• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar doktor moralimi bozdu

Kızlar merhaba ayın 25 inde kan testi verdim 25.50 ile hamileliği öğrendim ama doktor çok erken daha bir şey diyemeyiz diye kaydımı bile yapmadan gönderdi bugün tekrar test verdim 141 çıktı bu seferde daha çok erken adetiniz geçmeden niye test yaptırıyorsunuz çok acele etmişsiniz ben bir şey diyemem belki düşük olabilir diye konuştu moralim çok bozuldu değerler güzel artmış ama bu artacağı anlamına gelmez diyip zoraki gebelik kaydımı yaptı bütün doktorlar mı böyle ? Ha
Kuzum hayırlı olsun Allah'ın izniyle inşallah saglikli. Gebelik geçirirsin doktorunu değiştir sen🙂🥰

ya benim için önemli değildi o kayıt zaten sadece çocuk oyuncağı mı hem çağırıyorlar hem ikidir erken diyorlar niye gidiyim çok gerekli değilse sonuçta hala korona var ben ona kızdım oynatmalarına

tabi bu kadar sert konusması yersiz olmus ama gebelik için gittiğiniz zaman size gebelikle ilgili ayrıntılı sorular yoneltiyor aile hekimi. Ben 10. haftam bitince gittim. İlk kan testlerimi ve kan sayımımı yaptırmıstım mesela. Bebegin o ana kadar olan durumu ve benimle ilgili bilgiler topladılar. Yani hemen testte cıkar cıkmaz gitmelik bir durum yok.

Back