- Konu Sahibi TesterTester
kizlar bende toplam 14 kilo almisdim . ilk hafta 8 kilo gitti. ama simdi durdu kilo vermem. geriye 6 kilo kaldi insallah bunlarda hemen gider ama gitmese bile her seye deger bebgimi gorunce:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annis adayi sen beni oldurecen kiskaniyorum seni almisin 12 kilo 10 verdin kostur et ne 2 si bir 7 8 de gider senden ne yedin sen boyle oldun artik bu sene yaz kiyafetlerini podyumda senden gorcez vallahi daha ne istiyorsun 4.gunum karnim tepe gibi zaten birak cagla sikelle mi yarisiyorsun nedir ah ah eski kotlarima bakmaya gidiyorum eski gunlerdi diyim :)))
Ay bacim valla havaya girdim yazini okuyunca.Hamileligimde sekerim ciktigi icin diyet yaptim o yuzden 12 kilo aldim.Dogumdan sonrada mide kuculdugu icin diyet yaparken simdide istesemde yiyemiyorum.Bugun yine tartildim 2 kilomda gitmis.Yani hamileligimde almis oldugum tum kilolari verdim.Ama yetmez cunku zayif hamile kalmadim daha 10 kilo vermem lazim.Yani senin dusundugun gibi cok zayif manken gibi degilim :))) o duruma gelebilmem icin daha cokk gunlerr var
sen kac kilo aldin canim dogumda ne kadari gitti?
ben hamilelikte 17 kilo almıştım,doğumdan sonra ilk 10 günde 12 kilo gitti,ama emzirirken 5 kilo aldımsenağlama.şimdi kilo vermeye çalışıyorum,ama iştahım çok açık ya,çok zor bi iş bu kilo vermek.sütümüz kesilmeden zayıflamak için neler yapmalıyız acaba?:uhm:bu arada oğlum 3,5 aylık:ecrin_bebek: