm biraz destek olmasını bekledim
Ben de çok üzgünüm eşimin yanımda olmamasına daha da üzgünümYa her kargom geleceği zaman bana da böyle bir mesaj geliyor. Ve ben numaramı yeni değiştirdim nerden nasıl ulaşıp görüyorlar bilmiyorum ama kargo söyleyen insanları tuzağa düşürmeye çalışıyorlar. Çok üzüldüm geçmiş olsun çıkacağı varmış o paranın da
İnşallah paramı geri alabilirimBana da geliyor arada bu mesajlardan ama gönderen kısmından kargo olmadığı taklit olduğu çok net anlaşılıyor. Umarım paranızı geri alırsınız.
Bu da deneyim olmuş olur size.
Bilmiyorum ya dalgınlığıma geldi sanırımHayır PTT kargo ile kart teslimi mi yapılıyor nasıl kandınız onu anlamadım. Kurye getirmiyor mu kartı?