- 25 Aralık 2020
- 5.071
- 18.622
- 41
-
- Konu Sahibi Uyeadiyok123
valla tuhafİşte ne bileyim bende anlamadım
Aynen öyle olduKonu sahibi arkadaşım ben sana katılıyorum. Her gün evlenmiyoruz kimsede pahalı lüks şeyler beklemiyor. Ama özenli olmak karşındakine değer verdiğini göstermek başka bir şey maddiyattan bağımsız. Benim kv kp lerin durumu çok iyiydi mesela ama ellerini asla sokmuyorlardı ceplerine nerde onlara hediye gelen bedava şey var onu getiriyorlardı. Kimse 2-3 küçük jest yaptı diye fakirlemez. Bazıları gerçekten çok özensiz ve baştan savma davranıyor. Ayrıca konu sahibi durumları olmasa ya da çok yaşlı yapamayan insanlar olsa bunu dert etmezdi gibi geliyor bana. Yapabilecek kişinin yapmaması hep daha çok koyuyor insana.
Genel olarak iyi bir insan ama düğünün vermiş olduğu cimrilik mi çözemedim.
Allahtan onu arabası varYani bebeyem genel olarak herkes iyi zaten de cimri mi pinti mi, bambaska bir nane mi bakmak gerekiyor .. Kendisi para konularinda nasil, para isleri hakkinda hic konustunuz mu, evlendikten sonra nerde yasayacaksiniz mesela? Senin aracin var mi, adamin araci var mi , adamin yoksa genellde kadininkien cokuyor mesela
KesinliklePanpa KV cimridir mimridir onları geç, yaşlılarda türlü acaiplikler oluyor ama nişanlın cimriyse işte o büyük sıkıntı ... iyice bak, nişanlı da anası gibiyse sakın evlenme. Nişanlının cimri olduğunu nerden anladın?
Yani bunun üzerinden ben bişey istediğimde alıyor mu diye deneme yaptım dedim ki hep bana gelirken çiçekçinin yanından geçiyorsun bana özel günler haricinde çiçek almıyorsun dedim çiçek aldı geldi. Düğüne de çok az kaldı valla son dakikada böyle içimi kemirmeye başladı.önceden böyle düşünmüyordum ve deneme de yapmadım.Konu sahibi, bekar olsaydim seni muhtemelen bencil, aptal vs diye nitelerdim. Kusura bakma :)
Durust konusuyorum.
Bekar olmadigim ve BUNLARIN EVLILIGINDE GORECEGIN SAYGI VE SEVGININ on gosterimi oldugunu bildigim icin sana hak verdim.
Emek ve para harcanmayan gelin kiymetli olmuyor.
Ama seviyorum, annesini de sallamamayi becerebilirim diyorsan onemseme.
Su sorulari kendine sor
Mustakbel esin sana deger veriyor mu?
Annesiyle alakali sorun yasarsaniz seni hakli bulup annesini karsisina almaya cesaret edebilir mi?
Annesinin memesinden ayrilmis mi?
Yukarda bir arkadas yazmis, ona da cok hak verdim.
Mustakbel esin cimri mi?
İşte nişanda böyle olunca sorguldımYani bunun üzerinden ben bişey istediğimde alıyor mu diye deneme yaptım dedim ki hep bana gelirken çiçekçinin yanından geçiyorsun bana özel günler haricinde çiçek almıyorsun dedim çiçek aldı geldi. Düğüne de çok az kaldı valla son dakikada böyle içimi kemirmeye başladı.önceden böyle düşünmüyordum ve deneme de yapmadım.
ki bunlar da lazım yani eve gelip ikindi geçmeden kılayım diyene bir seccade bir yazma üşüdüm diyene bir patik veriyoruz nihayetinde.
Size katılıyorum, düğün bohçasına belediye kolonyası koymak bence çok ayıp bişey. Düşünsenize kayınvalideden bohçanız geliyor bi açıyorsun kolonyada İstanbul Büyükşehir Belediyesi filan yazıyorKızlar, haziranda istemede oldu bohça yaptılar bana ama eski eşyalarını çıkarıp koymuşlar gibi kolonya koymuşlar o da belediyenin kolanyası. Bohçaları düzenliyorum ama gerçekten yeni evime koyasım gelmiyor canım çok sıkkın nişanlıma bunu söylemedim. Normalde kaynanam hediyeler falan alır bana ama stokçudur kendisi Galiba stoklarını bana bohça diye getirdi çoğu kullanılmamış gibiydi ama eski gibi gözüküyor birde merkezde oturuyor isteme şekeri kalitesizdi. Ne düşünüyorsunuz dertleşecek kimsem yok ben mi abartıyorum bilemedim annem teselli etmeye çalıştı ama birazcık teselli oldum
kız çok gözüksün diye ne varsa sıkıştırmış arayaBelediye kolonyası mıİnsan koyarken utanır alt tarafı bir kolonya alamamışlar mı derler adama bu arada bohçaya kolonya mı koyuluyormuş
Kızlar, haziranda istemede oldu bohça yaptılar bana ama eski eşyalarını çıkarıp koymuşlar gibi kolonya koymuşlar o da belediyenin kolanyası. Bohçaları düzenliyorum ama gerçekten yeni evime koyasım gelmiyor canım çok sıkkın nişanlıma bunu söylemedim. Normalde kaynanam hediyeler falan alır bana ama stokçudur kendisi Galiba stoklarını bana bohça diye getirdi çoğu kullanılmamış gibiydi ama eski gibi gözüküyor birde merkezde oturuyor isteme şekeri kalitesizdi. Ne düşünüyorsunuz dertleşecek kimsem yok ben mi abartıyorum bilemedim annem teselli etmeye çalıştı ama birazcık teselli oldum