• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Dogumdan Sonra Ne Kadar Kilo Verdiniz

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
643
44
Evet kizlar dogumdan sonra ne kadar kilo verdiniz.Ben suan tam tamina 10 kilo vermis bulunuyorum.2 kilom kaldi dogum onceki kiloma donmeye.Ama benim icin onemli degil cunku ben dahada zayiflamak istiyorum soyleeee bir 10 kilo daha vermem lazim nede olsa gebelikte diyete alistim simdide devam ederim hamilelikte becerebildiysem simdi hayli hayli beceririma.s.

anniş adayı kutlarım ne kadar az kilo almışsın
ben dana gibiydim.artık son ay nefes alamıyordum
dediğin gibi hamilelikte kendine hakim oldunsa
şimdi daha rahat olursun.
bu arada nickini değiştir artık
anniş adaylığı bitti anniş oldun
sağlıkla büyüt yavrunu

20 kılo aldım 23 kılo gerı verdım...

Bu arada canım, bayagıdır sıteye gıremedım... Saglıklı bır bebek dunyaya getırdıgıne ve ıyı olduguna cok sevındım bahtı guzel, omru uzun olur ınsallah... Tebrık ederım Allah ayırmasın:)

anniş adayı kutlarım ne kadar az kilo almışsın
ben dana gibiydim.artık son ay nefes alamıyordum
dediğin gibi hamilelikte kendine hakim oldunsa
şimdi daha rahat olursun.
bu arada nickini değiştir artık
anniş adaylığı bitti anniş oldun
sağlıkla büyüt yavrunu

Sagol canimm bende gebelik sekeri cikmisi o yuzden diyet yapiyordum.Onun icin cok kilo almadim.Nickimi degistiricemde firsat bulabilsem.:1rolleyes:

20 kılo aldım 23 kılo gerı verdım...

Bu arada canım, bayagıdır sıteye gıremedım... Saglıklı bır bebek dunyaya getırdıgıne ve ıyı olduguna cok sevındım bahtı guzel, omru uzun olur ınsallah... Tebrık ederım Allah ayırmasın:)

Tesekkur ederim canim sen nasil verdin o kadar kiloyu hay masallah :sm_confused:

ya kızlar nasıl veriyonuz kendimi gidiyor emzirmek için yemek lazım ama harekette yapamayız hemen nasıl verdiniz

bende 11 guın oldu dogum yapalı 13 kılo almıştım 10 kılo verdımm
nasıl mı verdım uykusuz geceler....saolsunn...

15 kılo almıstım...CADIARZU
doğumdan sonra 10 kg verdım ilk hafta..sonrakı hafta 3 kgde gitti..:dance:.
ama sonra 10 kılo aldım ya..:kızgın:. emzirmeyi kesersem acaba yıne zayıflar mıyım?CADIARZU

22 kilo almıştım doğumdan hemen sonra 4 kilo vermişim son iki haftadırda 5 kilo daha vermişim.Ama ben kilo vermek istemiyorum yada benim kendi konturolumda kilo vermek istiyorum.Hayatımda ilk defa hamile kalınca 43 kilonun üzerine çıktım.Bende göbek git gide azalıyor ilk ayağa kalktığımda şok olmuştum hiç doğurmamışım gibi bir göbek vardı.

alla allaa demekkı ben yok olucam dogumdan sonra :)
kızlar onu bunu bılmem ben butun aldıgım kıloları vermek ıstemıyorummmm
çunku 45 kılo ıle hamıle kaldım (boy 1,67) şu an 62 kıloyum 17 kılo almış bulunuyorum ve ancak toparlandı yuzum fln acık popom buyudu o kadar onun ve gobegım dışında fazlalıgım yok ..
ve halıyle oncesınde de cok zayıf oldugum ıcın tekrar o kıloya dönmek ıstemıyorumm..
55 olsam bana yeter umarım herkese ıdeal kılosunu kavusur

Ayyy Kizlar Maşallah Hepinize Nasil Oldu Emzirme Ve Uykusuz Geceler Mi Yardimci Oldu Yoksa Dikkat Mi Ediyosunuz

Valla ben uykusuz kalmiyorum sadece duzenli bir hayatim oldu erken kalkiyorum yememede dikkat etmiyorum ama eskisi gibi yiyemiyorum hamilelikte diyet yaptigim icin birde emzirme var tabi sanirim benim kilo vermeme sebep bunlar.

22 kilo aldım,doğumdan sonra 1 hafta bile olmadan 11 kilo verdim.şimdi diğer kiloları vermeye çalışıyorum ama diyet yapmadan:))

Back