Kızlar dertleşecek arkadaşım yok help me :(

İşte ne bileyim bende anlamadım
valla tuhaf
hadi anası yaşlıdır biraz sıyrıktır stokçudur uslup bilmiyordur...damat bey de bohçaya ne koydun diye açıp bakmaz. en azından ben beklemem benim bir erkekten bohçaya hakim olmasını, onlar kadınlar arasındaki işler genelde.

fakat çiçeğini çikolatasını takımını senin giydiğini böyle şeyleri bir zahmet bilecek görecek yani

Aynen öyle oldu

Genel olarak iyi bir insan ama düğünün vermiş olduğu cimrilik mi çözemedim.

Yani bebeyem genel olarak herkes iyi zaten de cimri mi pinti mi, bambaska bir nane mi bakmak gerekiyor .. Kendisi para konularinda nasil, para isleri hakkinda hic konustunuz mu, evlendikten sonra nerde yasayacaksiniz mesela? Senin aracin var mi, adamin araci var mi , adamin yoksa genellde kadininkien cokuyor mesela

Allahtan onu arabası var

Kesinlikle benim k.valide de cimri.hiçbirşeye karışmadı,herşeyi beraber yaptık eşimle,üstelik biz de kız tarafı olarak çok daha fazlasını yaptık.eşim nişan alışverişinde ne alıncaksa ne yapılcaksa olcak dedi ve bana seçtirdi herşeyi…benim zaten hiçbirşeye ihtiyacım yoktu,30 yaşında çalışan istediğini alabilen biriydim ama bu verilen değer bana göre,o kadar da yapılsın yani…pijama,gecelik,iç çamaşırı,bikaç makyaj malzemesi ,deodorant gibi hepsini ben istediğim gibi seçtim,o zamanlar bunlar için süslü sandıklar vardı,ondan da aldıjk..içine koyup,süsleyip bana geldi…ben de altta kalmadım tabi ki eşim ne kullanacaksa beraber aldık ,çok da özendim açıkçası…eşim sağolsun annesini karıştırmadı,hep sen nasıl istersen öyle olcak dedi ve böyle gidiyor çok şükür

Bu bohca isleri acayip boş isler. Benc3 asla yapilmamali. Ama ille de yapiliyorsa , yapmisken de kötüsü ucuzu alinip koyulmussa insanla alay eder gibi ben bunda iyi niyet goremem ya, deger vermemektor bence. Es ailesinden deger gormemek ya da guzel bohca almamak da kafaya takilacak bir sey degildir bence. Neden umrunuzda? Mesafe koyun, beklentiye girmeyin, uzulmezsiniz

Konu sahibi, bekar olsaydim seni muhtemelen bencil, aptal vs diye nitelerdim. Kusura bakma :)

Durust konusuyorum.

Bekar olmadigim ve BUNLARIN EVLILIGINDE GORECEGIN SAYGI VE SEVGININ on gosterimi oldugunu bildigim icin sana hak verdim.

Emek ve para harcanmayan gelin kiymetli olmuyor.

Ama seviyorum, annesini de sallamamayi becerebilirim diyorsan onemseme.

Su sorulari kendine sor

Mustakbel esin sana deger veriyor mu?
Annesiyle alakali sorun yasarsaniz seni hakli bulup annesini karsisina almaya cesaret edebilir mi?

Annesinin memesinden ayrilmis mi?

Yukarda bir arkadas yazmis, ona da cok hak verdim.

Mustakbel esin cimri mi?

Yani bunun üzerinden ben bişey istediğimde alıyor mu diye deneme yaptım dedim ki hep bana gelirken çiçekçinin yanından geçiyorsun bana özel günler haricinde çiçek almıyorsun dedim çiçek aldı geldi. Düğüne de çok az kaldı valla son dakikada böyle içimi kemirmeye başladı.önceden böyle düşünmüyordum ve deneme de yapmadım.

İşte nişanda böyle olunca sorguldım

Biz evlenirken eşime asla bohça vs istemediğimi söyledim. Ne münasebet kayınvalidem bana neden iç çamaşırı, saçma sapan gecelikler alacak? Vadesi dolmuş gelenekleri yaşatmaya çalışmakta üstümüze yok.

Kendi paramla dilediğimce aldım ne alınması gerekiyorsa, sessiz sedasız yerleştirdim evime. Mahrem diye bir şey var.

İsteme şekerinin kalitesi de önemli değil. Kime neyi ispatlayacaksınız? Önemli olan saygı sevgi hoşgörü umarım geç olmadan anlarsınız.

Benim bohça yoktu ama kv bir tane üst almıştı bir gün bana ve böyle babanne pençesi gibi biseydi. Attım gitti moral bozacak ne var ki.

ki bunlar da lazım yani eve gelip ikindi geçmeden kılayım diyene bir seccade bir yazma üşüdüm diyene bir patik veriyoruz nihayetinde.

Dedikleriniz bile kullanilmiyor.
Evde bir tane seccade var o da eşimin. Bir tane de tül baş örtü var onu da kv vermisti cenazeye giderken takmıştım.
Patik hiç yok.

Size katılıyorum, düğün bohçasına belediye kolonyası koymak bence çok ayıp bişey. Düşünsenize kayınvalideden bohçanız geliyor bi açıyorsun kolonyada İstanbul Büyükşehir Belediyesi filan yazıyor Evdeki eski eşyaları iteleyip yeni stoklarına yer açmış resmen.

Mesela benim kv dul ve durumu da yok. Ben bohça istemiyorum dedim, gene de havlu örtü lif gibi şeyler verdi teşekkür ettim aldım sakladım. Çok eski model babaanne işi . . . Sizinkinin de durumu yoksa normal ama bi tane oğlu var durumu da varsa bi tane eyüp sabri tuncerle, ne bileyim işte english home'dan bi nevresimle fakirleşmez yani.

Durumları var ve böyle yapıyorlarsa ben söylerdim.
Gerçi bana gerek kalmazdı annem direk koyardı lafı.
Bizim altın mevzusunda kaynanam ama eltine daha az yaptık dedi sadece annem direk benim kızım onun kuması değil. Bizi ilgilendirmez diyip kesti attı.

Eğer yokta böyleyse anlarım ama var olduğu halde yapılıyosa asla susmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…