- 24 Temmuz 2023
- 114
- 32
-
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
Bu ne saçma bir dert ya. Şeker kalitesizmişmiş. Durumu ona yetiyosa onu almış demekki. Allah şimdiden sabır versin kv yeKızlar, haziranda istemede oldu bohça yaptılar bana ama eski eşyalarını çıkarıp koymuşlar gibi kolonya koymuşlar o da belediyenin kolanyası. Bohçaları düzenliyorum ama gerçekten yeni evime koyasım gelmiyor canım çok sıkkın nişanlıma bunu söylemedim. Normalde kaynanam hediyeler falan alır bana ama stokçudur kendisi Galiba stoklarını bana bohça diye getirdi çoğu kullanılmamış gibiydi ama eski gibi gözüküyor birde merkezde oturuyor isteme şekeri kalitesizdi. Ne düşünüyorsunuz dertleşecek kimsem yok ben mi abartıyorum bilemedim annem teselli etmeye çalıştı ama birazcık teselli oldum
Ay Allahım inanmıyorum yaKayınvalidem bir kolonya bile koymamış, koyduğu tülbent, lif, patik vs kullanılmış gibi tiftik toplamış solmuştu
Hiçbir şey demedim kendi kalitesine yakışır şekilde getirmiş dedim içimden tabii
Dipnot geçeyim Allah affetsin verdiği lifle koltuk halı siliyorum hatta eşim anasının verdiğini bilmiyor çok eski bunlar çöpe atsana dedi
Durumları var anne baba ayrı bir de tek çocukDurumları mı yok, cimri olduklarını mı düşünüyorsunuz?
Bir de stokçu annesi anneannesiDurumları var anne baba ayrı bir de tek çocuk
Bilemiyorum artık ilginç tarafı oğluna bi sürü Hacı Şakir kolanyası almışBelediye kolonyası mıİnsan koyarken utanır alt tarafı bir kolonya alamamışlar mı derler adama bu arada bohçaya kolonya mı koyuluyormuş
Neden bilip bilmeden konuşuyorsun. Durumu gayet var tek çocuk düğünü bir tane yapıyoruz o da yarı yarıya böleceğiz ev de bizim kira derdi olmayacak.Bu ne saçma bir dert ya. Şeker kalitesizmişmiş. Durumu ona yetiyosa onu almış demekki. Allah şimdiden sabır versin kv ye
Kesinlikle katılıyorum, insanların durumu ortadadır zaten.Yok yatlari ,katları, sıra sıra arabaları var da bunu yapıyorlarsa o zaman başka.Bu ne saçma bir dert ya. Şeker kalitesizmişmiş. Durumu ona yetiyosa onu almış demekki. Allah şimdiden sabır versin kv ye
Yahu ne olursa olsun şeker kalitesizmiş kolonyanın markası yokmuş vs vs çok gereksiz ve yorucu detaylar değil mi?Neden bilip bilmeden konuşuyorsun. Durumu gayet var tek çocuk düğünü bir tane yapıyoruz o da yarı yarıya böleceğiz ev de bizim kira derdi olmayacak.
Durumu var hanımefendi. Tek çocuk zaten annesi babası çalışıyor sadece ayrılarKesinlikle katılıyorum, insanların durumu ortadadır zaten.Yok yatlari ,katları, sıra sıra arabaları var da bunu yapıyorlarsa o zaman başka.
Durumlarını neye göre tespit ettiniz bilemiyorum tabii ama bir de tek çocuk diye insanlar daha mı çok para harcamali ya da daha mı kaliteli şeyler almalı? Aile vardır 4 çocuğu vardır, durumlari parlaktır hepsini iyi şekilde çıkarmıştır ortaya .Aile vardır tek çocuğu vardır durumu sınırlıdır ,elinden geldiğini yapar.Yani kısaca her ebeveyn elinden geldiği yapar ,çabalar diye düşünüyorum. Ha vardır, esirgiyordur ,orda çok haklısınız.Durumu var hanımefendi. Tek çocuk zaten annesi babası çalışıyor sadece ayrılar
Bence değil, karşı tarafa verdiğin değeri bir nebze gösteriyor diye düşünüyorum. Çoğu zaman sevdiklerimize imkanlari zorlayarak bişeyler yapmaya çalışıyorum. 1 kere olacak bişeyi hele de imkan varken baştan savma yapmakta iyi niyet görmüyorum sahsenYahu ne olursa olsun şeker kalitesizmiş kolonyanın markası yokmuş vs vs çok gereksiz ve yorucu detaylar değil mi?
Kızlar, haziranda istemede oldu bohça yaptılar bana ama eski eşyalarını çıkarıp koymuşlar gibi kolonya koymuşlar o da belediyenin kolanyası. Bohçaları düzenliyorum ama gerçekten yeni evime koyasım gelmiyor canım çok sıkkın nişanlıma bunu söylemedim. Normalde kaynanam hediyeler falan alır bana ama stokçudur kendisi Galiba stoklarını bana bohça diye getirdi çoğu kullanılmamış gibiydi ama eski gibi gözüküyor birde merkezde oturuyor isteme şekeri kalitesizdi. Ne düşünüyorsunuz dertleşecek kimsem yok ben mi abartıyorum bilemedim annem teselli etmeye çalıştı ama birazcık teselli oldum
Şimdi imkan var da neye göre kime göre işte. Evleri yatları katları vardır en iyisini zaten yapar. Ortalama bir aileyse de ortalama şeyler yapılır karşı tarafı zorlayıp borç altına girdirmenin hiçbir anlamı yok benceBence değil, karşı tarafa verdiğin değeri bir nebze gösteriyor diye düşünüyorum. Çoğu zaman sevdiklerimize imkanlari zorlayarak bişeyler yapmaya çalışıyorum. 1 kere olacak bişeyi hele de imkan varken baştan savma yapmakta iyi niyet görmüyorum sahsen