kızlar 6 aylık evliyim babamın evine ikinci gelişim evlendiğimiz günden beri annemlere gelmem hep sıkıntı oluyo zaten ayda bir onbeş günde bir gidiyorum o gitmelerimde de yüzünü asar git tamam diye burnumdan getittirir en son yine gidiyim mevzusu olunca esti gürledi tartışma çıktı bi kaç kere boğazıma sarıldı hırpaladı şimdi de diyo ki ben öyle bişey yapmadım baana diyo ki benim ailem şurda oturuyo kaç kere çağırdın diyo halbuki bütün mahalle biliyo günde iki defa en az gelir kayınvalidem oğluna işte beni kahvaltıya çağırmıyo şöyle böyle demiş ben 7de güne başlıyorum o ise 11 de falan kalkıyor yani gün içinde zaten görüyorum bu oğluna yansıtılır mı benden soğutmaya çalışılır mı daha snra ablamla iki gün spora yazıldım o da burnumdan geldi vay benim annemle neden gidilmiyor diye hep işte anasının lafları.evlerimizin arasında 3 bina var vay bize uzak burası alt katımız boşalıyor orayı alalım şöyle böyle planlar yapıyolar ama hiç kızım senin fikrin ne demiyolar suratım düşünce hemen eşime işte biz gidince surat ediyo burnumuzdan geitiryo demişler.o tartışmada da onu da kattı para benim ev benim sen karışamazsın falan dedi.görümcem benim üstüme yürüdü ben bunu eşime yansıtınca toplumda annemlere işte bizi rezil etti millete benim kızımı kötü gösterdi diyo. 2 gün bi gitmeyelim kapılara dayanıyo vay bizi adam yerine koymuyonuz şöyle böyle daha kızlar bir kez evimin alış verişine kaynanamsız gittik lafları öldürdü eşimde işte annem hasta şöyle böyle diye geçiştiriyo amayemin ederim yarına çıkmak nasip olmasın ki hasta flan değil hastaneye gidiyoruz hiç biişey çıkmıyo hep nazz numara kuranı kerim çarpsın ki yine hep ilgilendim hastanelere taşıdım doktorlar bişey yok diyince de ısrarlar araştırttım. dünde beni boğazlıyınca kardeşime koştum buraya geldim diye rezil rüsva etmişitim evden çıkmamalaymıştım. oğulları hayatta darp etmezmiş eşim ailemin sülalemin gelmesini istemez tam tersi beni gösteriyolar moralim çok bozuk bütün herşeyi ben yapmışım gibi gösteriyorlar eşim arıyo yürü karakola gidecez darp raporu alacaz diyo neren patlamış diye ben napacam kızlar sinirden tam düzgün yazmadıysam kusura bakmayın kızlar