ailem bana bıraktı kararıBen de çok yaşadım bu durumları canım.. daha doğrusu konular farklıydı tavır aynıydı.. yaptığına yapmadım dediğine demedim derlerdi. Çıldırırdım saçlarımı yolardım sinirden.. çünkü ne kadar yırtınırsan yırtın karşında çirkeflikle seni bastırcak birileri var.. ilgi gösterdim olmadı sevdim olmadı.. geçen yaz kv min öyle bi açığını gösterdi ki bana Rabbim karşısına dikilip ayağını denk al benden uzak dur çok fena elimdesin bana bulaşma.. bu yaşından sonra rezil bi hayat yaşamak istemiyosan tabi dedim.. o da dizginledi kendini arada sapıtıyo ama şöyle bi gözüne bakıyorum hemen kedi gibi canım kızımlar falan filan.. bigün ayrılıp gitsem bile asla söylüycek karakterde bi insan değilim kimseye ama sadece yuvam yıkılmasın diye tehditvari konuşmuştum o zaman yoksa bana ne ne hali varsa görsün.. ama herkes böyle şanslı olmayabilir.. bilirim bu çirkefleri Rabbim tüm kızlarımızı hayırlı merhametli Allah korkusu olanlarla karşılaştırsın inşallah.. sen neye karar verdin şu an? Ailen ne diyor bu duruma?