- 8 Mart 2023
- 1.213
- 93
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
Evettttt bu mesajın aynısıııı savcılığa verdim bunun çıktısını sakınn tıklamayınAyni mesaj haftada bir falan bana da geliyor. 1 2 gun once yine geldi. Dolandirici. Inanmasin kimse.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettttt bu mesajın aynısıııı savcılığa verdim bunun çıktısını sakınn tıklamayınAyni mesaj haftada bir falan bana da geliyor. 1 2 gun once yine geldi. Dolandirici. Inanmasin kimse.
Çok büyük talihsizlik geçmiş olsun ama muhtemelen para geri gelirZaten kartta provizyonda gördüm miktarı hemen bankayı aradım kartı kapattırdı m itiraz dilekçesi gönderdim bankaya. Sonra da savcılığa gidip dilekçe verdim inşallah geri alabilirim paramı eşim de çok sinirlendi kızıyo bana
Olay şöyle oldu ben bankanın Mobilinden adresimi güncelledim bikaçkere olmadı gibi sonra özelden mesaj geldi pttkargo diye kargonuz adres nedeniyle iade edilmiştir diye bende sandım ki kartım gelmedi sonra kod vardı koda tıkladım girdim bi baktım ki bilmediğim yurtdışından para çekilmiş
Yapı Kredi PTT ile çalışıyor, var böyle bankalar.Hayır PTT kargo ile kart teslimi mi yapılıyor nasıl kandınız onu anlamadım. Kurye getirmiyor mu kartı?
İnşallahhhhÇok büyük talihsizlik geçmiş olsun ama muhtemelen para geri gelir
Bankaya gidin hemen harcamanın size ait olmadığını bildirin. Provizyondaysa iptal edebilirler . Ya da geri iade edebilirler biz bir kere öyle yapmıştık. Eşiniz de öküzlük yapmasın hepimiz insanız herkesin başına gelebilir , aşırı büyük bir meblağ mıydı ?Dün oldu olay kredi kartımın son kullanma tarihi dolmuştu adresim güncellenecekti özelden mesaj geldi kargonuz iade edildi diye kod vardı bende kredi kartımı eve gönderiyolsr sandım kodu girdim kredi kartımdan para çektiler bugünde savcılığa gittim dilekçe verdim para provizyonda gözüküyo dolandırıldığımamı yanayım eşimin bana kötü davranmasına mı o da haklı tabi para gitti sonuçta ama ben zaten çok kötüyüm biraz destek olmasını bekledim
Bankaya gittim itiraz belgesi doldurdum verdim sonra sacvılığa gittim oraya da dilekçe verdim savcılık posta bekleyin dedi. Orası bankayla halledecekmiş sanırım inşallah paramı geri alabilirim inşallahhhhh 15 bin lira. Eşim de haklı sonuçta yok yere parası gidiyo ama ben de isteyerek yapmadım sen şöylesin böylesin diyerek daha çok ağlattı beni. Dün biraz daha sakindik.Bankaya gidin hemen harcamanın size ait olmadığını bildirin. Provizyondaysa iptal edebilirler . Ya da geri iade edebilirler biz bir kere öyle yapmıştık. Eşiniz de öküzlük yapmasın hepimiz insanız herkesin başına gelebilir , aşırı büyük bir meblağ mıydı ?
Ben de öyle düşünüyorum inşallahhhgelmiş geçmiş olsun paranızı bence alırsınız gibime geliyor çünkü provizyonda kalmış
Ay aynısı bana da oldu kargoda siparişim vardı maili felan hep yazdım iban kısımına gelince uyandımDün oldu olay kredi kartımın son kullanma tarihi dolmuştu adresim güncellenecekti özelden mesaj geldi kargonuz iade edildi diye kod vardı bende kredi kartımı eve gönderiyolsr sandım kodu girdim kredi kartımdan para çektiler bugünde savcılığa gittim dilekçe verdim para provizyonda gözüküyo dolandırıldığımamı yanayım eşimin bana kötü davranmasına mı o da haklı tabi para gitti sonuçta ama ben zaten çok kötüyüm biraz destek olmasını bekledim
Bende adresimi mailimi yazdım bi şey olur mu kigelmiş geçmiş olsun paranızı bence alırsınız gibime geliyor çünkü provizyonda kalmış
para çekmişlerdir casus yazılım zaten amaç telefona sızmak banka hesplarınızı bır kontrol edınBende adresimi mailimi yazdım bi şey olur mu ki
Dün oldu olay kredi kartımın son kullanma tarihi dolmuştu adresim güncellenecekti özelden mesaj geldi kargonuz iade edildi diye kod vardı bende kredi kartımı eve gönderiyolsr sandım kodu girdim kredi kartımdan para çektiler bugünde savcılığa gittim dilekçe verdim para provizyonda gözüküyo dolandırıldığımamı yanayım eşimin bana kötü davranmasına mı o da haklı tabi para gitti sonuçta ama ben zaten çok kötüyüm biraz destek olmasını bekledim
Teşekkür ederim hala beklemedeyim posta gelecek. Banka da bilgi vermiyo şu an inşallah paramı geri alabilirim. Size de geçmiş olsunCanım geçmiş olsun son durum nedir? Provizyondaki işleme banka müdahale edemiyor. Ama sonrasında para çekildiği takdirde itirazda bulunabiliyorsun. Kartı kapatsan da farketmez. Ama en azından sonradan tekrar işlem yapılmasının önüne geçmişsin. Benim de dolandırılma değil ama benzer bir iptal olayı başıma gelmişti nerdeyse 2 hafta provizyonda kalmıştı ödeme sonra ay sonu firma iade yapmıştı. Rızam dışında para çekildiğinde itiraz etmiştim onlar da iptal edilmişti. Genelde iptal oluyor takipçisi ol. İnş çözülür çözülmezse de canın sağolsun neyseki çok çok yüksek bir meblağ değil.
Kontrol edin inşallah bişey olmamıştırBende adresimi mailimi yazdım bi şey olur mu ki
Benim kartımdan 45 bin lira çekildi, para provizyondaydı çok şükür banka iade etti ama ecel terleri döktüm resmen. Benim öküz eski eşim bile üzülme öderiz demişti, 15 bin liranın lafını etmesin eşiniz, hem de büyük ihtimal kurtarırsınız.
Vay be 45 bine bile ne güzel tepki vermiş bunun miktarla alakası yok demek ki insanlıkla ilgisi var. İnşallah kurtarırız hala beklemedeyiz bakalım. Sevindim adınıza.Benim kartımdan 45 bin lira çekildi, para provizyondaydı çok şükür banka iade etti ama ecel terleri döktüm resmen. Benim öküz eski eşim bile üzülme öderiz demişti, 15 bin liranın lafını etmesin eşiniz, hem de büyük ihtimal kurtarırsınız.
Evet ama artık bundan sonra uyandım yani dikkatli olmak gerekAblama geçen lcw paketi gibi görünen bir paket gelmiş ev adresine numaram da eski numaram diyor kargonun ödemesi varmış birisi hediye gönderdi sanmış ama yanımda nakit yoktu teslim almadım dedi. Ben de iyi yapmışsın dolandırıcılıktır kesin dedim. Bu konuyu görünce aklıma geldi. Akla gelmeyecek değişik yöntemlere başvuruyor dolandırıcılar o an gafil anlanabiliyor insanlar normal
Aynen bana da ders oldu mesajla gelen hiçbirşeye tıklamam artık. 15 bin liram inşallah geri gelirGeçenlerde aynı mesaj banada geldi, hatta eşimede hgs borcunuz için tıklayin yazili bir mesaj geldi tabiki tıklamadım.
Mesajla gelen hiç bir linke tıklamam bir şeye bakacaksam kendi sitesine girer öyle bakarım.
Geçmiş olsun inşallah çok büyük bir mebla degildir.