• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Dogumdan Sonra Ne Kadar Kilo Verdiniz

hamilaliğimde 21 kilo aldım.16 kilo gitti.5 kilo kaldı bende. bu kiloların 12 kilosunu lohusalığımda vermiştim.

52 kiloydum hamılelıgımde 60 oldum suan yıne 52 yım bıraz gobek kaldı onu nasıl erıtecem hıç bılmıyorum ama yardımcı olurmusunuz.

Hamileliğimde 30 kilo aldım kızım 5,5 aylık ve sadece 2 kilo verebildim.Herkes 1 seneyi bekle anca o zaman diyor.Az yediğim spor yaptığım halde hala üzeri elbiseli balon gibiyim.Göbek nerdeyse aynı 1-2 santim inmiştir anca.Sanırım bende metebolizma sorunu var.birde henüz regl olmadım belki ondandır.Hızlı kilo veren arkadaşlar hemen regl oldunuz mu siz?Sanırım hormanları ve metebolizmayı düzenliyormuş.

ben de değinmiştim ğustos annesiyim orda göbeğinizi sardınızmı indi mi dümdüz yapıyo mu sarmak işe yarıo mu die çünü ben bi kaç gün düzensiz sardırdım okadar o sıcakta çekemedim,,,
54ile hamile kaldım 65 ile falan doğuma gittim şimdi 53üm :) ama ama ama göbek tam gitmedi armuttu karpuz oldu :((( o nasıl gider fikri olan?

Hamileliğimde 30 kilo aldım kızım 5,5 aylık ve sadece 2 kilo verebildim.Herkes 1 seneyi bekle anca o zaman diyor.Az yediğim spor yaptığım halde hala üzeri elbiseli balon gibiyim.Göbek nerdeyse aynı 1-2 santim inmiştir anca.Sanırım bende metebolizma sorunu var.birde henüz regl olmadım belki ondandır.Hızlı kilo veren arkadaşlar hemen regl oldunuz mu siz?Sanırım hormanları ve metebolizmayı düzenliyormuş.

Evet canım ben hemen regl oldum 40 ım çıktıktan bir ay sonra :1rolleyes:

hamileliğim süresince 17 kilo aldım doğumdan sonraki ilk 6 ay içerisinde hiçbirşey yapmadığım halde 12 kilo verdim beş kilo kaldı hala emzirdiğim için her hangi bir diyet programı falan da uygulamadım şu ana kadar

ayrıca bende kırkım dolduğu gün regl oldum

tam benlik bir konu...kafayı bozdum bu kilo işiyle valla..çok çabuk alıp zor veren bir yapım var...boğazımdan kısa kısa 10 kilo aldım..daha önümde 2 ayım var çok dikkatli olmalıyım...40 ı çıkana kadar dehşet rakamlarda kilo verenlere imrenerek bakıyorum...ben hamile kaldığımda çevremden bir sürü laf duydumm...sen çok çabuk alıyorsun yapın müsait,dana gibi olursun fil gibi olursun vs vs...şuan 10 kilo almış durmuyorum..boyum var bide iç karnım geniş,göbeğimde fazla çıkmadı...bayramda memlekete gittiğimde bana herkes hiç almamışsın ne kadar güzel dedi..dana gibi olursun fil gibi olursun diyenler sadece susmakla yetindi....inşallah doğumdan sonra şöyle 58-59 kilo olurumda 38 bedene fıldır fıldır girerim...(36 olmam zaten imkansız kemikli yapım var.ölsem sığmam)...inşallah bende 40 ım çıktığında 50 li rakamları görürüm...bol bol su içeceğim tatlı yemeyeceğim...ne kadar süt yapan gıda çay varsa onları tüketeceğim..

:kızgın:ya ben 4 ay oldu doğum yapalı 13 kilo aldım doğumda 9u gitti şu anda 70 kilodayım 6 kilo aldım ama tekrar verdim aldıklarımı ama 60 kiloya inmek istiyorumi nemiyorum 1 gram bile veremedim ne yapmalıyım ya emziriyorumda sürekli ama biişe yaramıyo

ben gebeligimde 23 kilo almıştım
henüz kırkım bile çıkmadı 20 kilosunu verdim
eski halime döndüm ama bünyem çok zayıf düştü

74 kilo ile doğuma gittim..
68 kilo ile hasteneden çıktım...
Azmettim sabrettim 1,5 sene içinde 20 kilo verdim...
:lepi:

merhaba ben 46 kilo ile hamile kaldım 58 kilo ile doğuma gittim kızım 4 aylık şu an 48 kiloyum ama göbeğim gitmiyor kızım emiyor 56. günde regl de oldum ama neden göbek gitmiyor sezeryan yaptım

7 ay sonra regl oldum.şuan 57 kiloyum. 17 kilo gitti. kaldı 4 kilo ama onu da vermek de zorlanıyorum. takıldım kaldım. yaza kadar vermeyi hedefliyorum.inşallah olur...

hamileligimde 10 kilo aldim..
sabah dogum yaptim ..aksam tartildigimda 9 kilo gitmisti.

su an diyetteyim ama hamile kaldigim kilo 85 ti .. yani dogumla alakasiz. dogumdan kilo kalmadi.
allah izin verirse 4 yil önceki kiloma dönmek istiyorum yaza kadar.

48 kilo ile hamile kaldım 70 ile doğuma gittim.Sezryanla doğum yaptım ertesi gün 60 kiloydum şimdi 3 ay geçti 59 :(göbekte cabası

:roflol: 59 kıloydum dogumdan once...Hamısken komsu teyzelerın agzıma tıktıgı sarmalarla boreklerle annemın tatlılarıyla k valıdemın mantılarıyla yoldakı duraktakı teyzelerın cıps ıkramıyla 87ye kadar cıkmısım ne ara cıktıysam gobegımın uzerınde kahvaltı yapıyoudum o derece:utangac: kaydirigubbakcemile3
Dogumdan hemen sonra 78e dustum..Kızım 4kılo cıvarı dogdu..5 -6 ay sonra eskı kıloma rahatlıkla dondum..Ama suan yıne 6-7 kılo fazlam vardelikafadulden Hala emzırdıgım ıcın mıdem doymak bılmıyor:roflol: Allahtan boydan bıraz yırtıyoruz:1rolleyes:

Back