- 21 Şubat 2025
- 21
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi sevdam0404
-
Ajdayı biliyorum ama ince gibi biraz 1 tane gelir mi ki 10 veya 11 gram diğerini bilmiyorum netten bakayım canımAjda ya da kibrit çöpü, 22 ayar.
Başka seçenek yok gibi.
bunlar da çok güzel duruyor ama bileklik kısmı pahalı ve zarar ettiriyor maalesefYatırım için ajda bilezik alabilirsin çok güzel ve kibar duruyor. Ama onun dışında çeyrek bileklik oluyor bu şekilde bence çok güzeller.
Ajdayı biliyorum ama ince gibi biraz 1 tane gelir mi ki 10 veya 11 gram diğerini bilmiyorum netten bakayım canım
Aynısı vardı ben de sattım, neyse yine sanırım bu tarz birşeye döneceğim gibi, çünkü ajdalar çok ince birkaç tane şart takmak için.Yatırım için ajda bilezik alabilirsin çok güzel ve kibar duruyor. Ama onun dışında çeyrek bileklik oluyor bu şekilde bence çok güzeller.
Benim de vardı çok seviyordum. Ama borç için satmak zorunda kaldım. Umarım tekrar alabilirimAynısı vardı ben de sattım, neyse yine sanırım bu tarz birşeye döneceğim gibi, çünkü ajdalar çok ince birkaç tane şart takmak için.
İşte Mayıs'a kdr eşim en fazla 12 gram yapar, daha ra imkansız oda Ajda için yetersiz 2 tane istiyorum, ya da gidip 22 ayar küpe ve yüzük mü alsam! Aklım vicdanım hep zincirler de kalacak10 gramın altındakiler kötü duruyor genelde. Bendekilerin hepsi 9.80 ile 10.50 arasında. Bileğim 54.
Bilek numaran da 62 64 falan çıkacak olursa 15 gr bile çok rahat kaldırıyor ajdayı 22 ayarda yamulma yapıyor günlük kullanımda.
Ayy bende Ekim ayında sattım sanırım 4 gram aldım bin₺ kaldı hatta... Neyse sağlık olsun inşallah yine alırız. Bu tarz bileklikler çok güzel yawBenim de vardı çok seviyordum. Ama borç için satmak zorunda kaldım. Umarım tekrar alabilirim
Ya canım aklım hep o halep zincirinde... Şimdi kayınpederim belki o zamana hayvan satarsam size yardım ederim, altınları satmazsın dedi ama tabi çok da güvenemiyoruz, eğer yardım etmezse oğlumun çeyrekleri ve benim bu 10 veya 12 gramı satarız diye düşündümİlla bir şey almak zorunda mısınız? Zaten birkaç ay sonra satacakmışsınız. Ne gerek var anlamadım
Yaa sanırım eşim üstünü tamamlamazsa öyle gözüküyor,,, ne bileyim kayınpder yardım etseydi o zamanda hiç satmazdım, dedi belki size yardım ederim senin altını ve oğlunun çeyreklerini satmazsn dedi,,, Tabi aklım şu halep zincirinde...Hiçbir şeye çevirmeyip gram olarak kalması en mantıklısı aslında.
Cartier modeli ben de çok beğeniyorum ama işte bileğim kalın ve tek Ajda kötü durur. Sanırım gram olarak kalması en sağlıklısıBilek kalınsa 10 gram ajda kolay yamuluyor inceyse bilek yamulmuyor benim ajdalarım 10 gram yamulmadı gayet güzel duruyor ben şahsen kalın bilezik takmam. 1 tane de cartier model ajdam var o 16 gram o da güzel duruyor oluklu ajdadan az kalın değer kaybetmez. Düz olan ray mıdır nedir çiziliyor diyorlar. Bunlar değer kaybetmez bence
İlerde daha iyisi olur üzülme benim de gitti altınlarım düğünde takılan pek altın takan biri değildim zaten. Şimdi yavaş yavaş alıyoruz işte. Bazı kadınlar takık ve buruk oluyor bu altın olayındaCartier modeli ben de çok beğeniyorum ama işte bileğim kalın ve tek Ajda kötü durur. Sanırım gram olarak kalması en sağlıklısı
Evet çok şükür 6 yıllık evliyim, evlendiğmde altınlar kiralıktı sadece yüzüğüm gerçekti. Şükür eşim memur şuan ufakta olsa alıyor bana,ama benim hayalim hep halep zinciri idi birez pahalı şansa bak ülkenin gündemi karışık altın aldı başını gitti yawİlerde daha iyisi olur üzülme benim de gitti altınlarım düğünde takılan pek altın takan biri değildim zaten. Şimdi yavaş yavaş alıyoruz işte. Bazı kadınlar takık ve buruk oluyor bu altın olayında
Eviniz olacak benim de hep eve gitti. Hiç üzülmedim. İlerde borcunuz bitince söz versin. Umarım o altınlar durur. İstediğini alırsınEvet çok şükür 6 yıllık evliyim, evlendiğmde altınlar kiralıktı sadece yüzüğüm gerçekti. Şükür eşim memur şuan ufakta olsa alıyor bana,ama benim hayalim hep halep zinciri idi birez pahalı şansa bak ülkenin gündemi karışık altın aldı başını gitti yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?