• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Dogumdan Sonra Ne Kadar Kilo Verdiniz

kizlar bende toplam 14 kilo almisdim . ilk hafta 8 kilo gitti. ama simdi durdu kilo vermem. geriye 6 kilo kaldi insallah bunlarda hemen gider ama gitmese bile her seye deger bebgimi gorunce:))

ben şimdilik 10kilo aldım 12 ile bitirsem doğumdan sonra 20 kilo gitsin istiyorum çünkü zaten fazlam vardı..emzirirken de sıvı şeyler dışında yemek yiyeceğimi sanmıyorum zaten süt için su içmek yetiyormuş kızlar..o yüzden yemek yemek gereksiz daha çok bize zarar veriyor bence diğer vermek isteyenler de dikkat etsin yemek yesenizde yemeseniz de süt yoksa yoktur varsa vardır...

benim de doğumda tam 7 kilo gitti toplam 10 kilo almıştım herkes hiç doğurmamış gibisin diyo havaya giriyorum iyi moral oluyo lohusalıkta 17 gün oldu doğum yapalı hala aynı daha kilo vermedim

Ay ben anlamiyorum hergun gram gram eriyorum anlamadim nasil oluyo sanirim emziriyorum ve eski istahim yok o yuzden.Valla millet bayiliyo hic dogum yapmamis gibisin diyorlar.Zaten 12 kilo almistim hepsi gitti sukur..

Annis adayi sen beni oldurecen kiskaniyorum seni almisin 12 kilo 10 verdin kostur et ne 2 si bir 7 8 de gider senden ne yedin sen boyle oldun artik bu sene yaz kiyafetlerini podyumda senden gorcez vallahi daha ne istiyorsun 4.gunum karnim tepe gibi zaten birak cagla sikelle mi yarisiyorsun nedir ah ah eski kotlarima bakmaya gidiyorum eski gunlerdi diyim :)))

ben 59la doğuma girdim 54 kilo kaldım şimdide 53 üm.yani en son tartıldığımda.ama hiç dikkat etmiyorum kiloma etsem çok çabuk kilo veren bir bünyeye sahibim tabii aynı zamanda alan :) daha 10 kilom var.42yle hamile kalmıştım.yok 11 :)

Annis adayi sen beni oldurecen kiskaniyorum seni almisin 12 kilo 10 verdin kostur et ne 2 si bir 7 8 de gider senden ne yedin sen boyle oldun artik bu sene yaz kiyafetlerini podyumda senden gorcez vallahi daha ne istiyorsun 4.gunum karnim tepe gibi zaten birak cagla sikelle mi yarisiyorsun nedir ah ah eski kotlarima bakmaya gidiyorum eski gunlerdi diyim :)))

Ay bacim valla havaya girdim yazini okuyunca.Hamileligimde sekerim ciktigi icin diyet yaptim o yuzden 12 kilo aldim.Dogumdan sonrada mide kuculdugu icin diyet yaparken simdide istesemde yiyemiyorum.Bugun yine tartildim 2 kilomda gitmis.Yani hamileligimde almis oldugum tum kilolari verdim.Ama yetmez cunku zayif hamile kalmadim daha 10 kilo vermem lazim.Yani senin dusundugun gibi cok zayif manken gibi degilim :))) o duruma gelebilmem icin daha cokk gunlerr var

sen kac kilo aldin canim dogumda ne kadari gitti?

Ay bacim valla havaya girdim yazini okuyunca.Hamileligimde sekerim ciktigi icin diyet yaptim o yuzden 12 kilo aldim.Dogumdan sonrada mide kuculdugu icin diyet yaparken simdide istesemde yiyemiyorum.Bugun yine tartildim 2 kilomda gitmis.Yani hamileligimde almis oldugum tum kilolari verdim.Ama yetmez cunku zayif hamile kalmadim daha 10 kilo vermem lazim.Yani senin dusundugun gibi cok zayif manken gibi degilim :))) o duruma gelebilmem icin daha cokk gunlerr var

sen kac kilo aldin canim dogumda ne kadari gitti?

16 kilo un aldim bugun 4.gun 6si gitmis karnimda daha bugun inmeye basladi insallah senin gibi verebilirim azimliyim yani

yerimsenibenkızlar bende 11 kilo verdim 31 gün içerisinde.doğumda 4 kilo vermişim.doğumdan sonra lohusa teriyle baya bi kilo veriyorum.normal kiloma 7 kilo daha kaldı bu yolda herkese başarılar:dance:

arkadaslar 5.gun 750 daha gitmis kendimi hala patetes cuvali hissediyorum epidural sezaryandan mi acaba karin yavas iniyor

48 kiloyla hamile kaldım 78 kiloya çıktım şu an 50 kiloyum 2 kilo kaldı bunuda seviyorum bizaz kalça biraz göğüste:)

selam şekerler internetten emziren anneler için bir diyet buldum hem sütü arttırıyor hemde sağlıklı kilo veriyorsun.şu an 1.5 haftada aç kalmadan 3.5 kilo verdim.maksimum emziren anneler için yazarsanız google ye çıkıyo.ayrıca bir büyük boy çöp poşetini pantolon gibi kesip kenarlarını bantla yapıştırdım eşortman içine giyip her gün spor yapıyorum tavsiye ederim müthiş terletiyo. :hooray:

hay maaşallh kilo verenlere bende dogumda 20 kilo aldım zaten kilolu kalmıştım dogumdan sonra 10 kilom gitti ama daha yeni yeni 3 kilo verebildim çok zor veriyorum duruyıo bütün kilolarr ayda 1 kilo versem gene iyidir diyom ama bakalım

ben doğumda 10 kilo aldım 6 sı gitti 4 kadı ama sinir bozucu bişey sadece göbekten ibaret gibi hissediyorum kendimi 2 aylık oğlum var sanırım rejim için erken biraz daha böyle gezecem

58 kiloyla hamile kaldım 77 kiloyla doğum yaptım :utangac: doğumdan bir hafta sonra tartıldığımda 70 kiloydum. Şu anda kızım 5.5 aylık ben 61 kiloyum :teytey: 3 kilo fazlam kaldı o da gidecek :delphin: hatta 58 inde altına düşmeyi planlıyorum :dilcikar:

ben hamilelikte 17 kilo almıştım,doğumdan sonra ilk 10 günde 12 kilo gitti,ama emzirirken 5 kilo aldımsenağlama.şimdi kilo vermeye çalışıyorum,ama iştahım çok açık ya,çok zor bi iş bu kilo vermek.sütümüz kesilmeden zayıflamak için neler yapmalıyız acaba?:uhm:bu arada oğlum 3,5 aylık:ecrin_bebek:

ben hamilelikte 17 kilo almıştım,doğumdan sonra ilk 10 günde 12 kilo gitti,ama emzirirken 5 kilo aldımsenağlama.şimdi kilo vermeye çalışıyorum,ama iştahım çok açık ya,çok zor bi iş bu kilo vermek.sütümüz kesilmeden zayıflamak için neler yapmalıyız acaba?:uhm:bu arada oğlum 3,5 aylık:ecrin_bebek:

Bol su iç canım en çok süt yapan şey suymuş hemşireler öyle demişti kaydirigubbakcemile2

Back