kızlar doğurdummmm

sayaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2007
121
0
96
İstanbul
arkadaşlar merhaba;

27.01.2008 tarihinde oğluşum dünyaya geldi. sezeryanla 08.02.da palnlamıştık ama 27.01 sabah 6:10 da suyum geldi ve 1 cm açılmam oldu ve hemen doğuma alındım. 8:55 de 3.045 kg. 48 cm boyunda bir oğluşum oldu 38.haftamda. kızlar müthiş bir şey sezeryan olacak arkadaşlarım için söylüyorum hiç korkmayın ben dün hemen ayağa dakalktım bebeişimide emzirdim. oğluşumla hepinizi öpüyoruz. :)):teytey::dance:

allah analı babalı sağlıklı bir şekilde büyütsün...agrın sıızn olmadıgına ve hemen kalktıgına çok sevindim...darısı bizlerin basına...oglusunu kocaman öp benim için..

Rabbim yavrunuzu size bağışlasın, hayırlı, sağlıklı, mutlu, başarılı, uzun ömürlü bir evlat olur inşallah

Çok tebrik ederim canım Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin oğluna. Birer birer dökülüyoruz galiba:) Resimlerini de bekleriz tatlı bebeğinina.s.

Alahım analı babalı büyütsün saglıklı uzun ömürler versinDarısı benim ve tüm isteyenlerin basına hayırlısındana.s.

Gözünaydın canım..
Sağlıklı sıhhatli,analı babalı büyüsün inşallah:)

Gözünüz aydın tebrik ederim
sağlıklı güzel bir ömrü olur işallah:1hug:

allah analı babalı buyutsun inşaalalh saglıklı sıhatli hayırlı bir evlat olsun ömrü bereketli uzun olsun amin yuzunuzu hiç asstırmasın

sayaz canim allah anali babali büyütmeyi nasip etsin insallah, uzun hayirli ömrü olsun oglusunun.

ay aglattin beni yaa.bi tuhaf oldum valla.darisi basimkiza canim

Çok sevindim canım.
Yüce rabbim analı,babalı ve sağlıklı büyümesini nasip eder inşallah.
Darısı benim gibi bebiş isteyen tüm bayanların başına...

tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün anasına babasına saygılı vatanına milletine hayırlı imanlı ahlaklı ve akıllı bir evlat olur inşallah

canım benim gözün aydın. allah anneli babalı büyütsün inşallah. çokşaşırdım erken dogmus bekleyememiş sizinki:) bakalım bizimki ne zaman sıkılacak ta cıkmak isticek. darısı basımıza. bi çağan geldi sıra diğer çağanda

Allah saglıklı ve uzuuuuuuuuun omurler versın hayırlı evlat olur ınsallah...

allah bebeğine sağlık versin sanada geçmiş olsun canımm gözünüz aydınnn .kırkbirkere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…