- 1 Kasım 2022
- 221
- -18
- 13
- 27
- Konu Sahibi Anneolmak12567
-
Tamamen psikolojik arkadaşım. Hiçbir sorun yoksa kendine dert ettiğin için olmuyor… şahsen benim öyleKızlar doktordan geldim çocuğum olmuyor 3 yıldır eşim sprem testi verdi bnde kan verdim rahim filmine girdim çok iyi çıktı bir sorun gözükmedi yaşım 25 daha önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum şimdi 2 yıldır istiyoruz olmuyor sebepsiz yere olmuyor yani böyle olup hamile kalan varmı lütfen geri dönüş yapın çok üzülüyorum depresyona girdim artık
Daha önce olmuştu oysaki sorun olsa o zaman da olmazdıTamamen psikolojik arkadaşım. Hiçbir sorun yoksa kendine dert ettiğin için olmuyor… şahsen benim öyle
Aynen sorun olsaydı o zaman da olmazdı.Daha önce olmuştu oysaki sorun olsa o zaman da olmazdıkafayı yicem artık
Psikolojik sebepsiz infertilite diye bir gerçek var. Annemlerin 7 sene olmamış bu sebepten, beni tüp bebek yapmışlar. Bir o kadar süre sonra da doğal yollarla kardeşim olduKızlar doktordan geldim çocuğum olmuyor 3 yıldır eşim sprem testi verdi bnde kan verdim rahim filmine girdim çok iyi çıktı bir sorun gözükmedi yaşım 25 daha önce boş gebelik yaşadım kürtaj oldum şimdi 2 yıldır istiyoruz olmuyor sebepsiz yere olmuyor yani böyle olup hamile kalan varmı lütfen geri dönüş yapın çok üzülüyorum depresyona girdim artık
Boş yapma!Başlığı daha kocaman ve daha uzun yazsaydiniz tüm sayfayı kapatmamış
Başlığı daha kocaman ve daha uzun yazsaydiniz tüm sayfayı kapatmamış
Tamam dolu insanBoş yapma!
Senin kadar boş değilim en azından tatlım doluyum aynenTamam dolu insan
Yapıyorum bu ay yaptım bakalım adetime 8 gün var inşallah tutmuşturOvulasyon testi yapın yumurtlamayı tam yakalayın
Bu ay ben de ilk kez test yaptım 9’u yumurtlama günüydü hadi bakalım güzel haberler alalım stres yapmayın bu sefer adet gecikiyor stresten rahat olun bu ay olmazsa bir gün olacak :)Yapıyorum bu ay yaptım bakalım adetime 8 gün var inşallah tutmuştur
İnşallah olur canım Rabbim nasip etsin isteyen herkeseBu ay ben de ilk kez test yaptım 9’u yumurtlama günüydü hadi bakalım güzel haberler alalım stres yapmayın bu sefer adet gecikiyor stresten rahat olun bu ay olmazsa bir gün olacak :)
YouTube dan evrim balıkcı’nın hamile kalmak isteyenler meditasyonunu yapın çoğu kişi hamile kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?